Analisis Huawei Watch GT 2: Jam tangan kanthi otonomi sing luwih akeh

Cover Huawei Watch GT 2

Saperangan minggu kepungkur ing Huawei Mate 30 kanthi resmi. Ing acara presentasi iki, merek Tionghoa nggawe kita anyar, kayata presentasi jam tangan anyar sampeyan. Babagan Huawei Watch GT 2, sing diluncurake sawise sukses generasi pertama, sing adol wis ngluwihi 10 yuta unit ing saindenging jagad.

Kita wis bisa nyoba nonton jam anyar iki saka merek Tionghoa, wiwit saiki. Kita wis bisa nyoba lan nganalisis. Ing presentasi kasebut, Huawei Watch GT 2 iki diumumake minangka jam tangan serbaguna, kanthi otonomi sing gedhe banget lan kita bakal bisa nggunakake nalika olahraga lan dina uga.

Spesifikasi Huawei Watch GT 2

Huawei Watch GT 2

Kaping pisanan, sampeyan menehi sampeyan sorotan jam iki saka merek Cina. Supaya sampeyan wis duwe ide sing jelas babagan apa sing ditindakake Huawei Watch GT 2 ing level teknis. Jam tangan sing njaga desain sing padha karo sing sadurunge, sanajan tekan winastan kanthi dandan.

  • Layar AMOLED ukuran 1,39 inci (454 x 454 titik)
  • Kasus 42 utawa 46 mm
  • Sistem operasi LiteOS
  • Kirin A1 minangka prosesor
  • Panyimpenan nganti 500 lagu
  • Nganti rong minggu otonomi
  • Bluetooth 5.1
  • GPS
  • Sensor: Giroskop, Magnetometer, Barometer, Cahaya sekitar, Akselerometer, Detak Jantung
  • Ukuran: 45.9 x 45.9 x 10.7 mm
  • Kompatibel karo Android 4.4 utawa luwih anyar lan iOS 9.0 utawa luwih anyar
  • Pengeras suara terpadu

Model sing dianalisis ing kasus iki paling gedhe, kanthi diameter 46 mm.

Desain lan bahan

Tali Huawei Watch GT 2

Huawei Watch GT 2 ditampilake minangka jam tangan serbaguna. Iki minangka desain sing jelas, kanthi rong mahkota, sing meh padha karo desain jam tangan normal, sing bisa digunakake kanthi nyenengake, bisa uga main olahraga lan bisa nganggo. . Kajaba iku, jam tangan ngidini kita nggunakake tali sing bisa diijolake, sing dadi luwih fleksibel. Cara kanggo ngganti sabuk iku gampang, amarga ing kabeh kasebut, kita nemokake mekanisme, sing ngidini kita ngekstraksi lan masang sing anyar. Iki minangka mekanisme sing padha kaya sing kita tingali ing jam tangan cerdas liyane, saliyane karo merek jam tangan konvensional.

Model iki ing versi klasik, yaiku model sing wis dites, dilengkapi tali kulit coklat (Pebble Brown) lan sepatu olahraga karet ireng. Gelang coklat elegan banget, klasik lan uga kepenak banget. Sing nggawe kesenengan nganggo Huawei Watch GT 2 iki ing gelang tangan sawayah-wayah.

Tali karet dirancang kanggo digunakake nalika olahraga. Iki gaya sing luwih sporti, saliyane dadi bahan sing luwih tahan. Amarga alasan iki, luwih-luwih yen digunakake nalika renang (jam tangan ngidini pilihan iki), luwih gampang nggunakake tali karet, sing tahan luwih apik ing kahanan kaya iki. Sampeyan uga luwih kepenak yen kringet utawa yen udan lan udan, sing bisa nggunakake jam tangan iki luwih kepenak kapan wae.

Duwe tali sing beda-beda kita bisa nggunakake Huawei Watch GT 2 iki ing kabeh jinis kahanan. Dadi performa kanthi apik ing babagan fleksibilitas. Kajaba iku, kualitas bahan sing digunakake ing arloji kasebut dhewe lan ing taline wis luwih cetha, mula ana gaweyan sing apik kanggo pabrikan ing China.

Nyaman lan entheng

Antarmuka Huawei Watch GT 2

Salah sawijining aspek sing paling nggawe aku kaget, dadi luwih apik, ing jam tangan iki iku entheng banget. Kanthi taline bobote udakara 60 utawa 70 gram, gumantung saka taline. Mula, gampang banget digunakake, ana kalane sampeyan lali yen nganggo jam tangan, sing penting banget ing prekara iki, amarga sampeyan duwe kamardikan gerakan sing luar biasa babagan iki. Sampeyan bisa nggunakake olahraga kanthi nyaman utawa saben dina saben dina.

