Samsung Galaxy Note 7 bakal resmi tekan Spanyol ing 9 September

Samsung

El Ora ditemokake produk Sampeyan wis bisa tuku ing sawetara negara ing saindenging jagad, sanajan pangguna ora bakal wiwit nampa nganti dina pisanan wulan September. Ing Spanyol saiki kita durung duwe tanggal kanggo nampa piranti kasebut lan tekane resmi ing pasar, nanging wingi Samsung nggawe resmi.

Ing tanggal 9 September, Galaxy Note 7 bakal kasedhiya ing Spanyol kanthi resmi, sing kudu katon curiga ing negara-negara Eropa liyane sing bakal didol tanggal 2 September. Mesthi wae, kita bisa seneng, amarga negara-negara Eropa sing kurang mampu kudu ngenteni nganti tanggal 16 September supaya bisa entuk.

Kaya sing wis diandharake wiwit 16 Agustus kepungkur, sampeyan wis bisa cadangan kapal penggedhe Samsung anyar bakal wiwit dikirim tanggal 30 Agustus, saengga para pembeli wiwit nampa ing dina pisanan September. Saiki perusahaan Korea Selatan durung ngowahi tanggal iki kanggo Spanyol supaya sapa wae sing nggawe reservasi piranti bisa wiwit seneng sawetara dina sadurunge didol kanthi resmi.

Saiki, kita kudu terus ngenteni ndeleng resmi tekan pasar Spanyol Galaxy Note 7, terminal sing saiki wis ngluwihi kabeh pangarepan lan miturut Samsung, ngluwihi reservasi sing digawe durung suwe. saka Galaxy S7 Edge.

Apa sampeyan wis tuku Samsung Galaxy Note 7 utawa sampeyan luwih milih milih terminal liyane ing pasar?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Malaikat P. Fong ngandika

    $ 850.00 larang banget

bool (bener)