Telegram mbatalake ICO sawise entuk 1,7 milyar dolar

Telegram

Sawetara wektu kepungkur Telegram ngumumake mlebu ing pasar cryptocurrency karo Gram. Kanggo miwiti proyek iki, perusahaan ngluncurake ICO (penawaran koin awal). Nganti saiki sukses banget kanthi reged reged $ 1,7 milyar. Nanging perusahaan wis nggawe keputusan kanggo mbatalake ICO iki.

Amarga ora ana sing ngarepake keputusan iki dening Telegram, apa maneh investor. Kayane alasan pambatalan ICO iki yaiku perusahaan entuk akeh dhuwit saka macem-macem investor swasta. Dadi, sampeyan ora perlu nggunakake koleksi maneh.

Paling ora, iki sing dilaporake saka macem-macem media ing Amerika Serikat. Nanging Telegram dhewe durung menehi reaksi apa wae. Dadi, kita kudu ngenteni sawetara wektu kanggo ngerteni alasan sing bener kanggo pembatalan iki.

Telegram

Ing babak koleksi pertama sing dianakake wulan Februari, perusahaan kasebut entuk 850 yuta dolar saka 81 investor beda. Antarane, kita nemokake firma modal ventura kayata Sequoia Capital utawa Benchmark. Ing wulan Maret babak kaping pindho dianakake, uga ing acara kasebut padha entuk 850 yuta, ing kasus iki saka 94 investor beda.

Dadi perusahaan kasebut wis nglumpukake $ 1,7 milyar saka 175 investor beda. Apa sing bakal kedadeyan karo dhuwit sing dikoleksi? Ketoke Iki bakal digunakake kanggo proyek Telegram Open Network. Thanks kanggo proyek iki, aplikasi olahpesen bakal terus dibiayai lan fungsi anyar bakal dikenalake.

Ketoke Telegram ora butuh luwih saka 1,7 milyar kanggo mbangun lan ngluncurake Telegram Open Network. Kasunyatane, ing telung taun sabanjure, perusahaan ngrancang mung $ 400 yuta. Dadi, kanthi dhuwit sing wis dipikolehi, dheweke bisa mbatalake ICO iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)