Samsung Gear S3 anyar bakal ditampilake tanggal 1 September miturut bocor

Samsung

Ing tanggal 2 Agustus, Samsung wis nyiapake acara sing bakal diluncurake kanthi resmi, yen akeh desas-desus sing muncul sejatine kita kabeh percaya manawa, Galaxy Note 7. Nanging, kayane presentasi perusahaan Korea Selatan ora bakal mandheg ing kana lan miturut sawetara bocor tanggal 1 September, kita uga bakal duwe janji karo piranti Samsung anyar.

Khusus ing dina kasebut, Galaxy Tab S3 lan Gear S3, kaya sing dikonfirmasi dening wartawan Rusia Eldar Murtazin lan SamMobile. Babagan sing pisanan, kapercayane luwih bisa ditampa, sanajan ora ana ing level jurnalis liyane sing duwe spesialisasi bocor lan desas-desus. Ing kasus SamMobile, kita meh bisa ngonfirmasi presentasi smartwatch Samsung anyar kanggo 1 September ngarep.

Mesthine, kabeh nuduhake manawa piranti kasebut bakal ditampilake ing acara sing padha lan saiki. Galaxy Tab S3 lan Gear S3 uga sawetara detail, sanajan bisa dibayangake manawa bakal ditambahake versi sadurunge, kanthi sawetara pangowahan ing desain sing bisa narik kawigaten pangguna.

Dina-dina sabanjure sibuk banget kanggo Samsung lan kabeh nuduhake manawa sajrone wulan kita bakal ndeleng kepiye Galaxy Note 7, Galaxy Tab S3 lan Gear S3 diumumake kanthi resmi.

Yen sampeyan dadi penggemar jagad teknologi, tuku brondong kanggo bisa urip kanthi apik amarga apa sing bakal kedadeyan bakal nyenengake.

Apa sampeyan mikir bakal ndeleng presentasi Galaxy Tab S1 lan Gear S3 tanggal 3 September?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)