Stadia, platform game online Google sing anyar, teka

Logo Stadia

Kita wis ngumumake, mung sawetara wektu sadurunge raksasa kanthi ibukota G kasebut tertarik karo game video. Lan kaya spekulasi ing pirang-pirang wulan pungkasan, wayahe wis teka. Stadia, platform anyar kanggo "tukang game" sing digunakake Google ing jagad game video wis kasunyatan. Lan luwih apik utawa luwih elek, durung ngiwa sapa wae ora peduli.

Pungkasan Kita ora bakal duwe konsol Google. Akeh wong sing nguciwani amarga dheweke kepengin ngerti apa sing bisa digawe lan menehi kontribusi ing industri iki. Nanging ing sisih liyane, konsep bisa main kabeh game sampeyan, ing layar apa wae lan kapan wae, uga wis narik perhatian lan wis disenengi banget. Kita ngerti Google ora bakal ngundang kita kanggo presentasi kanthi prekara sing umum, lan kedadeyan kasebut.

Stadia dudu konsol ... nanging kita seneng

Ngerti potensi sing diduweni Google ing level pangembangan, kita ngarepake prekara sing penting. Wis pirang-pirang minggu dikomentari ing macem-macem media manawa apa sing bakal dituduhake dheweke bakal padha Netflix game. Nanging iki prekara durung jelasMalah ora ana diskusi babagan lengganan utawa rega seragam kanggo game. Dadi, kita ora bisa ngomong kanthi cetha babagan jinis layanan sing bisa dipercaya.

Apa sing wis diupayakake Google kanggo dikirim konsep sing jelas banget. Ing tembe mburine, kita ora butuh konsol kanggo main game favorit. Kita bisa ngetutake game sing diwiwiti ing laptop ing TV. Lan nalika metu, tindakake game sing padha kanthi wayahe padha ing smartphone. Kaloro kahanan kasebut kayane maju tenan, lan kita seneng iki. Nanging karo akeh rincian sing bakal ditemtokake ing wayahe

Kahanan anyar sing ngomong babagan gameplay sing bakal ditawakake Stadia yaiku kamungkinan duwe layar bareng. Kamungkinan sing gumantung karo game kasebut, nganti saiki katon rumit. Kekuwatan komputasi sing dibutuhake kanggo nawakake opsi iki ora bisa dipikolehi, sanajan katon yen Stadia bakal ngilangi alangan kasebut kanthi cepet lan bakal disambut para gamer.

Google pengin duwe sing paling apik ing jagad game video. Lan wis duwe perusahaan sing dadi pathokan ing sektor kasebut. Nanging uga kanthi kontribusi sing bisa ditawakake pabrik cilik ing jagad game. Mangkono, Google nawakake kabeh warta sing digawe kanggo pangembang saka kabeh perusahaan sing wis kolaborasi ing nggawe Stadia. Kanthi cara iki, mesthine manawa, kanthi kabeh potensial G gedhe, dheweke bisa nggawe konten kanggo platform anyar iki.

Nuduhake game karo sapa sing sampeyan karepake saiki

Salah sawijining perkara sing paling disenengi para penggemar game yaiku bisa nuduhake game sampeyan karo liyane. Integrasi pemain liyane ing game bakal rampung kanthi otomatis. Lan kaya sing wis dingerteni ing video demonstrasi, bakal akeh gampang matur nuwun kanggo tombol darmabakti kanggo iku. Bisa ngundang pemain liyane menyang game bakal intuisi lan cepet. Lan ndhuwur kabeh kita bisa nindakake saka platform kasebut dhewe lan tanpa kudu mandheg game iki.

Piranti stadia

Duwe opsi kaya iki kanggo nambahake pemain menyang game kanthi cepet, mung bisa dijamin sawetara wong, lan Google kalebu ing antarane. Uga diumumake sajrone presentasi wingi yen Stadia bakal nampilake sawetara pandhuan tartamtu kanggo saben game. Soko sing wis spekulasi ing minggu kepungkur. Nanging ana sing ora duweni yaiku integrasi pandhuan dhewe ing game. Lan iku bakal mbantu kita nawakake «Solusi» ing wektu sing tepat kanggo miwiti. Trobosan liyane sing kita tresnani.

Stadia, paling ora saiki, ora liya platform kanggo game kanthi bagean konseptual sing apik babagan sing kudu ditemtokake. Platform, ya, ukurane kaya Google. Lan adhedhasar data center sing diduweni Google ing saindenging planet kita. Ora kaget, salah sawijining slogan sing paling asring diulang saiki yaiku "Pusat data minangka platform sampeyan".

