Temokake smartphone Android kanthi otonomi sing luwih gedhe ing pasar

Samsung

Umume pangguna sing entuk piranti seluler anyar ukurane, jumlah megapiksel sing kudu dingerteni kamera yen njupuk foto kanthi kualitas apik (kesalahan gedhe) lan batere, kanggo ngerti sepira otonomi sing bakal ditawakake saben dina. Untunge saiki, umume smartphone sing lagi teka ing pasar nindakake kanthi batere dawa lan dawa, nanging kudu ngerti manawa endi sing duwe otonomi sing luwih gedhe.

Lan gumantung karo prosesor sing digunakake, RAM sing ana utawa ukuran layar, umure batere bisa luwih utawa kurang. Contone, ana piranti sing ora bisa bathi 2.000 mAh nganti pungkasan dina lan liyane kanthi batere padha nawakake sawetara luwih saka sedina.

Gumantung saka sing nggawe pambiji ing batere ponsel cerdas, kita bisa nemokake sawetara asil utawa liyane, nanging dina iki kita pengin kumandhang dhaptar digawe dening Linio, salah sawijining toko online paling penting ing donya lan sukses banget ing Amerika Latin. Dhaptar iki digawe liwat panelitian jero babagan batere saben terminal paling penting sing ana ing pasar, mula kita ora mung golek dhaptar, nanging dhaptar sing kudu dipikirake.

1. Samsung Galaxy S6 pinggiran

Samsung

Ing jaman saiki, kita wis nganalisa babagan Samsung Galaxy S6 pinggiran lan sanajan mung duwe siji Batere 2.600 mAh, sing wiwitane kayane sithik banget, tumindak kanthi irit banget menehi kita otonomi sing jembar banget.

Kajaba iku, akeh komponen unggulan Samsung sing duwe kemajuan sing apik banget supaya pangguna bisa nggunakake sethithik banget lan pangguna bisa seneng terminal luwih suwe tinimbang piranti seluler liyane ing pasar.

Saiki sampeyan ngerti mupangat batere Galaxy S6 iki, kita bakal menehi liyane sisane fitur lan spesifikasi, supaya sampeyan ngerti smartphone iki kanthi jero;

  • Ukuran: 142.1 x 70.1 x 7 mm
  • Bobot: 132 gram
  • Tampilan Super AMOLED 5.1-inci kanthi résolusi 1440 x 2560 piksel (577 PPI)
  • Proteksi layar lan mburi Corning Gorilla Glass 4
  • Exynos 7420: Quad-core Cortex-A53 1.5 GHz + Cortex-A57 kotak-inti 2.1 GHz
  • Memori 3 GB RAM
  • Panyimpenan internal: 32/64 / 128GB
  • 16 kamera utama megapiksel lan kamera ngarep 5 megapiksel
  • Pamaca driji
  • Kertu NanoSIM
  • Konektor MicroUSB karo AS

Sampeyan bisa tuku Samsung Galaxy S6 ing Amazon Kene.

2. Sony Xperia Z3

Sony

Sanajan iki Xperia Z3 Wis suwe kasedhiya ing pasar, terus ana ing level piranti seluler paling apik ing pasar lan ora mung ing babagan batere. Contone, kamera terminal iki isih kalebu sing paling apik ing pasar, kaya sing wis dideleng ing ngisor iki artikel.

Babagan otonomi Smartphone Sony iki rangking nomer loro amarga batere 3.100 mAh sing bakal ngidini kita nikmati piranti luwih saka sedina tanpa ana masalah.

Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng utamane fitur lan spesifikasi Xperia Z3 iki;

  • Layar LCD IPS LCD 5.2 inci kanthi resolusi 1080 x 1920 piksel - 424 PPI (Triluminos + Mesin Bravia)
  • Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801 Quad-core 2.5 GHz Krait 400 prosesor
  • Adreno 330 GPU
  • 3GB RAM
  • Panyimpenan internal 12 / 32GB + slot kertu microSD nganti 128GB
  • Kamera mburi 20.7MP + Lampu kilat LED / 2.2MP ngarep
  • Baterai 3100mAh (ora bisa dicopot)
  • WiFi, 3G, 4G LTE, GPS, Bluetooth 4.0, Radio FM
  • Android 4.4.4
  • Ukuran: 146 x 72 x 7.3mm
  • Bobot: 152 gram
  • Werna: putih, ireng lan tembaga (ijo ora tekan Eropa)

Sampeyan bisa tuku, liwat Amazon, Sony Xperia Z3 iki Kene

3. Google Nexus 6

Google

Piranti seluler saka kulawarga Nexus mesthi keplok banget dening pangguna, amarga ana kemungkinan sing ditawakake dheweke ora nate mandhiri otonomi sing ditawakake. Nanging, Nexus 6 iki kanthi nambah dimensi, uga menehi batere luwih gedhe sing bisa digunakake luwih suwe.

