Samsung Ngumumake Chip DRAM Paling Cilik ing Dunia

Samsung

Samsung bola-bali ngasilake warna saka pirang-pirang chip chip paling gedhe ing planet iki. Ing kalodhangan iki supaya pesenan kalebu nuduhake masarakat a chip DDR4 RAM anyar sing, kepiye uga diarani, ora mung misuwur amarga didhaptar dening perusahaan minangka sing paling cilik ing donya, nanging uga luwih cepet lan nggunakake kurang energi tinimbang generasi sadurunge chip sing padha.

Tanpa mangu-mangu Samsung wis entuk sijine pesaing sampeyan ing masalah maneh Thanks kanggo arsenal teknologi sing nyengsemake saka kabeh proses pabrike, kaya sing miturut pasar cenderung tumindak historis sadurunge jinis peluncuran iki, pungkasane Samsung bakal nggawe jajan sing luwih gedhe kanggo pabrik sing bakal digawe klelep malah luwih, ekonomi.

Kantor Pusat Samsung

Samsung nambah proses manufaktur kanthi 10 nanometer

Apa sing nggawe peluncuran chip anyar iki istimewa? Ing level karakteristik teknis, sejatine ora ana apa-apa, sanajan sejatine, ing sisih liya, anyar iki luwih penting tinimbang sing bisa dibayangake amarga Samsung mutusake taruhan pabrik kanggo pangembangan chip RAM anyar iki kanggo 10 proses nanometer, prekara sing mbantu kita ngerti babagan peningkatan teknologi anyar iki.

Miturut siaran pers sing diterbitake dening Samsung dhewe babagan iki, mesthine chip RAM DDR4 anyar iki bakal tekan pasar ing taun 2018 lan dadi pangembangan pertama perusahaan sing nerbitake teknologi manufaktur 10 nanometer generasi kaping kalih. Minangka katrangan, critakake manawa kita mung kudu nyetel proses manufaktur sing digunakake ing taun 2017. Sanajan ngono, Samsung bisa nggawe luwih cilik, cukup dadi sing paling cilik ing jagad iki.

chip

Insinyur Samsung mung butuh 20 wulan kanggo nambah teknik manufaktur kanthi 10 nanometer

Priksa manawa luwih rinci, ujar manawa miturut perusahaan Korea, kita ngomong babagan chip sing, miturut tes sing ditindakake, ora liya 15% luwih efisien babagan konsumsi energi. Sanajan mbutuhake energi listrik luwih sithik kanggo dioperasikake, chip kasebut bisa ngasilake a 10% luwih cepet tinimbang generasi sadurunge.

Kanggo nggayuh kemajuan sing apik, Samsung mung butuh 20 wulan wiwit tanggal dibukak generasi sadurunge ing pasar, padha karo proses manufaktur 10-nanometer perusahaan sing diluncurake. Amarga asil dandan kasebut, mula bisa uga digayuh proses manufaktur dhewe wis sampurna 30%, sing tegese saiki luwih gampang nggarap teknologi iki kanggo Samsung lan, sabanjure, nyuda biaya pabrik.

driji chip

Langkah kanggo 8 nanometers isih nolak

Saiki, kasunyatane ana kemungkinan kasebut Akeh wong sing ngarep-arep Samsung nggawe kabisat menyang 8 manufaktur nanometer, prekara sing isih butuh wektu suwe, apa maneh yen kita nganggep saiki ora ana perusahaan sing bisa nyaingi teknologi iki lan perusahaan Korea dhewe sing wis negesake nganti tes 2018 ing proses manufaktur ing 8 nanometer.

Kasunyatan manawa Samsung ora duwe saingan ing wektu iki, ora mung tegese perusahaan bisa nggunakake kabeh jinis manufaktur kanthi luwih tenang, soko dhasar bakal ngidini sampeyan adaptasi Kripik liyane menyang jinis teknologi manufaktur ing endi, migrasi platform liyane kayata DDR5, HBM3, LPDDR5 lan GDDR6 wis dikonfirmasi, soko dhasar kanggo mesthekake manawa server, supercomputer lan sistem kinerja tinggi liyane terus dadi pimpinan pasar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.