Hohem iSteady Mobile + Gimbal Review

Cover Homem Gimbal

Wektu iki kita bakal ngomong babagan salah sawijining gadget sing paling sukses akhir-akhir iki. Khususe ing antarane pangguna fotografi lan video sing paling seneng. Dina iki, kita ngobrol karo Gadget News babagan aksesoris sing bakal nggawe potret, lan utamane video sampeyan, tambah akeh levele, wis dites Hohem's iSteady Movile + Gimbal.

Kita seneng nyoba aksesoris lan gadget sing nglengkapi smartphone. Mula, yen ana sing narik kawigaten, luwih becik sampeyan menehi katrangan babagan kepiye cara kerjane. Lan mesthine, critakake apa sing paling disenengi lan sing paling ora disenengi. Ing kesempatan iki saka tangan Hohem, kita wis bisa verifikasi carane gampang digunakake lan apa sing bisa nambah video. Yen aksesoris sing sampeyan goleki,  tuku ing kene Hohem Gimbal iSteady Mobile + ing Amazon

Kita nerangake apa sing diarani Gimbal

Yen sampeyan isih ora ngerti apa sing lagi dibahas. Sanajan iku ora anyar ing sektor iki Sampeyan bisa uga durung nemoni salah sawijine. Piranti digunakake kanggo taun ing industri film lan televisi saiki wis tekan smartphone kita. Biasane sampeyan ora nganyari karo kabeh aksesoris lan aksesoris. Malah Sampeyan bisa uga katon kaya sampeyan ndeleng potret sing saiki diwenehi teken selfieAja kuwatir, kita bakal seneng nerangake karo sampeyan.

Supaya kita kabeh ngerti apa sing bakal dibahas ing review iki, luwih dhisik bakal dakcritakake "pot" iki kanggo apa?. Gimbal kalebu jinis platform bermotor sing kontrol, ing kasus iki, matur nuwun kanggo Papan sing ngemot sawetara sensor. Biasane duwe akselerator lan kompas magnetik. Apa sing dipikolehi, nggunakake a program algoritma sing canggih, iku njaga stabilitas gambar sing dijupuk kamera kapan wae.

Homem Hand Gimbal

Yaiku sanajan gimbal nganggo kamera utawa telpon ngalih, nembak utawa dijupuk bakal tetep stabils sawayah-wayah. Hohem gimbal sing wis bisa dites duwe telung sumbu. Sanajan umume uga umum, mung ditemokake loro. Aksesoris sing wis digunakake suwene kanggo ngrekam level profesional.

Kanthi gimbal ing tangan sampeyan Kita ora bakal duwe video kanthi geter utawa gerakan dadakan maneh. Video sing bisa dijupuk stabilitas sing bisa ditampa sanajan wadhah gimbal lagi obah. Kaya sing kita waca, aksesoris sing apik banget sing saiki wis tambah mantep ing jagad Smartphone, lan kayane wis tetep mandheg.

The Gimbal saka Hohem iSteady Mobile + dilengkapi telung poros sing ditawakake nganti 320º giliran, akselerator, kompas magnetik. Produk sing dirancang supaya Stabilitas gambar ing video uga kasedhiya kanggo kabeh wong. Wis cukup pengalaman nggunakake gimbal iki lan mirsani kepiye jinis aksesoris iki bisa entuk asil level kanthi ngrekam nganggo telpon.

Isi kothak

Kasus Hohem Gimbal

Wayahe wis teka kanggo ndeleng apa sing ditemokake ing kothak kasebut. Kaya sing wis dingerteni, ana kothak mlebu sing luwih hambar tinimbang liyane. Nalika tuku aksesoris ponsel cerdas, kita uga ora bakal golek kejutan. Dadi, nang kothak kasebut Hohem Gimbal iSteady Mobile +, kita temokake persis kaya ngono.

Kajaba iku, kaya samesthine kita duwe kabel pangisi daya batere kanthi input Mikro USB. Minangka ekstra, kita duwe aksesoris sithik kanggo Gimbal dhewe. Sikil cilik dilipat sing meneng gampang banget ing sisih ngisor ngadeg. Karo wong-wong mau kita bisa nggunakake gimbal minangka tripod. Detil sing nambah fungsi gadget.

Iki Gimbal Hohem iSteady Mobile +

Ngomong babagan desain piranti saka jinis iki rada rumit. Apamaneh amarga kita sadurunge aksesoris sing penting meh 100% fungsionalitas. Mula, saliyane njlentrehake gadget kanthi fisik, kita uga bisa menehi pitutur babagan bahan konstruksi. Yaiku digawe saka plastik ireng sing tahan banget, karo a tutul sing nyenengake lan nawakake a genggeman tenan. Miturut pabrike, bahane bakal tahan kanthi jangka panjang lan uga tetes fortuitous.

Penampilane, kaya sing wis kasebut ing wiwitan, mirip banget karo tongkat selfie, sanajan fungsine luwih adoh. Wis bagean kanthi gagang kanggo dicekel nganggo tangan karo genggeman ergonomis sing njamin ditahan tenan. Kita bisa ngontrol kamera kanthi kabeh pilihan kanthi nggunakake jempol lan driji indeks. 

