Samsung miwiti manufaktur hardware kanggo penambangan cryptocurrency

Logo Samsung

Pasar cryptocurrency terus populer banget saiki. Nyatane, akeh perusahaan sing gabung karo tren iki. Sawetara minggu kepungkur, Kodak ngluncurake produke dhewe sing gegandhengan karo pasar iki. Saiki giliran Samsung. Amarga multinasional Korea uga nggawe pasar cryptocurrency.

Perusahaan wis diwiwiti karo produksi chip ASIC kanggo pertambangan Bitcoin lan cryptocurrency liyane. Nanging, rencana Samsung luwih adoh. Dadi kayane perusahaan kasebut wis ndeleng karang sing apik ing pasar cryptocurrency lan bakal miwiti pabrik hardware tartamtu.

Perusahaan wis siyap miwiti produksi massal Kripik ASIC kasebut. Iki minangka chip sing apik banget kanggo efisiensi nalika nambang cryptocurrency. Kajaba iku, dheweke seneng a popularitas gedhe ing pasar Asia. Dadi perusahaan bisa entuk mupangat gedhe saka keputusan iki.

Samsung

Ketoke Kripik ASIC sing bakal diproduksi Samsung bakal digunakake dening pabrikan Cina sing khusus nggawe peralatan pertambangan. Nanging, saiki jeneng perusahaan iki durung dingerteni. Sanajan, wis dikomentari manawa Kesepakatan ing antarane wong loro kasebut ditutup ing pungkasan taun kepungkur.

Wiwitane, Kripik iki bakal luwih fokus ing pasar China. Sanajan ana uga rencana supaya bisa didol mengko ing Korea Selatan lan Jepang. Nanging iki bakal kedadeyan ing tahap ekspansi kaping pindho, sing saiki durung ana tanggal.

Sanajan kayane kaya ngono Pakaryan Samsung durung diwatesi kanggo nggawe chip iki. Amarga rencana perusahaan uga liwat pabrik GPU khusus kanggo nggampangake penambangan cryptocurrency. Dadi kanggo sing nggoleki mesin sing kuat lan duwe bathi.

Iki minangka keputusan sing menarik saka Samsung. Wiwit perusahaan gabung karo pasar sing kepincut terus mundhak nganti pirang-pirang wulan iki. Dadi, kita kudu ndeleng apa liyane sing wis disiapake. Apa sampeyan mikir babagan iki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.