Samsung bakal miwiti adol Galaxy Note 7 maneh, direkondisi lan batere luwih cilik

Samsung

Samsung mesthi ora duwe taun 2016 sing apik banget, utamane amarga ana masalah sing dialami Galaxy Note 7, gegandhengan karo batere lan sing pungkasan nyebabake perusahaan Korea Selatan kudu ditarik saka pasar. Sawetara wektu sawise njupuk keputusan tragis, dheweke kudu nerangake lan njaluk ngapura, ana sing ngidini dheweke nggawe keputusan penting saiki.

Lan iku miturut desas-desus Samsung bisa nyelehake Galaxy Note 7 ing pasar, direkondisi, lan batere luwih cilik supaya ora mbaleni masalah jaman biyen.

Kaya sing bisa diwaca ing Korea Economic Daily, Samsung bisa adol smartphone populer maneh wiwit wulan Juni ngarep, kanthi batere 3.000 utawa 3.200 mAh, sing beda karo sing asli saka terminal 3.500 mAh. Iki bakal mungkasi risiko bledosan sing dialami dening piranti asli.

Galaxy Note 7 anyar iki uga duwe modifikasi kanggo kasus kasebut lan saiki lagi kayane bakal didol ing Vietnam lan India., lan banjur ndharat ing luwih akeh negara, sanajan kayane angel yen bakal dipasarake ing pirang-pirang negara kaya sing dideleng karo Note 7 asli.

Ora ana sangsi manawa Samsung pengin entuk keuntungan saka kabeh unit Galaxy Note 7 sing kudu ditarik saka pasar, lan bakal ditindakake kanthi cara sing cukup aneh, kanthi desain ulang cilik lan batere luwih cilik tinimbang asli Delengen, bakal dingerteni kepriye asil eksperimene lan rega piranti kasebut tekan pasar.

Apa pemasaran ulang Samsung Galaxy Note 7 nganggo batere anyar pancen cocog?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.