Sony Rilis PS4 Translucent Edisi Terbatas Kanggo Ngrameke 500 Yuta Dolanan PlayStation

Wiwit PlayStation Sony generasi kaping pisanan saya rame ing pasar, piranti iki wis dadi pirang-pirang taun, ing konsol paling laris ing donya. Sanajan sejatine wiwit diluncurake, Nintendo lan Microsoft ngluncurake macem-macem model menyang pasar, perusahaan Jepang tetep mrentah ing jagad game video kaya ora ana saingan.

Secara teratur, pabrikan utama ngluncurake edhisi khusus konsol kanggo ngrayakake sawetara jinis acara sing ana gandhengane karo film utawa game video. Konsol jinis iki biasane ora duwe daya tarik khusus kanggo pangguna sing ngrancang nganyari konsol. Nanging, nalika ngomong babagan edisi khusus nyata, kaya kedadeyan sing dibahas, akeh pangguna sing nindakake kabeh cara supaya bisa entuk.

Metu kabeh model PlayStation sing dirilis Sony wiwit model asli (kalebu PSP lan Vita), perusahaan Jepang wis nyedhiyakake 526 yuta konsol ing pasar, disebarake kaya ing ngisor iki:

  • 120 yuta saka PlayStation asli.
  • 150 yuta saka PlayStation 2
  • 76 yuta PSP
  • 80 yuta saka PlayStation 3
  • 15 yuta saka PlayStation Vita
  • 85 yuta saka PlayStarion 4

Miturut Presiden lan CEO Sony John Kodera kanggo matur suwun marang pangguna amarga wis dipercaya ing kisaran PlayStation, wis nyiyapake edisi khusus PlayStation 4, konsol sing mung 5.000 unit sing bakal didol, kabeh duwe lencana sing kalebu nomer unit sing cocog.

Rega konsol iki bakal dadi 499 euro, lan bakal kalebu ing paket remot kontrol, kamera lan dhukungan vertikal. Casing bakal biru tembus. Nanging yen kita uga pengin entuk edhisi spesial lengkap, kita kudu mbayar 89 euro kanggo headphone bluetooth. Paket iki bakal didol tanggal 24 Agustus lan bisa uga bakal didol langsung, mula yen pengin njupuk, tanpa kudu nganggo eBay lan mbayar luwih akeh, kita kudu ngerti dina kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.