Skype saiki ngidini sampeyan nggunakake layanan kasebut tanpa duwe akun

skype

Wiwit teka Skype ing tangan Microsoft, wis ana akeh fungsi anyar sing ditambahake ing platform kasebut, akeh sing ora bakal kliwat, kayata kemungkinan nggunakake Skype mung liwat browser, tanpa kudu nginstal aplikasi kapan wae. Kanggo kabeh pangguna sing nggunakake Skype kanthi sporadis lan sing ora niat mbukak akun ing kasus kasebut, wong-wong saka Redmond nganyari layanan kasebut maneh ngidini pangguna tanpa akun pangguna nggunakake.

Supaya bisa nggunakake layanan iki, kita mung kudu ngetik jeneng pangguna, sing kanthi logis ora kudu didaftarkan ing platform. Sampeyan ora prelu ngetik email sing cocog karo akun sing gegandhengan karo Microsoft. Nalika ngetik jeneng pangguna, kita bakal katon Tamu ing jeneng kita. Fungsi iki cocog kanggo kabeh pangguna sing, kaya sing wis dakkandhakake ing ndhuwur, gunakake Skype kanthi sporadis.

Opsi anyar iki uga ngidini kita nggawe ruang obrolan sing nganti 300 wong bisa melu lan ngidini sampeyan nggunakake Penerjemah Skype, yen ana siji utawa sawetara mitra bicara ora bisa nggunakake basa sing padha. Kajaba iku, Skype bakal ngidini kita nyimpen obrolan ing pangguna sajrone 24 jam, yen kudu takon maneh yen obrolan wis rampung. Fitur iki mung bisa digunakake liwat browser web lan wis kasedhiya ing Amerika Serikat, nanging miturut Microsoft, bakal kasedhiya ing saindenging jagad.

Saiki, platform sing paling akeh olahpesen nambah panggilan video, Skype ora pengin ditinggalake ing pasar iki, lan kanggo narik kawigaten pangguna, terus nambah fungsi anyar, kayata iki lan sing ngidini kita nggunakake layanan kasebut tanpa kudu nginstal aplikasi apa wae ing komputer, amarga mung kasedhiya kanggo komputer, dudu piranti seluler .


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.