Malah nalika turu, kita bisa nggunakake jam tangan tanpa dadi ora kepenak. Sanajan gumantung karo pilihan saben wong, aku dhewe wis biasa turu tanpa jam tangan, mula mula kayane aneh yen turu karo Huawei Watch GT 2 iki, nanging yen sampeyan duwe jam nalika turu, sampeyan kudune ora kakehan masalah ing gati. Kajaba iku, ora bakal kelakon nalika sampeyan turu, ing babagan benjolan utawa goresan, mula iki bakal luwih gampang nggunakake arloji nalika turu.

Tali disetel kabeh saben dinane karo ukuran tangan sampeyan, kita bisa nyetel supaya kita bisa nggunakake jam tangan kanthi luwih nyaman. Ing pangertèn iki, sing penting yaiku milih ukuran panggil sing bener. Aku duwe pergelangan tangan sing lancip, mula model 46 mm iki biasane, sanajan aku durung nemoni masalah, nanging luwih becik mriksa ukuran loro sing Huawei Watch GT 2 iki sing cocog karo sampeyan bangkekan Sanajan nelpon sing rada gedhe, nggunakake jam tangan dadi kepenak, luwih-luwih nalika nggunakake layar tutul ing layar.

Artikel sing gegandhengan:
Samsung Galaxy Watch Aktif, kita nganalisa smartwatch sing murah saka Samsung

Nyinkronake Huawei Watch GT 2 karo telpon

Huawei Kesehatan

Kanggo nyinkronake jam karo smartphone, kita kudu nggunakake Bluetooth ing piranti loro-lorone, sing bakal ngidini bisa nyambung, mula uga kudu ndownload aplikasi ing telpon, apa aplikasi Huawei Health. Saka app iki, kita bakal duwe akses menyang akeh fungsi lan data sing diklumpukake ing jam tangan, kayata jarak, rute utawa data turu lan stres.

Mula, yen sambungan karo Bluetooth wis digawe lan aplikasi iki wis diinstal ing telpon, kita wis bisa nyelarasake piranti loro kasebut kanthi normalitas total. Yen sampeyan pengin ndownload aplikasi Huawei Health (Huawei Health), sampeyan bisa nindakake ing link iki:

Kesehatan Huawei
Kesehatan Huawei
Price: free

Tampilan lan antarmuka

Antarmuka Huawei Watch GT 2

Tampilan jam minangka salah sawijining kekuwatan. Merek Tiongkok saiki nggunakake layar sentuh AMOLED 1,39 inci. Iki minangka layar bermutu, sing uga menehi kontras sing luwih dhuwur lan warna sing luwih apik tinimbang generasi pertama jam tangan iki saka merek Tionghoa. Iki minangka layar sing bakal bisa ditindakake maca kanthi sampurna sanajan srengenge menehi langsung, sing penting, saliyane dadi kepenak. Mula becik digunakake ing njobo lan njero ruangan.

Babagan antarmuka, Huawei Watch GT 2 menehi kita antarmuka sing gampang digunakake. Secara total ana 13 macem-macem bidang sing bisa digunakake, kanthi macem-macem macem-macem, kanggo panggunaan jam tangan sing sejatine pribadi sawayah-wayah. Yen sampeyan pengin ngganti bola, sampeyan mung kudu pencet ing layar sawetara detik lan dhaptar lengkap bakal katon. Kita mung kudu pindhah saka siji menyang liyane nganti bisa nemokake sing pengin digunakake ing jam tangan. Kita banjur klik lan ujar yen dial bakal ditampilake jam.

Babagan panggunaan jam tangan, kepenak banget. Kita bisa ngakses macem-macem fungsi ing Huawei Watch GT 2 kanthi nggeser menyang sisih, dadi iki gampang digunakake. Nalika kita bisa ngetik menu lengkap kanthi ngeklik tombol ndhuwur. Ing kana, kita nemokake kabeh pilihan sing diwenehake jam, mula kita bisa nggoleki bagean sing dikarepake lan ngetik. Cairan banget supaya bisa pindhah ing antarane macem-macem menu lan fungsi ing jam tangan. Pilihan sing ditemokake ing menu utama ing jam tangan yaiku sawetara kayata Olahraga, Detak jantung, Log Kegiatan, Turu, Stress, Kontak, Log telpon, Musik, Pesen utawa Weker, lan liya-liyane. Dadi, kita duwe akeh fungsi sing bisa digunakake saben wektu.

