6 smartphone sing sampurna kanggo menehi utawa menehi Natal iki

Samsung

Apa kita seneng karo Natal utawa ora, dheweke pancen wis kasunyatan sing dirasakake, lan nalika menehi lan nampa hadiah iku kewajiban banget. Yen sawetara dina kepungkur, kita ngajokake dhaptar 7 jam tangan pinter sing bakal diwenehake utawa diwenehake, dina iki kita pengin menehi dalan menyang smartphone lan kita mutusake nggawe sing cilik dhaptar terminal sing bisa diwenehake kanggo anak, wong tuwa utawa uga kanca.

Kita wis mutusake kanggo kalebu ing dhaptar iki sawetara piranti mewah, terminal jarak menengah lan uga piranti seluler sing paling ekonomis yen ora pengin mbuwang dhuwit utawa ora duwe kemungkinan nggawe investasi pharaonic ing smartphone. Yen Natal iki sampeyan pengin menehi piranti seluler kanggo wong, priksa dhaptar iki dhisik, amarga sampeyan bisa nemokake informasi sing larang banget, lan uga sawetara saran menarik.

Xiaomi Mi4

Xiaomi

Ayo miwiti dhaptar iki karo Xiaomi Mi4, terminal saka China kanthi spesifikasi sing langsung nggawa menyang kisaran kelas paling dhuwur lan rega sing mudhun akeh ing jaman saiki, lan dadi salah sawijining terminal paling apik ing pasar babagan kualitas lan prekara prihatin.

Kanthi desain sing ati-ati banget, smartphone Xiaomi iki bisa dadi hadiah sing sampurna kanggo sapa wae. Supaya sampeyan bisa ngerti Xiaomi Mi4 iki, iki kalebu fitur utama lan spesifikasi;

  • Layar: 5 inci FullHD 1920 x 1080 piksel kanthi teknologi OGS
  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core ing 2.5GH
  • Memori Ram: 3 GB
  • Panyimpenan Internal: 16/64 Gb, gumantung karo model sing dituku
  • Batere: 3.080 mAh
  • Kamera: Kamera mburi Sony 13MP f / 1.8 kanthi rekaman video 4K lan kamera ngarep Sony 8MP f / 1.8 80º
  • Konektivitas: Wifi, Bluetooth 4.0, LTE lan GPS

Ora ana keraguan babagan spesifikasi terminal iki sing kita adhepi piranti mewah, sing menehi meh kabeh kabutuhan sing dibutuhake lan bisa uga dadi pengalaman apik kanggo pangguna normal sing ora takon kanggo kakehan barang ing smartphone sampeyan.

Sampeyan bisa tuku iki Ora ditemokake produk liwat Amazon kanggo regane kurang saka 300 euro.

IPhone 6S

Apple

IPhones bisa uga dadi piranti seluler sing paling dikepengini lan pangguna sing akeh banget. Sayange regane nggawe ora bisa diakses kanggo umume kita, sanajan bisa uga ing Natal iki, sawetara wong mikir babagan menehi, utawa malah menehi dhewe. Ing ngisor iki kita nuduhake fitur utama lan spesifikasi iPhone 6S anyar, sing wis kasedhiya sawetara minggu ing pasar kanthi rong versi, biasane kanthi layar 4,7 inci lan plus ditambahake karo layar 5,5 inci.

  • Ukuran: 13,83 x 6,71 x 0,71 cmm
  • Bobot: 143 gr
  • Layar: 4,7?. Tampilan Retina HD kanthi 3D Touch, resolusi 1.334 kanthi 750 ing 326 ppi
  • Prosesor: Chip A9 kanthi arsitektur 64 bit
  • Kamera utama: 12 MP aperture sensor iSight f / 2,2
  • Kamera ngarep: sensor 5 MP, bukaan f / 2,2, kanthi retina flash lan rekaman 720p
  • Memori RAM: Ora dingerteni
  • Memori internal: 16,64 utawa 128 GB
  • Batere: otonomi 10 jam kanthi 4G LTE, 11 jam nganggo Wi-Fi lan siyaga nganti 10 dina
  • Konektivitas: NFC, Bluetooth 4.2, Wifi 802.11a / b / g / n / ac karo MIMO, LTE
  • Sistem operasi: iOS 9
  • Liyane: kompas digital, microlocation iBeacon, GLONASS lan GPS sing dibantu. ID tutul

