Samsung ngumumake tanggal diluncurake Galaxy S8 ing MWC

Galaxy

MWC taun iki dheweke rada repot. Tanpa Samsung Galaxy S8 bisa ditemokake nalika taun-taun kepungkur kita wis ngerti kabeh babagan telpon iki yen sajrone pirang-pirang minggu wis entuk pameran pusat blanja.

Sanajan Samsung duwe Galaxy Tab S3 minangka tablet premium sing bakal diluncurake ing MWC, ing cangkeme duwe rasa ora nguntungke. Supaya Mobile World Congress ora gampang banget, pabrike Korea pengin ngimbangi skala kanthi pengumuman tanggal rilis Galaxy S8. Aku kira kudu wareg.

Miturut salah sawijining koran Korea paling penting ing negara kasebut, Samsung bakal mbukak tanggal peluncuran Galaxy S8 tanggal 27 Februari, persis dina nalika MWC 2017 resmi mbukak lawang.

Durung suwe iki, kita wis ngerti manawa Samsung bakal ngumumake Galaxy S8 tanggal 29 Maret lan diluncurake ing pasar mung sewulan mengko, tanggal 21 April. Saiki kita kudu ngenteni MWC supaya bisa ngerti apa tanggal nyata lan yen dikonfirmasi manawa ana kabar angin sing beda.

Galaxy S8 ngenteni sampeyan minangka terminal karo dandan utama lan fitur-fitur anyar. Gosip paling anyar nuduhake manawa bakal duwe Galaxy S8 sing luwih standar kanthi layar 5,8 inci, lan liyane, Galaxy S8 +, sing bakal tekan 6,2 inci ing layar.

Layar kanggo loro model kasebut bakal duwe aksen sudhut mlengkung sing disenengi ing sisih lan dheweke bakal duwe kualitas ngatasi ruang frontal sing ana ing smartphone. Fitur liyane sing paling apik yaiku eksklusif kanggo chip Qualcomm Snapdragon 835 sing anyar, persis ing versi Amerika, kaya sing kedadeyan ing edhisi telpon sadurunge karo Galaxy S6 lan Galaxy S7.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)