Sanajan kasunyatan manawa batere Nexus iki mesthi ana ing pitakon, katon kaya miturut panliten iki, manawa entuk tandha lan menehi salah sawijining otonomi paling apik ing pasar.

Yen sampeyan pengin ngerti spesifikasi liyane saka Nexus iki, sampeyan bisa ndeleng;

Iki minangka fitur utama Google Nexus 6;

  • Ukuran: 82,98 x 159,26 x 10,06 mm
  • Bobot: 184 gram
  • Layar: AMOLED 2K ukuran 5,96 inci kanthi proteksi Gorilla Glass lan kanthi résolusi 1440 x 2560 piksel. Kapadhetan piksel 493 lan rasio 16: 9
  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910S) Quadcore 2,7 Ghz (28nm HPm)
  • Prosesor Grafis: GPU Adreno 420 ing 600 Mhz
  • Memori RAM: 3 GB
  • Panyimpenan internal: 32 utawa 64GB tanpa bisa ditambahi liwat kertu MicroSD
  • Kamera mburi: 13 mpx (sensor Sony IMX214) f / 2.0 kanthi Autofocus, Lampu kilat dering LED kaping pindho lan stabilisator gambar optik
  • Kamera ngarep: 2 megapiksel / konferensi video HD
  • Batere: 3220 mAh sing ora bisa dicopot lan nawakake kemungkinan pengisian daya nirkabel kanthi cepet lan nirkabel
  • Sambungan LTE / Wifi 802.11 ac (2,4 lan 5 Ghz) Dual band MIMO
  • Sistem operasi: Android 5.0 Lollipop

Sampeyan bisa tuku Nexus 6 liwat Amazon Kene

4. Blu Studio HD

Blu Studio 6.0 HD

Kaget minangka terminal pungkasan sing nutup dhaptar smartphone kanthi otonomi sing luwih gedhe ing pasar lan yaiku Blu Studio 6.0 HD Iki dudu piranti sing wis katon banget, nanging ing panliten iki ditemokake minangka salah sawijining sing menehi otonomi paling apik kanggo pangguna.

Batere 3.000 mAh bisa uga dadi pelanggaran gedhe, sanajan kita ngarep-arep bisa nyoba lan nyoba ing minggu ngarep supaya bisa nggawe kesimpulan dhewe lan ndeleng manawa Linio wis sukses kanthi nyelehake terminal iki ing dhaptar iki.

Sabanjure, kita nuduhake ciri lan spesifikasi Blu Studio 6.0 HD iki, sing ora bisa ditulis nalika dibandhingake karo terminal liyane sing wis katon ing artikel kasebut;

  • Ukuran: 168 x 83 x 8.5 mm
  • Bobot: 206 gram
  • Layar: IPS 720p 6-inch
  • Prosesor: 1.3GHz kotak-inti
  • Memori RAM: 1 GB
  • Panyimpenan internal: panyimpenan 4GB
  • Kamera mburi: 8 megapiksel
  • Kamera ngarep: 2 megapiksel
  • Batere: 3.000 mAh
  • Sistem operasi: Android 4.4.2 KitKat

Sadurunge ngrampungake artikel iki, kita pengin ngelingake maneh, yen mung nampilake data sing ditawakake Linio babagan smartphone kanthi otonomi sing luwih gedhe ing pasar lan sanajan kita setuju utawa ora percaya manawa didhasarake pasinaon sing jero Kanggo narik kesimpulan iki, kita kudu ngormati.

Apa smartphone miturut sampeyan sing bisa dilebokake ing dhaptar otonomi paling akeh ing pasar iki?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jose ngandika

    Aku mikir sampeyan lali terminal sing paling apik ing babagan batere, kayata bq aquaris E6 sing sanajan layar FHD 6-inch duwe otonomi sing nganggo WiFi lan bluetoot sedina muput lan nonton video udakara sakjam ing youtube saben dina, wasap, email lan liya-liyane tekan otonomi rong dina tanpa ana masalah

  2.   José ngandika

    Uga ora 4400 sing nulis tulisan iki bisa uga batere paling kuat ing pasar kanthi 4400 mah.

  3.   Martin ngandika

    Aku mikir manawa apa sing pancen dilalekake lan mesthi migunani ing cathetan kasebut .. Minangka otonomi ing pirang-pirang dina / jam piranti kasebut .. Wiwit wiwitan kasebut uga nyebutake yen nomer batere ora akeh pengaruh amarga bisa nggunakake dheweke, Dadi mung menehi nomer ora bisa dingerteni, ora?

    Matur suwun!