Sawetara desas desus ngandhakake manawa Huawei ora bakal menehi P20 ing MWC

Tanpa mangu-mangu, iki bakal dadi warta sing ala kanggo akeh pangguna sing ngenteni alternatif model unggulan liyane saka Huawei, Mate 10. Sukses Huawei P10 lan P10 Plus, sajrone presentasine saya rame, rega, kualitas bahan lan uga kamera sing rada dirembug nggawe Huawei iki minangka piranti sing apik banget kanggo para pangguna.

Saiki, generasi sabanjure Huawei P10 iki, P20, ora bakal diwenehi luwih akeh wektu kanggo Mate 10 sing kasebut. Apa bisa uga eksekutif utama Huawei ngliwati acara Barcelona kanggo nampilake piranti ing acara sing kapisah?

Kita bakal ngerti tenan wangsulan saka pitakon kasebut ing dina-dina mbesuk, amarga kita isih adoh saka wiwitan MWC lan ide-ide utawa apa sing bisa dideleng sadurunge bisa ganti kanthi radikal sajrone pirang-pirang jam. Kita ora bisa lali apa sing kedadeyan karo Huawei bubar ing Amerika Serikat, nalika dumadakan lan ora suwe reaksi perusahaan Cina sing hebat tetep ora ana ing pasar Amerika.

Sampeyan bisa uga manawa P20 iki duwe desain sing beda banget karo model sadurunge, uga diarani bisa nambah sing padha karo kedudukane iPhone X X ing sisih ngarep, nambah Resolusi Full HD + 2244 × 1080 piksel. Temenan model Huawei anyar iki wis bakal kasedhiya karo Android 8.0 lan samesthine bakal ana akeh bocor lan warta babagan apa sing bakal dadi unggulan perusahaan kasebut. Bakal luwih becik yen duwe Samsung Galaxy S9, Huawei lan kenapa LG duel ing MWC sabanjure, mula ayo ora ngilangi salah siji saka telu nganti absen Huawei dikonfirmasi kanthi resmi ing acara iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.