Seneng nganti 10.000 aplikasi lan game saka veteran AMIGA gratis

arsip gratis-kanca-game-internet

Internet Archive wis digunakake kanggo nggawe kompilasi kanggo sing paling nostalgia lan kanggo kita sing wis sawetara taun ing komputasi, lan sing liwat Spectrum, Amstrad, AMIGA ... Arsip maneh dipasang ing mesin kasebut lan saiki nawakake pilihan game lan aplikasi kanca, udakara 10.000 sing bisa dinikmati kanthi gratis liwat browser biasa. Yen sampeyan wis nggunakake salah sawijining kompilasi sing ditawakake kanthi rutin, sampeyan bakal ngerti manawa kabeh game lan aplikasi dimuat langsung ing browser Tanpa kudu ndownload utawa nginstal aplikasi kanggo mbukak utawa saben game utawa aplikasi sing pengin digunakake.

Ing antarane game sing bisa didownload, kita nemokake petualangan grafis obrolan Rahasia Pulo Monyet, Hubble Bobble mitos, Naga Naga kanthi sikut hebat sing nyebabake mungsuh kita, Xenon 2… lan supaya bisa terus. Sing paling apik yaiku sampeyan langsung ndeleng lan miwiti sawetara jam ing ngarep browser, ngelingi jaman 80-an lan 90-an nalika AMIGA dadi raja.

Kabeh game lan aplikasi kasedhiya ing urutan abjad, dadi sing paling apik yaiku kita miwiti narik memori kanggo ngeling-eling game sing paling apik ing wektu kasebut kajaba kita duwe cukup wektu kanggo nyoba siji-siji, prekara sing ora nyaranake kanggo sapa wae.

Ora suwe sawise gawe jadwal artikel iki, para wong ing Internet Archive dheweke nundha layanan kasebut supaya bisa nambah lan ngembangake antarmuka kanthi cara sing luwih cepet lan luwih adi. Sawise ngubungi wong-wong mau, dheweke ngandhani yen ing sawetara jam sabanjure, game lan aplikasi Amiga bakal kasedhiya maneh supaya pangguna bisa ngrasakake permata komputer kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jose Manuel ngandika

    Aku mikir wis ora kasedhiya maneh

bool (bener)