Samsung Galaxy Watch Aktif, kita nganalisa smartwatch sing murah saka Samsung

Ana perusahaan sing terus diperjuangake njupuk tongkat kerajaan smartwatch saka Apple nganggo Apple Watch, Salah sijine yaiku Samsung, amarga iki mutusake adoh saka Wear OS (versi Android kanggo jam tangan cerdas) lan wis milih platform dhewe kanthi asil sing apik banget, saiki wayahe ndeleng berita sing bubar diluncurake.

Kita wis nyoba Galaxy Watch Samsung sing anyar, pilihan sing paling murah kanthi efisien nganggo jam tangan ing tangan sampeyan. Dadi, tetep karo kita lan temokake kenapa jam tangan Samsung iki wis misuwur banget supaya bisa menehi pengalaman paling apik ing platform apa wae.

Kaya sing kedadeyan ing acara liyane, tujuane nyedhiyakake analisis produk sing paling rinci babagan iki, amarga iki bakal ngatasi kabeh bagean sing dianggep bisa ditemtokake ing tingkat desain, fungsionalitas utawa jinis detail sing dibutuhake. ngerti kanggo nggawe pendapat babagan tuku mbesuk. Nanging, sampeyan ngajak sampeyan ndeleng video sing wis digawe karo kolega saka @Androidsis, situs web grup sing khusus ing piranti sing nginstal Android minangka sistem operasi, temokake Samsung Galaxy Watch Active, alternatif "murah" kanggo Apple Watch sing isih bisa digunakake. Yen sampeyan ora pengin mikir maneh, sampeyan bisa tuku ing link iki mung saka 199 euro.

Desain lan Bahan: Direnovasi lan entheng

Ing level desain, Samsung tetep bisa totoan kanthi cepet, tampilan jam standar sing dikelola wiwit jam tangan pisanan lan sing jelas mbedakake karo kompetisi. Kita duwe piranti aluminium sing ana Gorilla Glass ing sisih ngarep kanthi struktur 2.5D supaya bisa ditanggulangi saben dinane. Kita duwe bal ukuran 1,1 inci, khusus kita duwe lingkaran sekitar 28,1 milimeter. Ing sisih tengen, kita mung duwe rong tombol sing bakal ngidini kita interaksi fisik karo sistem operasi sing ngluwihi layar.

  • Ukuran: 39.5 x 39.5 x 10.5mm
  • Ukuran Dhiameter nelpon: 28.1 mm
  • Bobot: 25 gram

Luwih khusus, kita duwe sawetara ukuran 39.5 x 39.5 x 10.5mm ngiring bobot total 25 gram, nyatane aku bisa ujar manawa sing paling nggumunake saben dina saka Galaxy Watch Active iki pancen entheng. Sampeyan bakal bisa entuk ing Spanyol nganggo warna ijo, ireng, jambon lan perak, palet warna sing apik kanggo masarakat sing jelas arah.

Tali lan antarmuka pangguna

Temtunipun Samsung wis pamitan karo bezel puteran sing wis ditresnani para pecinta ing edisi sadurungeSaiki, kanggo sesambungan karo platform, kita ora bisa milih tutul layar utawa mung liwat rong tombol. Kadhangkala angel dipikirake ukuran lan proporsi layar.

Tali minangka salah sawijining obyek wisata utamane, Galaxy Watch Active iki nggunakake sistem jangkar standar lan universal, Yaitu, sampeyan bakal bisa nggunakake meh kabeh jinis tali, lan sampeyan ora bakal duwe kewajiban ngliwati katalog merek, kayata Apple, utawa yen sampeyan nggawe taruhan palsu sing bisa dipercaya. Sampeyan bisa milih pirang-pirang gaya, bakal gumantung karo selera sampeyan lan apa sing ditawakake panyedhiya, Ing paket kasebut, kita nemokake tali silikon kanthi warna jam tangan, kanthi rong ukuran kanggo kabeh jinis wong lan mesthine sing paling cocog kanggo olahraga.

