Samsung bisa maju ngluncurake Galaxy S8 kanggo nutup krisis Galaxy Note 7

Samsung

Peta dalan Samsung kalebu presentasi unggulan lan referensi ing pasar telephony seluler sajrone Kongres Dunia Seluler sing dianakake saben taun ing Barcelona. Galaxy S6 utawa ujung Galaxy S7 minangka sawetara terminal sing resmi ditampilake ing acara Barcelona, ​​nanging Galaxy S8 Aku bisa kliwat janjian iki kaping pisan.

Lan manawa perusahaan Korea Selatan, sing dialami masalah Galaxy Note 7 sing njeblug tanpa kabar sadurunge amarga kegagalan batere, bisa nggawe Presentasi Galaxy S8 anyar bakal diterusake ing wektu supaya bisa menehi alternatif sing menarik kanggo kabeh pangguna sing ora pengin Galaxy Note anyar. utawa sapa sing ora wani ndarbeni.

Penjualan Galaxy Note 7 ora kaya sing diarepake, utamane amarga mung didol sawetara dina nganti ditarik saka pasar dening Samsung kanggo nyoba ngatasi masalah sing muncul. Peluncuran Galaxy S8 anyar bakal nyepetake penjualan Samsung lan mbantu pulih saka krisis sing lagi dialami amarga ana masalah sing nate salah sawijining terminal lintang.

Ing wayahe kabeh iki mung desas desus, sing kayane keprungu bangetSanajan kita kudu ngenteni dhisik kanggo ngerti apa Samsung bisa ngatasi masalah Galaxy Note 7 lan utamane yen kudu antisipasi peluncuran Galaxy S8 kanggo metu saka krisis lan mbalekake angka penjualan sing mudhun.

Apa sampeyan mikir manawa Samsung bakal maju ngluncurake Galaxy S8 kanggo mungkasi lan nutupi krisis sing digawe Galaxy Note 7 sing mbledhos?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)