Ing zona ngarep ngiwa kanggo nggunakake jempol sing ditemokake keypad kanthi macem-macem pilihan. Saliyane tombol urip / matiutawa, "saklar" cilik sing bisa dipilih foto utawa video. Lan kita duwe giwang sing bakal digunakake kanggo ngontrol gimbal lan kamera kasebut.

Tombol Homem Gimbal

Ing mburi saka wilayah sing dianakake, kita temokake a tombol pemicu. Karo dheweke bisa "Tembak" foto-foto kasebut, utawa yen nggunakake mode video, miwiti utawa ngaso ngrekam. Lokasi sing nggawe mung nganggo rong drijis, indeks lan jempol, kita bisa duwe kontrol lengkap gadget lan kamera dhewe. Y sampeyan bisa entuk ing Amazon kanthi kurang saka sing sampeyan kira

Pemicu Homem Gimbal

Telung sumbu sing nawakake mobilitas nganti 320º

Ing sisih ndhuwur, ing ndhuwur "gagang", Hohem gimbal nampilake gerakane telung sumbuutawa. Matur suwun de konfigurasi adhedhasar algoritma, operasine apik banget. Gamelan sing digunakake ing kabeh wektu supaya gambar sing smartphone mesthi stabil kudu dideleng. Kalibrasi lan gir gearing sing digawe nggawe pangguna pengalaman hebat. 

Ing wilayah sing luwih dhuwur ditemokake "clamp" kanggo nyelehake telpon utawa kamera foto utawa video. Cacah nganggo siji interior diantrekake karo bahan alus kanggo nglindhungi smartphone. Mbukak piranti bakal ditekan lan rekaman bakal stabil. Gumantung saka ukuran gadget sing "dipasang" kita bisa ngluwihi sumbu supaya sudut puterane ora ilang.

Penjepit Homem Gimbal

Matur suwun triple, Hohem's iSteady Mobile + gimbal sampurna menehi ganti rugi nganti 320º miring utawa putar. Kita bisa mindhah lan mindhah gimbal, nanging rekaman kasebut tetep ing posisi sing paling ideal. Giliran uga tekan 320º. Sampeyan bisa nggawe lingkaran nganggo gagang ing tangan sampeyan tanpa bagean sing dununge kamera ora obah.

Kajaba iku, matur nuwun uga kanggo joystick sing duweni 360º amba pan lengkap. Kaya sing bisa dideleng, ana akeh kemungkinan gadget sing ditawakake iki. Lan ana akeh perbaikan sing bisa dipikolehi ing video lan foto. Lan yen sampeyan ora ngerti, sampeyan ora butuh dhuwit kanggo entuk. Ing kene sampeyan bisa tuku Hohem Gimbal iSteady Mobile + ing Amazon kanthi rega paling apik.

Kustom aplikasi sing dirancang kanggo gadget kita

Hohem gimbal
Hohem gimbal
Pangembang: Hohem Tech
Price: free

Duwe ngrancang aplikasi sampeyan dhewe kanggo piranti sing digunakake minangka tambahan ditambahake. Pengalaman pangguna ora mesthi lengkap nalika nggunakake aplikasi sing dirancang dening pihak katelu kanggo piranti kasebut. Mula, nggunakake Aplikasi, kita bisa duwe akses menyang kabeh pilihan sing kasedhiya karo Hohem iSteady Mobile +.

Liwat aplikasi lengkap iki kita bisa nyambung piranti kanthi cara sing paling cepet lan paling gampang. Kanthi Bluetooth aktif, app dhewe sing tanggung jawab ngubungake gimbal karo telpon. Yen wis rampung, kamera Smartphone sampeyan, lan sing paling penting video sampeyan ora bakal padha maneh.

Yen fotografi minangka titik penting kanggo sampeyan lan sampeyan pengin entuk luwih akeh saka kamera Smartphone, aja mikir maneh. Kita mung bisa menehi saran gadget sing penasaran lan fungsional iki, sing saya suwe saya populer. Tanpa mangu-mangu, sing wis cukup dites, Hohem iSteady Mobile +, bakal ngluwihi pangarepan sampeyan.

Pro lan kontra saka Hohem gimbal

Luwih gampang digunakake tinimbang sing katon nalika sampeyan ndeleng ing operasi pisanan.

Nampilake kasus nggawa zipper empuk khusus. Yen ora, sampeyan bakal dadi aksesoris sing angel kanggo transportasi.

Dibangun saka bahan sing bisa ditrima, menehi genggeman sing apik banget lan tahan.

Pros

  • Gampang kanggo nggunakake
  • Kasus nggawa
  • Bahan konstruksi

Ukurane ndadekake dudu gadget sing bisa digawa saben dina utawa ing perjalanan.

Panggunaan bisa dingerteni winates kanggo video obah sanajan kita bisa nggunakake luwih akeh.

Contra

  • Ora krasa nggawa
  • Guna winates

Pendapat editor

Hohem gimbal Steady Mobile +
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
99
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 60%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 50%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 65%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.