Samsung nampilake Bixby 2.0, generasi kaping loro asisten kanggo piranti cerdas

Akeh sing wis umume ngomongake, babagan asisten perusahaan Korea Samsung sing resmi ditampilake bebarengan karo Samsung S8 ing kuartal pertama taun iki, asisten sing teka ing pasar mung nganggo basa Korea lanbutuh sawetara wulan kanggo sinau basa Inggris.

Nalika Bixby isih sekolah basa, perusahaan Korea wis nampilake ing Konferensi Pengembang perusahaan ing San Francisco, generasi kaping loro asisten swara digital: Bixby 2.0. Generasi nomer loro iki yaiku dienggo kanggo piranti omah sing cerdas, piranti sing dadi luwih populer ing pangguna.

Samsung pengin nyedhiyakake Bixby minangka pesaing langsung menyang Google Assistant lan Alexa Amazon, kalorone saingan kanggo nyoba ngunci konsumen menyang ekosistem perangkat keras lan perangkat lunak dhewe, sing tradisional Apple mesthi nindakake. Miturut Samsung, Bixby bakal bisa ngolah basa alam lan prédhiksi kabutuhane pangguna, tanpa preduli piranti sing lagi digunakake.

Bixby digawe dening pangembang asisten Apple Siri sing padha, nanging amarga ana watesan sing bisa ditindakake perusahaan ing babagan kemajuan sing bisa ditindakake, dheweke mutusake ninggalake perusahaan kasebut lan nggawe asisten dhewe, asisten sing miturut Publikasi TechCrunch, referensi jagad teknologi, iku sing paling apik saka kabeh sing saiki bisa ditemokake ing pasar. Siji-sijine sing ana ing dheweke yaiku basa sing diajak.

Bixby bakal dadi pusat kontrol ekosistem produk Samsung, ikalebu televisi, telpon, kulkas, speaker, mesin cuci lan piranti liyane sing nyambung menyang Internet. Samsung negesake manawa Bixby, kaya Alexa lan Asisten Google, mbukak kanggo pangembang kanggo nyambung aplikasi lan layanan sing ana. Saiki perusahaan wis njupuk langkah pertama kanthi ngluncurake kit pangembangan piranti lunak kanggo Bixby.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)