Spotify tekan 40 yuta pelanggan sing mbayar

logo anyar

Wiwit wulan Januari kepungkur, perusahaan Swedia Spotify durung menehi komentar babagan perkara kasebut. Tokoh paling anyar sing ana ing jumlah pelanggan Spotify yaiku 30 yuta. Luwih saka sangang wulan wis kepungkur lan saingan paling gedhe saiki, Apple Music, wis tekan 17 yuta. Yen kita nganggep yen ing wiwitan taun, nomer Apple Music ana 11 yuta lan saiki ana 17 yuta, layanan musik streaming Apple wis entuk 6 yuta pelanggan sajrone 9 wulan, dene Spotify entuk 10 yuta pelanggan ing periode sing padha .

Pengumuman karo data anyar wis digawe liwat jaringan microblogging Twitter sing ngumumake informasi iki kepala perusahaan lan pangadeg Daniel Ek. Sabanjure juru bicara perusahaan wis ngonfirmasi informasi kasebut menyang publikasi 9to5Mac.

Saiki Spotify duwe 40 yuta pelanggan Lan ditemokake ing kabeh platform sing ngidini kita ngrungokake musik liwat streaming, dene layanan musik Apple Music, kanthi 17 yuta pelanggan, mung kasedhiya ing saindenging ekosistem Mac lan Android. Saiki, Apple kayane ora niat ngembangake nomer piranti sing kompatibel karo layanan musik iki.

Yen ana sing takon babagan layanan ikiueco terus dadi layanan streaming musik paling cepet ing saindenging jagad musik, sanajan kasunyatan manawa perusahaan sing berbasis ing Cupertino kasebut terus ngrampungake kesepakatan karo para seniman supaya bisa nawakake album anyar kanthi eksklusif ing platform Apple.

Juni kepungkur, Spotify ngumumake manawa wis tekan 100 yuta pelanggan, nanging wektu iki ora ngrusak jumlah pangguna sing nggunakake layanan liwat langganan lan sing nindakake kanthi gratis kanthi ngrungokake pariwara.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.