Spotify wis duwe 140 yuta pelanggan

Spotify

Platform streaming musik Spotify bubar ngumumake manawa wis duwe luwih saka 140 yuta pangguna aktif, luwih dhuwur tinimbang tokoh sing diumumake dening Tim Cook minggu kepungkur kanggo platform Apple Music, sing saiki wis ana 27 jutaan pelanggan.

Ing woro-woro resmi Spotify, Brian Benedik, Wakil Presiden lan Kepala Departemen Monetisasi kanggo perusahaan Swedia, wis nyritakake babagan prestasi anyar:

"Telung taun kepungkur, kita ngluncurake versi gratis Spotify sing adhedhasar pariwara, lan bisnis wis tuwuh kanthi cepet wiwit iku, ndhaptar tuwuh 3% ing taun ing taun 50."

Khusus, Spotify entuk sawetara bathi $ 3.300 milyar taun kepungkur, uga bathi udakara $ 500 yuta.

Spotify

Sanajan jumlah Pelanggan sing mbayar Spotify udakara 50 yuta, kita wis ngerti manawa bagean gedhe saka penghasilan perusahaan asale iklan. Sing jelas yaiku sanajan kabeh upaya sing ditindakake Apple kanggo nyepetake pertumbuhan Apple MusicSpotify ora mung ngalami pertumbuhan sing stabil, nanging sawetara seniman eksklusif sadurunge ing platform Apple bubar mutusake bali menyang Spotify, cilik Taylor Swift.

Kanggo terus ningkatake platform lan narik luwih akeh pangguna, uga nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan saiki, Spotify ujar manawa bisa digunakake luwih ningkatake algoritma sampeyan.

"Kita yakin algoritma lan pembelajaran mesin bisa mbantu mbantu nemokake musik anyar lan nggawe dhaptar lagu anyar, lan yen sampeyan duwe 140 yuta pangguna ing saindenging jagad, angel banget nggawe dhaptar lagu kanthi manual kanggo kabeh wong kasebut. Dadi, kita percaya manawa algoritma lan mesin bisa nindakake tugas sing luwih efisien babagan iki. "

Kanggo saiki, ora ana akeh rincian babagan rencana Spotify mbesuk, sanajan dipercaya bisa ngluncurake versi langganan Premium sing luwih apik sing mung nawakake streaming audio kanthi kualitas dhuwur (HiFi).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)