Ora ana piranti Stadia maneh

Stadia ora ana piranti maneh

Kaya sing wis dicritakake ing wiwitan, ngerti manawa Google pungkasane ora yakin nggawe konsol fisik bakal nguciwani sawetara. Nanging ide sing diusulake ora mbutuhake piranti liyane uga advance. Penggemar game lan pangguna teknologi luwih dhasar nggunakake minimal loro, telu lan nganti patang piranti saben dina. Paling ora, lan meh kabeh, kita nggunakake smartphone saben dina. Iki kanggo nambahake, uga, sawetara headphone. Banjur laptop, lan yen kita pengin main, uga console.

Sanajan ora bisa nyingkirake salah sawijining elemen penting supaya pengalaman game bisa menehi hadiah babar blas, kontroler. Ing Kontroler Stadia, gambar sing wis bocor, kita seneng. Karo a desain tradisional sing ndhelikake teknologi paling anyar kayata tombol kanggo nuduhake game langsung ing Youtube, utawa siji asisten swara. Bakal duwe ngisi daya liwat USB Type C, panyambungan wifi, plabuhan jack headphone lan telu setelan warna.

Werna kontrol stadia

Kita waca kepiye Piranti "Delete" tanpa kelangan alternatif, lan gameplay ora nyata. Bisa main game kaya saiki, lan liya-liyane, tanpa mbutuhake console. Utawa televisi sing mesthi disambungake nggawe mobilitas luwih gedhe. Lan kaya sing wis dikomentari, kita bisa nindakake tanpa kalah karo game lan mung ngetutake titik sing padha bakal luwih apik. Ora ana kothak, ora ana unduhan, ora ana watesan.

Kita seneng banget nyekseni kemajuan. Lan Stadia temtu bakal dadi industri video game sadurunge lan sawise. Advance sing bakal dadi positif kanggo pangguna. Lan sing kita ngenteni sing ngawula supaya musuh sing paling langsung kayata Microsoft utawa Sony nyathet dandan lan nyoba kanggo ngatasi. Cetha yen industri ngalami pangowahan lan kita bakal weruh manawa perusahaan liyane bisa ngetutake Google ing tahap anyar iki.

Apa sing durung dingerteni babagan Stadia

Sawise presentasi sing cukup nyenengake lan dinamis, akeh pitakon sing isih ana. Kita tetep karo sawetara mamang sing penting banget. Kita diselehake Google kanggo ngerti luwih akeh babagan katalog game sing bakal ditindakake Stadia nalika musim panas. Nanging ana akeh prekara sing durung diwartakake, lan kalebu sawetara sing penting banget. Salah sawijining keraguan gedhe sajrone minggu iki, lan bakal tetep tetep ana ing udara, yaiku operasi tingkat bisnis Stadia.

Apa bakal bisa nganggo lengganan saben wulan? Kita ora ngerti apa bakal bisa nggunakake Stadia kanthi mbayar ragad saben wulan. Lan mesthine, kita ora ngerti, yen bakal, babagan sing bakal dibahas. Iki durung jelas. Pilihan liyane, yen ora layanan langganan bisa uga tuku game kasebut, utawa bisa uga ana jinis "sewa" saben game. Kita bakal terus nggawe spekulasi nganti Google luwih njlentrehake.

Platform Stadia

Liyane poin sing penting banget, kita ora ngerti syarat minimal kanggo kacepetan sambungan manawa kita kudu bisa nggunakake Stadia. Khususe njupuk resolusi sing dibahas nalika nampilake 4K HDR ing 60 FPS. Detil penting kanggo njupuk sambungan sing ana, kanggo ngerti apa kita bisa muter liwat platform Google anyar.

Lan mesthine, kanggo kabeh penggemar game game yaiku penting kanggo ngerti katalog game sing bisa dietung. Ing pangertene iki, Google ngutip kita nalika musim panas. Dadi, kita isih kudu ngenteni pirang-pirang wulan kanggo ngerteni perkara sing ora dingerteni lan liyane sing ditinggal ing wingi. Taruhan ing platform sing isih akeh sing kudu dingerteni, lan penting banget, kayane beresiko. Sanajan kita seneng karo konsep sing ditampilake lan dandan iku substansial ing level game lan teknologi tetep ngenteni kanggo sinau babagan Stadia.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.