Sony ngumumake game sing bakal ditampilake ing E3 2018

Game anyar Sony PlayStation E3 2017

Perayaan E3 taun iki saya cedhak, kanthi desas desus. Wiwit minggu iki, sawetara game sing bisa ditampilake ing acara kasebut wis disaring. Sanajan pungkasane Sony wis ngonfirmasi judhul kanggo PlayStation sing bakal kita deleng ing acara iki, arep dianakake tanggal 12 Juni (Wektu Spanyol).

Minggu iki sawetara jeneng game wis bocor. Opo maneh Kayane industri wis siyap kanggo E3 2018 iki, amarga kita ngerti pirang-pirang pangembang sing pengin nggawe hype kanggo game. Judhul apa sing bakal bisa dideleng ing acara kasebut?

Shawn Layden, presiden SIE Worldwide Studios, wis dadi wong sing dipilih kanggo ngumumake roadmap sing bakal ditindakake ing E3 2018 iki. Ana ing podcast PlayStation sing diumumake. Kajaba iku, perusahaan banjur ngirim postingan ing blog resmi perusahaan kasebut. Dadi, kita wis duwe judhul sing dikonfirmasi.

E3 2018

 

Papat game bakal dadi bintang utama acara Sony taun iki. pati Stranding saka Kojima Productions, Roh saka Tsushima dening Sucker Punch, Spiderman dening Insomniac Games lan Suwene Kita Part II dening Asu nakal. Iki minangka game sing bisa dideleng kanthi eksklusif lan jero. Dadi bisa dianggep yen trailer sing padha bakal ana.

Dheweke janji bakal dadi papat game sing bakal akeh dibahas ing acara iki. Dadi manawa akeh pangguna sing wis ngarep-arep wiwitan E3 2018 iki. Opo maneh Wis dikomentari ing podcast iki manawa game indie uga bakal ana ing acara kasebut. Dadi kabeh nuduhake manawa kita bisa ngarep-arep sawetara game sing durung dingerteni.

Kira-kira ing minggu iki, isih ana wulan nganti kedadeyan kasebut, bakal diwartakake luwih lengkap babagan sawetara game sing bisa ditemokake. Sony wis negesake manawa acara kasebut bakal disiarake langsung. Amarga wis sukses sukses pirang-pirang taun kepungkur, mula kita ora bakal ragu yen siaran langsung E3 2018 iki bakal ditindakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.