Sampeyan saiki bisa tuku TV NVIDIA Shield anyar ing Spanyol

NVIDIA Shield anyar ditemtokake minangka kewan streaming kanggo nawakake pangguna kemungkinan reproduksi Konten video 4K HDR luwih cepet lan luwih alus, saliyane duwe aplikasi, game lan hiburan sing kasedhiya kanggo kabeh kulawarga: Netflix, Amazon Video, YouTube, HBO, ESPN, VUDU, Showtime, Pandora, Spotify, Sling TV, Playstation Vue, Plex, Kodi, lan akeh plus. Kajaba iku, console ngidini panggunaan game Android, game PC saka GeForce GTX karo NVIDIA GameStream utawa sing ana ing cloud, supaya sampeyan bisa seneng saka konsol kanthi game utawa layanan sing disimpen ing njero.

Iki uga ngidini kita nggunakake printah swara supaya urip luwih gampang, mula Android TV pisanan sing ndhukung Google Assistant sawise Google Pixel, dadi pilihan sing kudu dipikirake. Tanpa mangu-mangu, iki tuku sing apik yen pengin duwe pusat hiburan lengkap ing omah kanthi rega sing cukup.

Konsol anyar Nvidia, ing NVIDIA Shield TV nduweni Prosesor Tegra X1 bebarengan, Résolusi 4K HDR, memori internal 16 GB, RAM 3 GB lan a Versi Pro kanthi panyimpenan 500 GB kanggo 330 euro. Ing kasus iki lan sawise ditampilake ing CES anyar ing Las Vegas, wis kasedhiya lan kasedhiya kanggo tuku ing Spanyol rega dhasar 230 euroUga yen pengin printah ekstra, kita bisa tuku rega 69,99 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.