Samsung ngungkapake data Exynos 9810, prosesor Galaxy S9

Samsung Exynos 9810

Sawise suwe ngenteni wektu iki teka, Samsung pungkasane ngumumake kabeh rincian prosesor utama kanggo taun 2018. Kita waca Exynos 9810, prosesor sing bakal mlebu ing perusahaan anyar, yaiku Galaxy S9. Perusahaan wis nggawe resmi kabeh data babagan prosesor anyar iki.

Sawetara wulan kepungkur, data babagan iki mula bocor. Dadi, kita wis duwe ide babagan Exynos 9810. Nanging, saiki kabeh data babagan prosesor iki dingerteni. Apa sing bisa dikarepake saka prosesor Samsung anyar?

Perusahaan Korea wis negesake manawa iki prosesor bakal nambah kinerja piranti amarga CPU generasi kaping telu. Kajaba iku, duwe modem gigabit LTE sing luwih cepet lan kemampuan sinau jero adhedhasar jaringan saraf. Cekakipun, Exynos 9810 janji akeh.

Samsung Exynos

Exynos 9810 Spesifikasi

Punika a wolung prosesor inti, yaiku papat kinerja dhuwur. Dene papat liyane fokus ing efisiensi energi. Papat inti performa dhuwur kalebu ing omah generasi katelu Samsung. Bakal bisa entuk kacepetan jam 2,9 GHz. Miturut perusahaan kasebut, arsitektur intine kasebut ngluwihi pipa lan uga nambah cache.

Iki nyebabake kinerja saben inti tikel dibandhingake karo generasi sadurunge. Kajaba iku, ing kinerja multi-inti mundhak 40%. Intelijen buatan uga duwe peran penting ing Exynos 9810 iki. Chip iki kasedhiya kemampuan sinau jero adhedhasar jaringan saraf. Keamanan lan pengalaman panganggo bisa ditambah kanthi cara iki. Kajaba iku, iki bakal nglengkapi unit pamroses kapisah saka liyane amarga alasan keamanan.

Aspek fotografi bakal dadi salah siji ahli waris utama sinau jero, paling ora miturut Samsung. Prosesor anyar iki bakal bisa ngenali wong lan obyek ing foto. Kanthi cara iki, telusuran lan kategorisasi bakal luwih cepet lan luwih efisien. Sampeyan uga bisa mindhai pasuryan pangguna ing telung dimensi.

Exynos 9810

 

Exynos 9810 kalebu a Modem Cat.18 LTE, sing tekan Kacepetan download 1,2 Gbps lan kecepatan upload 200 Mbps. Kajaba iku, dhukungan kanggo skema kayata 4X4 MIMO, 256-QAM lan teknologi eLAA. Uga wis dingerteni manawa bakal kalebu unit pangolahan gambar khusus, sing bakal diiringi nganyari codec multi-format (MFC). Iki bakal mbantu stabilisasi gambar lan video sing luwih apik.

Tanggal rilis

Samsung wis menehi komentar manawa Exynos 9810 wis ana ing tahap produksi massal. Dadi bakal cepet tekan pasar. Kajaba iku, bakal resmi ditampilake ing CES 2018 ing Las Vegas. Acara iki dianakake tanggal 9 nganti 12 Januari. Dadi mung seminggu sampeyan bakal bisa ngerteni prosesor anyar iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)