Sanajan kabeh, Trump ora bakal bisa ngindhari sanksi marang ZTE

Kayane kaya ngono upaya Presiden Amerika Serikat, Donald Trump, kanggo ngilangi sanksi marang perusahaan ZTE sia-sia lan Komite Penerimaan Dewan Perwakilan Amerika Serikat, wis nyetujoni amandemen sing "ngalangi perusahaan asing sing setya marang pamrentah supaya ora bisa nyusup piranti lan jaringan sing saiki penting banget kanggo urip Amerika," ujare Maryland Rep. Belanda Ruppersberger, panulis amandemen kasebut.

Trump, kuat banget saka media favorit, Twitter, lan menehi komentar sawetara dina kepungkur yen ZTE nggawe paling akeh tuku produk saka perusahaan Amerika lan masalah iki bisa langsung mengaruhi hubungan bisnis saiki karo China.

Ora krasa apik kanggo ZTE

Sawise kabeh, korban utama kabeh masalah iki pancen ZTE, perusahaan kasebut melu masalah serius. Saiki ZTE minangka perusahaan nomer papat ing negara kasebut ing babagan pembuatan piranti seluler Lan saiki bisa mandheg

Saliyane, upaya Trump kanggo konsiliasi yaiku amarga negosiasi cedhak karo China lan Amerika Serikat. Rencana saiki lan mbesuk ngliwati hubungan sing apik ing antarane wong loro kasebut lan yen negara kasebut pengin nggayuh kesepakatan ekonomi sing apik lan bisa kerja bareng, masalah iki kudu dirampungake. Kelemahane kabeh yaiku panguwasa kayane ora ngupayakake ngatasi masalah kasebut lan iki bisa nggawe negara kasebut ilang miliaran dolar.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)