Huawei Watch GT 2

Yen geser layar mudhun, kaya nalika nggawe gerakan iki ing telpon, kita duwe akses menyang setelan cepet. Ing kene kita nemokake sawetara opsi, kayata fungsi layar sing terus aktif, aja ngganggu mode, setelan, alarm utawa golek telpon. Fungsi sing asring digunakake lan bisa diakses kanthi luwih cepet ing kasus iki kanthi prilaku sing sederhana.

Olahraga

Huawei Watch GT 2 dirancang supaya kita bisa olahraga. Mula, nduweni katrampilan ngrekam nganti 15 kegiatan beda, supaya latian kita direkam ing kabeh wektu kanthi jam tangan iki. Ing bagean olahraga ing jam tangan, kita nemokake kegiyatan sing bisa digunakake, yaiku:

  • Mlaku kanthi pandhuan
  • Mlaku ing njobo
  • Mlaku ing njobo
  • Mlaku ing njero omah
  • Mlaku
  • Gunakake pit stasioner
  • Nglangi ruangan
  • Nglangi ruangan
  • Mlaku
  • Mlaku ing njero omah
  • Trekking
  • Mlaku ing jalur
  • Triathlon
  • Pelatih elips
  • Row
  • Otro

Huawei Watch GT 2 Olahraga

Nalika arep nindakake kegiyatan kasebut, kita kudu ngaktifake ing bagean iki, supaya jam bakal nyathet kegiatan kanthi cara iki sawayah-wayah. Kajaba iku, amarga Huawei Watch GT 2 iki duwe GPS, kita bakal bisa ndeleng rute sing wis digawe kanthi sampurna nalika nggunakake nalika semana. Kita bakal ndeleng data kayata jarak sing kasedhiya amarga fungsi iki. Data sing diwenehake ing kasus iki mesthi akurat banget, aku wis mbandhingake karo aplikasi liyane ing telpon (Google Fit) lan bedane minimal, mula padha tundhuk miturut pangertene nalika kudu digunakake.

Nalika nindakake kegiatan kasebut, jam bakal nyathet kabeh sing ditindakake (langkah, jarak, wektu, kacepetan). Kabeh kegiyatan sing wis rampung disimpen ing bagean cathetan olahraga, ing ngendi kita bisa ndeleng kabeh data babagan data kasebut. Dadi, kita duwe kontrol kanggo kegiyatan kasebut yen pengin dideleng maneh. Uga ing aplikasi Huawei Health, sampeyan bisa ndeleng kabeh biasane.

Artikel sing gegandhengan:
Fosil Sport Smartwatch, alternatif nyata karo Wear OS [ANALISIS]

Turu lan stres

Detak jantung Huawei Watch GT 2

Jam tangan iki nduweni fungsi pangukuran turu kasedhiya. Matur suwun, kita bakal bisa ndeleng pirang-pirang jam sing wis turu, saliyane nuduhake informasi babagan fase turu ing kabeh aplikasi Huawei Health. Dadi, kita duwe kendali babagan turu, kanthi skor kualitas turu. Sejarah uga ditampilake, mbandhingake data karo dina liyane, supaya bisa ngerti kepiye evolusi ing pangertene iki.

Huawei Watch GT 2 uga ngidini kita ngawasi denyut jantung. Bakal menehi idea atos babagan denyut jantung sawayah-wayah. Kajaba iku, duwe fungsi sing bakal ngandhani yen sajrone 10 menit frekuensi kita terlalu dhuwur utawa kurang banget. Iki uga bisa digunakake kanggo ngukur stres, yaiku fungsi liyane sing kasedhiya ing jam tangan. Iku bakal mbantu kita ngukur tingkat stres sing ana.

Telpon lan pesen

Rong fungsi sing penting banget ing Huawei Watch GT 2 iki, sing uga mbedakake karo jam tangan liyane ing babagan rega, yaiku telpon lan pesen. Kita bisa mangsuli utawa nolak telpon sing bisa ditelpon saka jam tangan sawayah-wayah. Supaya bisa ditindakake, jam tangan kudu disambung liwat Bluetooth menyang telpon, lan jarak antarane piranti loro kasebut ora bisa ngluwihi 150 meter.

