Samsung tuku Harman udakara 8.000 yuta kanggo nempelake kendharaan ing kendaraan sing gegandhengan

harman

Kayane wong Korea ing Samsung wis njupuk buku cek kasebut ing sawetara wulan pungkasan lan wiwit tuku perusahaan, siji-siji. Kurang luwih sewulan kepungkur, Samsung entuk layanan perusahaan sing digawe Siri, Viv, perusahaan sing paling asisten intelijen buatan paling apik ing pasar paling ora miturut akeh ahli saka jagad teknologi. Saiki, miturut perusahaan kasebut, Samsung mung tuku Harman kanthi rega 8.000 yuta dolar, perusahaan sing wis pirang-pirang taun ing jagad otomotif lan wis entuk aliansi strategis karo pabrikan utama ing donya.

Miturut rilis pers sing diterbitake Samsung, tuku perusahaan iki fokus supaya ora ditinggalake mobil sing nyambung, mbesuk sing wis diwiwiti kasunyatane. Yen mung ngomong babagan Harman, akeh pangguna bisa uga ora mikir apa-apa, nanging yen kita digandhengake karo merek kayata Kardon, JBL, Infinity, AKG utawa AMXMesthi wae sampeyan luwih akrab karo sampeyan. Harman International Industries, sing dadi perusahaan kasebut, dadi tanggung jawab utama kanggo peralatan multimedia sing saiki bisa ditemokake ing akeh kendaraan.

Tuku perusahaan bakal diresmikake ing pertengahan taun ngarepNalika kalorone perusahaan bakal wiwit kerja bareng kanggo nyoba nggabungake jumlah produk kanthi teknologi firma Harman. Harman tansaya tuwuh akeh ing taun-taun pungkasan amarga aliansi sing ditindakake karo Jenderal Motos lan Fiat antara liya lan pesenan perusahaan saiki ngluwihi ping telu penghasilan tahunan perusahaan.

Samsung, kayadene perusahaan liyane coba diversifikasi bisnis sampeyan sabisa-bisa, Lan amarga tuku anyar iki, sing uga nggampangake mlebu ing sektor otomotif, perusahaan njamin manawa nduweni akses langsung menyang selera konsumen, sing produsen mobil kudu adaptasi lan yen karo Harman duwe sekutu sing sampurna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.