Rega kaya sing wis diandharake sadurunge minangka salah sawijining masalah paling gedhe sing bakal ditemokake Nalika entuk iPhone lan versi paling murah saka iPhone 6S kita kudu mbayar 749 euro. Saka ing kono rega kasebut bakal nganti luwih saka 1.000 euro.

Sony Xperia Z5

Yen dhuwit ora masalah, ing Sony Xperia Z5 Bisa dadi hadiah sing cocog kanggo sapa wae. Kanthi desain sing tliti, fitur-fitur sing kuat lan kamera sing wis dianggep paling apik ing pasar, sapa wae sing nampa Natal iki bakal dibukak lan cangkeme uga kaget. Bab sing ala, kaya sing wis dingerteni, regane lan kita ora ngadhepi piranti seluler sing murah.

Sabanjure kita bakal maneh fitur utama lan spesifikasi Xperia Z5 iki;

  • Ukuran: 146 x 72.1 x 7,45 mm
  • Bobot: 156 gram
  • Tampilan: 5,2 inci IPS Full HD, Triluminos
  • Prosesor: octa core Qualcomm Snapdragon 810 at 2,1 Ghz, 64 bit
  • Kamera utama: sensor 23 megapiksel. Otofokus 0,03 detik lan f / 1.8. Lampu kilat dobel
  • Kamera ngarep: 5 megapiksel. Lensa sudhut amba
  • Memori RAM: 3 GB
  • Memori internal: 32 GB. Bisa ditambahi dening MicroSD
  • Batere: 2900 mAh. Ngisi daya cepet. Mode STAMINA 5.0
  • Konektivitas: Wifi, LTE, 3G, Wifi Direct, Bluetooth, GPS, NFC
  • Piranti lunak: Android Lollipop 5.1.1 kanthi lapisan kustomisasi
  • Liyane: tahan banyu lan bledug (IP 68)

Kanggo ndeleng spesifikasi terminal Sony sing anyar iki, ora ana sangsi manawa kita lagi ngadhepi terminal mewah, sing meh kabeh ciri khas lan sing bisa dipikolehi, kayata liwat Amazon kanggo regane antarane 580 lan 620 euro.

Huawei P8 Lite

Huawei P8 Lite

Huawei wis njupuk langkah maju ing 2015 kanthi ngluncurake piranti seluler sing menarik ing pasar, sing nggawe percoyo akeh pangguna lan uga mbantu dadi salah sawijining pabrikan piranti seluler paling penting ing saindenging jagad. Uga ing Spanyol, wis diselehake, kalebu liyane amarga iki P8 Lite minangka salah sawijining referensi sing apik ing pasar sing ana ing mburi Apple lan Samsung, sanajan saya cedhak karo rong raksasa kasebut.

Este Huawei P8 Lite Iki misuwur kanthi desain minimalis lan ati-ati banget, kanggo spesifikasi sing kalebu ing layar 5-inci kanthi résolusi 720p, kamera 13 megapiksel utawa batere sing ngidini kita bisa otonomi sing luwih dhuwur lan luwih larang regane. Lan saiki kita bisa entuk ing akeh toko, kanthi fisik lan online, kanthi rega ngisor 200 euro. Iki uga minangka salah sawijining smartphone sing paling ditawakake operator ponsel, sing asring menehi nalika mlebu komitmen kanggo tetep.

Yen sampeyan nggoleki smartphone sing bisa nggayuh sing apik, apik lan murah, Huawei P8 Lite iki bisa dadi pilihan sing luwih apik kanggo menehi anak Natal iki menyang garwane utawa bojomu utawa wong liya.

