Apple Watch Series 4 wis resmi: Ngerteni kabeh warta

Apple Watch Series 4 Nyata

Dina wis teka, Keynote Apple wis dianakake, mula kita ngerti kabeh warta yen perusahaan Cupertino ninggalake kita. Antarane produk sing ditampilake ing acara kasebut, temokake Apple Watch Series 4. Generasi anyar smartwatch perusahaan, sing, kaya sing kasebut ing sawetara minggu kepungkur, kalebu macem-macem perubahan.

Akeh fitur anyar dibandhingake karo generasi sadurunge. Mula, ing ngisor iki kita bakal ngandhani kabeh babagan sing anyar Apple Watch Series 4. Aspek sing wis diganti ing jam tangan anyar iki, uga nalika kita ngarepake supaya bisa teka ing toko lan rega apa.

Generasi anyar jam tangan perusahaan teka ditandhani kanthi owah-owahan desain. Iki minangka kebaruan utama, sing wis dikabarake wulan-wulan iki. Kita ngadhepi perbaikan utawa pangowahan paling gedhe sing wis dituduhake Apple ing jam tangane nganti saiki. Dadi pancen generasi sing penting banget.

Siro nuevo

Apple Watch Series 4 nampilake desain anyar, luwih modern, saiki lan elegan banget. Kajaba iku, janjinake bakal kepenak dipanggoni ing bangkekan, sing dadi bagean penting ing saben jam ing pasar saiki. Layar minangka aspek sing bisa ditemokake paling gedhe, kaya sing wis diumumake.

Wiwit perusahaan kasebut ngenalake layar sing luwih gedhe ing model iki. Kita ngadhepi layar sing luwih gedhe tinimbang jam tangan sing cerdas ing pasar. Dadi bakal luwih kepenak digunakake, menehi pengalaman panganggo sing luwih apik. Ukurane rong ukuran, diameteripun 40 lan 44 mm, luwih gedhe tinimbang generasi sadurunge.

Apple Watch Series 4 nang ing layar OLED, sing katon apik banget lan sudhut dibunderaké. Thanks kanggo iki, munculé jam tangan ing owah-owahan umume, entuk tampilan sing luwih modern iki. Saliyane nggunakake kauntungan layar sing luwih apik.

Antarmuka Apple Watch Series 4

Kanggo njupuk kauntungan saka pangowahan desain iki ing jam tangan, Apple uga ngenalake antarmuka anyar ing kana. Wis diganti supaya bisa nggunakake layar piranti kanthi maksimal. Kita bisa ndeleng manawa ing menu, aplikasi saiki ditampilake kanthi cara bunder. Desain visual banget, gampang digunakake lan luwih anyar.

Fungsi anyar

Desain anyar uga diiringi fungsi anyar. Ana sawetara fitur anyar babagan Apple Watch Series 4 iki. Perusahaan kasebut ngupayakake nggawe inovasi nganggo jam iki, lan kita tetep nggunakake fungsi sing ora ana merek liyane saiki. Dadi, dheweke njupuk kauntungan maneh babagan iki.

Pisanan yaiku sing paling apik, yaiku kemampuan kanggo ndeteksi yen pangguna ngalami musim gugur arang-arang. Sing paling apik yaiku fungsi kasebut yaiku supaya bisa ndeteksi yen tiba, nabrak utawa slip. Supaya gumantung karo apa sing kedadeyan, sampeyan bisa ngubungi wong sing ditandhani minangka kontak darurat. Kajaba iku, yen ndeteksi sesuatu sing ora umum, jam tangan bakal njaluk kita menyang dhokter.

Apple Watch Series 4

Senajan fungsi lintang saka Apple Watch Series 4 bakal dadi electrocardiogram. Fungsine kudu digabung karo telpon pangguna. Thanks kanggo iki, jam tangan minangka piranti pisanan ing pasar sing umume diluncurake kanggo konsumen kanggo ngukur aspek iki. Ukurane bakal gampang banget lan bisa ditindakake kapan wae, bisa ditindakake saka aplikasi nonton.

Kanggo nindakake iki, Apple ngenalake sensor listrik anyar ing jam kasebut. Dheweke tanggung jawab kanggo ngukur denyut jantung pangguna. Fungsi iki njanjeni tliti banget ing operasine, uga migunani kanggo ndeteksi aritmia. Kesehatan maneh misuwur nalika nonton perusahaan Cupertino.

Speaker jam lan mikropon uga wis apik. Ing babagan otonomi ora ana pangowahan. Kaya generasi sadurunge, menehi otonomi 18 jam. Yen ana pangowahan yaiku konektivitas Bluetooth, sing ing kasus iki dadi 5.0.

Anyar uga, sanajan ora ana ing level piranti lunak, yaiku Apple Watch Series 4 duwe prosesor anyar. Iki minangka prosesor 64-bit. Matur suwun, jam tangan bisa digunakake kanthi cara sing luwih cair lan kuat. Apple ujar manawa kaping pindho luwih cepet tinimbang prosesor sadurunge ing jam tangan. Iki jenenge S4.

Rega lan kasedhiyan

Desain Apple Watch Series 4

Kaya dene generasi sadurunge, bakal kasedhiya sawetara versi jam tangan. Kita duwe rong versi babagan ukuran, kaya sing wis kasebut ing wiwitan. Nanging uga ana versi liyane, gumantung karo sawetara aspek jam tangan.

Kita nemokake Apple Watch Series 4 karo LTE lan liyane tanpa LTE. Kajaba iku, ana macem-macem jinis aluminium, sing bakal kasedhiya ing warna emas mawar, emas, abu-abu lan perak. Nalika ana uga stainless steel, kasedhiya ing warna ireng lan perak. Pungkasane, diarepake bakal ana varian Nike + liyane, sing dirancang kanggo olahraga lan Hermes liyane, sing luwih apik kanggo kutha lan panggunaan olahraga sing kurang olahraga.

Babagan diluncurake, Apple Watch Series 4 samesthine diluncurake tanggal 21 September. Nanging, dina Jumuah 14 September sing padha, periode reservasi bakal mbukak kanggo kabeh pangguna sing kasengsem nonton perusahaan Amerika. Ing kasus Spanyol, versi loro nganggo LTE lan sing tanpa LTE bisa dituku.

Yen sampeyan kasengsem ing versi nganggo LTE, sampeyan bakal bisa njaluk ing operator kayata Orange lan Vodafone, sing mung dikonfirmasi nganti saiki. Regane asline $ 499, sing ing Spanyol samesthine bakal dadi 429 euro. Nalika versi sing ora duwe LTE bakal luwih murah. Ing Amerika Serikat, regane 399 dolar, udakara udakara 342 euro.

Tanpa mangu-mangu, jam tangan Apple generasi anyar teka kanthi stomping. Perusahaan kasebut wis njanjeni berita, lan kita bisa ndeleng manawa luwih akeh babagan iki. Saiki, kita kudu ngenteni kepiye konsumen nampa Apple Watch Series 4. Apa sampeyan mikir babagan jam?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)