Sampeyan ora bakal kehabisan baterai nganggo 20.100 mAh powerbank iki [Review]

Kita urip ing jaman sing nyambung kanthi permanen, lan ora mung iku, nanging uga batere piranti sing mbutuhake sambungan meh permanen ora cukup. Minangka panemuan wektu sabanjure sing penting, yaiku nalika bisa nikmati batre kanggo piranti seluler sing menehi otonomi sing menarik banget, mula bisa nyopot kabel. Nanging, kita isih duwe alternatif sing menarik kanggo kabeh selera, kaya ngono Dodocool mikirake nggawe baterai portofolio off-road iki.

Yen sampeyan duwe produk sing bakal dianalisis, sampeyan bakal kelangan kesempatan kanggo nggunakake alesan sing wis kehabisan batere, lan 20.100 mAh nawakake kapasitas ngisi daya kaya sawetara ing pasar, ayo goleki luwih cetha kanggo produk iki pancen aneh, nanging kudune ora ilang ing tas ransel akeh.

Sampeyan bakal entuk kabeh rincian supaya sampeyan bisa mikir apa produk kanthi ukuran iki pancen regane utawa ora. Lan kita ora ngadhepi powerbank apa wae, amarga kanthi iki sampeyan bakal bisa mbukak produk kanthi ukuran sing cukup, kita ngomong babagan laptop kanthi konektivitas USB-C ing antarane piranti liyane, ayo mrana.

Desain lan bahan: Sobriety lan resistensi

Ing kene Dodocool ora pengin mlebu wilayah sing subur, ora kaya bahan sing wis kabukten kualitas lan desain sing serius. Sing bakal ditemokake ing drum. Umume basis dibangun ing aluminium, ing kasus iki dheweke pengin menehi warna ireng sing nggawe dheweke serius, Sanajan versi perak pancen ora apik, sanajan aku mbayangake bakal luwih kontras karo sisihane. Ing salah sawijining ngarep, dheweke diwatesi kanggo nyelehake logo merek kanthi warna abu-abu enom, dene sisih liyane kanggo karakteristik, kapasitas lan segel jaminan produk sing cocog.

Kangge, ing sisih tengen, dibangun ing plastik, kita pancen ora duwe apa-apa, bisa dadi dhasar batere. Saliyane, Ing sisih kiwa kita duwe loro port USB klasik lan port USB-C uga ing basis plastik ireng sing cocog karo sisa produk. Sentuhan sederhana, powerbank nawakake sensasi kualitas, ing wektu sing padha ngadhepi produk kanthi ukuran sing cukup, khusus bobote 621g, sing meh mesthi bakal meksa kita nggawa tas ransel, amarga ukurane: 19 x 6,5 x 1,5 cm, sing logis nganggep kapasitase.

Karakteristik teknis: Kapasitas tinggi lan fleksibilitas

Sing paling penting yaiku kemungkinan sambungan USB-C nawakake, diiringi kabel sing uga menehi kita rasa cukup kualitas (udakara 25 sentimeter). Saliyane, kita duwe rong sambungan USB-A kanthi output maksimal 2,4 A, kanthi segel teknologi AIQ sing cerdas, versi "fast charge" padha karo pangisi daya iPad, sing nduweni sertifikasi langkah-langkah keamanan supaya piranti ora panas banget lan uga nyegah degradasi awal batere, sing umum nalika ora nggunakake pangisi daya sing berkualitas.

Babagan sambungan USB-C sampeyan, dadi modis saiki, uga penting karo standar USB PD, lan apa jinis piranti sing bakal kita muat bisa alus sadurunge jinis produk iki. Kanthi cara iki, powerbank Dodocool bisa menehi daya cepet kanggo piranti. (nganti 45W) ing sing kompatibel, mesthi. Kita ora yakin manawa ngadhepi batere bisa akeh prekara.

Bagean sing ditemtokake ing kene, tanpa mangu-mangu, yaiku kapasitase. Kita ora bakal nemokake apa-apa maneh lan ora kurang saka 21.000 mAh, sing ngidini kita ngisi daya laptop malah sing duwe sambungan USB-C, nyatane, kita bisa ngisi daya telpon lan laptop sekaligus tanpa njupuk pancegahan khusus.

  • Input USB-C kanthi 5V ing 3A, 9V ing 2A, 14,5V ing 1,5A, utawa 20V ing 1,5A
  • Output USB-C kanthi 5V ing 3A, 9V ing 3A, 14,5V ing 3A lan 20V ing 2,25A

Gunakake pengalaman: Batere ekstra, kurang nyenengake

Miturut Dodocool, yen nggunakake port USB-C, kita bakal bisa ngisi daya batere iki sajrone telung jam, ya bakal mbutuhake konektor tembok sing kompatibel karo kabel USB-C yen pengin asil kasebut. Cetha manawa 21.000 mAh mewah, laptop kanthi sambungan USB-C lan kapasitas 6.000 mAh ngisi udakara 3 jam lan 30 menit, mula kita nganggep manawa powerbank iki cepet banget, yen bisa ngobrol babagan kacepetan. Produk sing dioptimalake lan siyap nyingkirake wong-wong sing pancen mbutuhake. Ing ponsel kaya iPhone, padha karo wektu pangisi daya iPad.

Ing kemasan kasebut, cukup gampang, biasane sing nggambarake Dodocool lan sing katon kaya perusahaan Tionghoa liyane kayata Aukey, kita nemokake loro kabel, USB-C sing kasebut ing ndhuwur lan microUSB sing rada cendhak lan sebabe ana sing durung dingerteni kok rampung, amarga batere Dodocool iki ora dikenani biaya liwat microUSB, nanging liwat USB-C. Ing bagean iki Kita bakal luwih ngucapake matur nuwun banget kanggo adaptor microUSB menyang USB-C utawa USB-C menyang USB-A supaya pangguna sing umume nggunakake piranti Apple uga bisa nggunakake kapabilitas utawa kita mung ora duwe pangisi daya USB-C. Langkah sing rada aneh, kita mbayangake yen luwih akeh hadiah.

Kajaba iku, kepiye bisa uga ana ing powerbank karakteristik kasebut, kita nemokake indikator LED otonomi sing isih ana lan masing-masing nuduhake udakara 25%, kabeh bakal diaktifake nalika kita menet tombol sing ana ing jejere USB-A sing ngisi daya.

Pendapat editor

Batere Dodocool 20.100 mAh
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
58 a 60
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Wis jelas jinis produk sing ana ing ngarepe, batere sing ora cocog karo jinis pangguna utawa produk apa wae, mung kanggo sing paling nuntut lan kanggo wong-wong sing butuh banget, Ora ditemokake produkNanging, dina iki kita duwe penawaran khusus kanggo para pamiarsa, a 40% diskon yen sampeyan tuku nganggo kode: XKAJPE9A, aja nganti lali menehi tawaran kasebut.

Yen sampeyan ngerti apa sing sampeyan goleki, yen sampeyan pengin otonomi, kualitas, ngisi daya cepet lan USB-C, iki batere sampeyan, amarga kita meh ora bisa menehi rega karo wong liya saka kompetisi.

Pros

  • Bahan lan desain
  • USB-C
  • Sertifikasi garansi

Contra

  • Bobot
  • Ora adaptor ngisi daya

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.