Fitur Galaxy Watch Aktif

Ing level hardware kasunyatane yaiku Samsung Galaxy Watch Active iki ora kekurangan meh kabeh, sanajan regane, ing level konektivitas sing ana. Bluetooth 4.2 energi kurang (kita ora ngerti sebabe dheweke ora milih versi 5.0) lan 802.11bgn WiFi ing band 2,4 GHz. Ing level fitur sing kompatibel, kita kudu nyebutake kanthi cara sing luwih relevan yaiku yen kita bakal bisa mbayar, mula kita duwe sambungan NFC lan saéngga ngidini prosedur sing kasedhiya ing platform kaya Samsung Pay. Iki dirancang utamane kanggo olahraga, dadi ora bisa ilang GPS, akselerometer, barometer, giroskop, maca detak jantung lan sensor cahya sekitar. 

Hardware sing ndorong kabeh fitur kasebut dilantik RAM 700 MB, diiringi prosesor dual-core, lan 4 GB saka panyimpenan internal sing bakal tetep ing 1,5 GB sawise sistem operasi diinstal, cukup kanggo pertempuran aplikasi sing apik ing toko OS Tizen, nanging, kita bakal ora kejawab liyane kanggo nyimpen konten digital kayata musik. Elinga yen kita duwe panel SuperAMOLED 1,1 inci sing nawakake resolusi 360 x 360 piksel lan a Baterai 230 mAh, kapasitas standar kanggo nyandhang. Ing babagan resistensi sing ana Sertifikasi IP68 nglawan banyu lan bledug, ndhukung nganti 5 ATM, supaya sampeyan bisa adus lan nyelehake rada ing kolam renang.

Pengalaman lan otonomi pangguna

Taruhan saka Galaxy Watch Aktif iki kanthi sistem pangisian daya nirkabel sing wis standar Qi  Sampeyan bakal menehi kesempatan kanggo njupuk kauntungan saka akeh fitur piranti liyane kayata ngisi daya nirkabel sing bisa dibalekake kanggo sawetara telpon. Otonomi gumantung karo panggunaan saben dinane, nanging sampeyan kudu jelas yen nggunakake GPS lan monitor detak jantung, Sampeyan ora bakal bisa ngrampungake kaloro dina, dadi sampeyan kudu ngisi biaya saben wengi. Pengalaman mlaku-mlaku lan muter-muter bersepeda wis jelas banget, sampeyan kudu ngisi saben dina lan iki bisa uga faktor negatif utamane.

Babagan pengalaman pangguna, kita nemokake bacaan sing bener ing level denyut jantung sing meh padha karo produk liyane sing regane luwih dhuwur kayata saka Garmin utawa Apple, Tizen OS wis kabukten ora liya saka sistem operasi pelarut, saiki kasedhiya, kayata ing televisi Samsung, sing wis nyapu Android TV, lan saiki wis padha karo OS Wear Google.

Pros

  • Desain sing sederhana nanging efektif, kanthi palet warna sing apik lan tali universal
  • Tizen OS bisa digunakake kanthi apik lan bisa disesuaikan
  • Biaya Qi standar

Sing paling disenengi Sistem pangisian daya wis nganggo standar sing ngidini kita ngisi daya ing meh kabeh kahanan. Samsung uga wis dominasi wis ana ing desain, rasio bahan bobot lan kualitas layar sing apik.

Contra

  • Otonomi bisa ngatasi piranti kasebut
  • Aku kangen memori internal sing luwih sithik
  • Napa ora nggunakake Blueooth 5.0?

Endi sing paling misuwur ing Galaxy Watch Active iki wis jelas ana ing otonomi, sanajan sajujure, kanthi rega rega sing padha, aku kudu golek kekurangan maneh, nanging aku pengin ngelingi iku ora duwe speaker. Sampeyan bisa njaluk dheweke saka 199,99 ing Amazon,Sampeyan bisa entuk saka 199,99 ing Amazon,nonton sing disaranake banget menehi kinerja lan regane.

Review Samsung Galaxy Watch Aktif
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
199,99 a 249,99
  • 80%

  • Review Samsung Galaxy Watch Aktif
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Fitur
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 65%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.