Jam wis diijini duwe agenda 10 kontak, saengga kita bisa milih wong sing kontak luwih akeh. Kualitas telpon luwih bisa ditrima, dadi pilihan sing apik yen ana kahanan darurat utawa telpon sing bakal suwe banget. Kanggo pesen padha, kita bisa maca ing layar jam kabeh wektu tanpa masalah.

Musik

Ing presentasi resmi Huawei Watch GT 2, kemungkinan iki disorot. Jam bakal menehi kita kamungkinan kanggo ngrungokake musik saka iku, amarga kasunyatane duwe speaker integral. Kajaba iku, kasedhiya karo panyimpenan sing ngidini kita duwe 500 lagu liyane ing kana. Cocog yen kita pengin ngrungokake musik nalika olahraga nganggo jam tangan.

Yen kita pengin duwe lagu-lagu kasebut mula kita kudu ndownload ing format MP3 banjur dilebokake ing jam. Sanajan kita uga duwe kamungkinan kanggo ngowahi konfigurasi, mula kita bakal bisa ngrungokake musik saka aplikasi kayata Spotify saka telpon. Iki minangka pilihan sing mesthi bakal luwih kepenak kanggo pangguna.

Otonomi: fungsi utama ing Huawei Watch GT 2

Huawei Watch GT 2

Wis ing presentasine, dheweke ujar kanthi cetha. Huawei Watch GT 2 bakal misuwur kanthi otonomi, umume amarga prosesor prosesor anyar sing kasedhiya, sing bakal menehi kinerja sing luwih apik, saliyane umur batere sing luwih dawa. Iki minangka prekara sing luwih bisa ditemoni.

Merek kasebut ngumumake manawa batere bisa tekan 14 dina tanpa masalah, sanajan gumantung karo panggunaan. Iki minangka prekara sing bisa dikonfirmasi, amarga aku wis bisa ndeleng kepiye malah nggunakake, ngonfigurasi olahraga, ngrungokake musik, kabar konsultasi, lsp. Suwene aku udakara 11 dina tanpa ana masalah. Wiwit aku entuk jam tangan, aku wis nggunakake saben dina, sawetara kanthi intensitas liyane luwih sithik, nanging asring digunakake.

Kaya logika, bakal gumantung panggunaan saben pangguna ing pangertene iki, luwih-luwih yen nggunakake fungsi kayata layar sing aktif, sing nyuda otonomi. Panganggone moderat bakal ngidini otonomi Huawei Watch GT 2 iki bakal ditambah tanpa ana masalah nganti rong minggu, dadi aspek sing penting banget lan sing ora diragukan nggawe jam tangan saka merek Tionghoa iki misuwur banget ing para pesaing ing pasar.

Mula, ora ana kebohongan yen otonomi bisa nganti rong minggu. Yen sampeyan nggoleki jam tangan sing bakal menehi otonomi sing apik ing saben wektu, Huawei Watch GT 2 ditampilake minangka salah sawijining opsi sing paling lengkap babagan iki. Kaya biasane, teka karo pangisi daya dhewe ing kothak lan kabel uga, supaya bisa disambungake sawayah-wayah.

Artikel sing gegandhengan:
Huawei P30 Pro, iki kapal penggedhe anyar perusahaan China

KESIMPULAN

Huawei Watch GT 2

Huawei Watch GT 2 ditampilake minangka jam tangan sing lengkap banget. Desain modern, serbaguna lan entheng banget, sing bisa digunakake kanthi nyenengake ing kabeh jinis kahanan, nalika olahraga lan nalika nganggo saben dina. Kajaba iku, kanthi tali sing bisa diganti, kita bisa adaptasi nggunakake kahanan kasebut kanthi cara sing gampang banget.

Bakal ngidini kita nggunakake nalika olahraga, bisa ngukur kegiatan kanthi akurat. Kajaba duwe fungsi tambahan sing narik kawigaten, kayata telpon, musik utawa kontrol turu. Dadi bisa digunakake banget ing gati. Kita ora bisa lali batere gedhe lan otonomi gedhe sing menehi jam tangan iki, nganti rong minggu. Nggawe model sing apik banget.

Tanpa mangu, regane mung 239 euro, Huawei Watch GT 2 ditampilake minangka salah sawijining pilihan paling apik ing bidang jam tangan cerdas saiki. Ngrampungake karo apa sing digoleki pangguna ing level fungsi, desain lan duwe rega sing paling gampang diakses. Tuku sing sampeyan ora bakal getun.

Huawei Watch GT2 -...Tuku Huawei Watch GT 2 ″ /]


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.