Iki TV paling gedhe lan larang ing saindenging jagad

Televisi paling gedhe ing saindenging jagad

Nalika ngomong babagan televisi, kaya nalika ngomong babagan akeh piranti liyane, kasunyatane ukuran ora masalah. Kita kabeh pengin ndeleng film lan seri favorit ing layar sing luwih gedhe kanthi luwih apik, lan kanthi gamblang gambar sing ngidini kita ngurmati oyod biogote Frida Kahlo sing dimainake Salma Hayek.

Jujur wae: supaya bisa ngrasakake pengalaman kaya ing bioskop, kita wis duwe bioskop, amarga menehi hawa saka pos lan pos. Dadi teken C Wiji nawakake pengalaman sing luwih apik: diarani C Wiji 262 (Serius, ora ana sing duwe jeneng sing luwih apik?) Lan jeneng kasebut mammoth televisi 262-inch kanthi résolusi 4k sing bakal nggawe retina sampeyan gemeter kanthi seneng.

C Wiji 262, "kewan coklat" ing televisi

Sajrone uripku, saben TV anyar mlebu omah mesthi nambah ukurane. Ilang yaiku babagan TV cilik sing nemplek ing kamar turu, Ora f ... adoh! Lan nalika kuwatir supaya seluler duwe mode wengi utawa nada-nada anget sing ora ngganggu mata nalika ana ing peteng ing wayah wengi kamar takon sapa sing ngerti, mung rong meter ing ngarep kita duwe triliun- piranti inchi sing ngetrapake kita cahya sing beda-beda mula ora nganti sewu tetes mata supaya kita uwal. Nanging film kasebut, utawa ditampilake ing layar amba, utawa ora dinikmati, lan kasunyatane. Dadi, yen kita ndeleng ruang tamu, sampeyan ora bakal mbayar maneh; Premis, utawa sing dikarepake, yaiku: "yen cocog karo watesan tembok, langit-langit lan jubin, bisa digunakake kanggo aku minangka TV, nanging yen sampeyan kudu ngrubuhake tembok, uga ".

Dadi, sabenere kanggo wong-wong sing ora wedi kudu ngrubuhake tembok lan plafon ruang tamu kanggo nyelehake televisi sing dikarepake, perusahaan C Seed wis ngluncurake Karakteristik TV ing ukuran, kualitas lan rega. Goleki kanca sampeyan bocah cilik lan cobanen amarga "ibu kabeh TV" ora bakal nginstal dhewe ing omah. Nanging aja kuwatir, yen sampeyan ora duwe kanca tukang batu, bakal ditinggalake kanggo sampeyan ing omah mung 35.000 euro.

C Seed 262 minangka televisi sing luar biasa sing bisa sampeyan nikmati seri televisi paling apik wektu kasebut utawa eling almarhum Adam West saka seri kasebut Batman kaya sampeyan ora bisa mbayangake sadurunge.

Kita ngerti dhewe, ora sadurunge televisi, nanging sadurunge TELEVISIMangkene, kanthi huruf kapital, aparat maskulin sing ngomong linguistik sing saiki dadi ibune kabeh televisi ing jagad iki, kayane bisa nglairake saben televisi sing ana ing omah. Lan yen aku pungkasane nuwuhake rasa penasaran, sampeyan bakal seneng banget nalika dakcritakake babagan fiture.

El C Wiji 262 es televisi paling gedhe ing saindenging jagad. Minangka piranti sing nggabungake a Layar layar 262 (mula jenenge meh ora apik) lan nawakake a Resolusi 4K kanthi kapadhetan 4096 x 1716 piksel Dadi luar biasa, yen Cristiano Ronaldo nendhang bal banget cedhak sampeyan bakal mikir yen bakal nendhang praupane sampeyan. Lan sengaja, uga kalebu 6 nganti 10 speaker (gumantung karo versi) sing bisa diatur minangka 7.1 utawa 9.1. Tangga teparo bakal sengit karo kowe!

Televisi ora duwe kompleks, sanajan ing gerbang musim panas, amarga babar pisan ora peduli Bobot 800 kilo. Nanging ati-ati, amarga kaya sing wis dakkandhakake, sampeyan uga kudu gelem mbuwang tembok omah sing aneh amarga C Wiji 262 duwe dimensi wiyar nem meter, dhuwure wolung kaki lan diagonal 6,65 meterAyo, ing omah normal wong-wong saiki kanthi langit-langit 2,30 meter, ora ana papan kanggo nyelehake Wiji C 262. Nanging mesthine, ayo diadhepi, kanthi regane 490.000 euroSapa wong "normal" sing bakal tuku mekah omah iki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.