LG G3

LG

Yen kita ngatur anggaran rata-rata kanggo entuk piranti seluler, kita bakal bisa nggampangake banget ing Natal iki, lan ana puluhan terminal ing pasar, sing dadi andalane akeh perusahaan sing durung suwe-suwe saiki wis dadi latar mburi, luwih saka rega sing menarik. Salah sijine yaiku LG G3, sawijining terminal pinunjul sing bisa ditemokake saiki kanthi rega ngisor 300 euro.

Kanthi desain khas, tanpa tombol kajaba ing sisih mburi, kanthi kamera paling apik ing pasar lan luwih saka cukup fitur kanggo pangguna, bisa dadi hadiah sing cocog kanggo kanca utawa kulawarga.

Saiki kita bakal maneh spesifikasi utama LG G3 iki;

  • Layar 5,5 inci sing nawakake resolusi Quad HD 2.560 x 1.440 piksel lan bisa menehi kerapatan 530 dpi.
  • Prosesor Quad-core Snapdragon 801 ing 2,46 GHz
  • RAM 2 utawa 3 GB gumantung versi
  • 16 utawa 32 GB memori internal sing bisa ditambahi nggunakake kertu SD mikro sing bisa nganti rong TB
  • Kamera mburi 13 megapiksel lan kamera ngarep 2,1 megapiksel
  • Batere 3.000 mAh kanthi dhukungan kanggo ngisi daya nirkabel
  • Sistem operasi Android 4.4 kanthi lingkungan sing dirancang dening LG dhewe

Sampeyan bisa tuku LG G3 liwat Amazon kanthi rega 280 euro liwat link iki lan nampa ing omah sampeyan ing sawetara jam.

Pinggiran Samsung Galaxy S6 +

https://youtu.be/h25NJTxMrIo

Ing dhaptar iki, kita ora bisa lali salah sawijining terminal sing ana ing pasar Samsung saiki lan kita mutusake milih sing endi Galaxy S6 pinggiran +, salah sawijining smartphone paling apik sing bisa ditemokake ing pasar, sanajan sayang ora kanggo rega ekonomi.

Ora ana sing bisa uwal saka Galaxy S6 + iki sing diarani terminal dhuwur, sing katon apik ing layar kanthi kurva, kamera sing luar biasa lan spesifikasi, pilihan lan fungsi sing telas sing bakal nggawe pangguna bisu.

Yen sampeyan butuh, kita bakal mriksa fitur utama lan spesifikasi unggulan Samsung;

  • Ukuran: 154,4 x 75,8 x 6.9 mm
  • Bobot: 153 gram
  • Layar: Panel QuadHD SuperAMOLED 5.7 inci. Resolusi 2560 x 1440 piksel, kerapatan: 518 ppi
  • Prosesor: Exynos 7 octacore. Papat ing 2.1 GHz lan papat liyane ing 1.56 Ghz
  • Kamera utama: Sensor 16 MP kanthi stabilisator gambar optik lan aperture f / 1.9
  • Kamera ngarep: Sensor 5 megapiksel kanthi aperture f / 1.9
  • Memori RAM: LPDDR4 4GB
  • Memori internal: 32 / 64GB
  • Batere: 3.000 mAh Ngisi daya nirkabel (WPC lan PMA) lan ngisi daya kanthi cepet
  • Konektivitas: LTE Cat 9, LTE Cat 6 (beda-beda miturut wilayah), WiFi
  • Piranti lunak: Android 5.1
  • Liyane: NFC, sensor bekas driji, monitor detak jantung

Kaya sing wis diandharake, regane minangka cacat gedhe saka piranti seluler iki lan yaiku menehi utawa menehi, paling ora regane 700 euro.

Apa sampeyan mikir menehi utawa menehi smartphone ing Natal iki?. Kandhani manawa ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Aku duwe mamang ngandika

    Aku miwiti kanthi menehi saran g3 sing duwe kamera ngarep wiwit milenium kepungkur lan uga ana ing mediamarkt sewulan kepungkur kanggo 200, nanging aku kaget karo ram sing sampeyan sebabake amarga pasar Spanyol wis teka kanthi 1 lan 2 pertunjukan, saka 3 minangka versi Jerman sing menehi masalah kanggo sing entuk.