Tinjauan speaker Bluetooth Piper Portable Speaker, saka perusahaan SBS

ireng

Sawise maneh, kita duwe produk saka perusahaan SBS seluler lan kita yakin bisa narik minat luwih saka siji saka sampeyan. Ing review sadurunge, kita ndeleng headphone Stereo Zip Earset lan wektu iki kita duwe Speaker Piper Bluetooth sing ngidini kita ngrungokake musik ing endi wae liwat Bluetooth.

Speaker iki nawakake desain ati-ati lan suda supaya bisa nggawa ing endi wae. Ana prekara sing penting sing kudu dipikirake nalika pengin tuku jinis speaker yaiku supaya kita menehi kualitas swara sing apik lan Piper Portable Speaker iki kanthi kekuwatan 3 output Watt, pancen bener. Nanging ayo ndeleng produk kanthi luwih rinci ... biru Ayo miwiti dimensi saka panutur iki. Piper duwe pangukuran sing tepat kanggo njupuk kauntungan saka piranti lan ora bakal ilang kualitas swara, ukurane 5,50 cm udakara 6 cm, nanging kanthi ukuran manawa dibunderake, pangukurane cocog kanggo ditrapake. papan Bobot saka pamicara iki dudu amarga dhuwure nanging sawetara uga entheng 230 g lan Kekuatan kasebut kaget nalika sampeyan nyekel ing tangan sampeyan wiwit bahan sing digunakake kanggo konstruksi yaiku logam kanggo bagean sing ana logo perusahaan (SBS) ditambah kisi ndhuwur lan plastik kanggo bagean sing dununge tombol.

putih Kanthi piranti apa kita bisa nggunakake speaker Piper? Kamangka, kemungkinan sing ditawakake penutur iki pancen gedhe tenan, mula piranti apa wae sing nduweni konektivitas Bluetooth lan bisa muter musik bakal kompatibel karo Piper. Speaker duwe konektivitas Bluetooth 2.1 lan bisa uga nyambung karo komputer yen duwe dhukungan kanggo piranti Bluetooth. Piper uga duwe slot sing bisa masang kertu Micro SD lan muter isine.

Uga kasedhiya fungsi tangan gratis, mula yen kita ngrungokake musik karo speaker lan dheweke nelpon, kita bakal bisa mangsuli kanthi tenang saka speaker kasebut amarga mikropon kasebut dhewe lan kita mung kudu pencet tombol tengah lan langsung ngomong karo speaker. Sanajan bener manawa kualitas swara nalika ngasilake audio pancen apik banget ing Piper iki, kualitas kanggo njawab telpon iku dudu setelan sing kuwat amarga ora duwe mikropon sing mbatalake swara ... Oalah, yen bisa nggawe kita cepet-cepet nalika nampa telpon lan ora bisa ngakses smartpohne kanthi langsung.

Tombol tombol sing kasedhiya ing pamicara iki kalebu telung tombol fisik tengah sing bisa maju, mundur lagu, ngunggahake lan mudhunake volume musik lan ngaso lagu utawa njupuk telpon. Kajaba iku, tombol tombol liyane sing digunakake kanggo nguripake speaker ing mode Bluetoth, ngakses konten kertu Micro SD lan bisa mateni.

Nalika nguripake speker, lampu LED sing dipimpin biru lan abang sing tetep dadi biru kelip nalika disambungake karo piranti. Sawise batere wis entek, dheweke ngelingake kanthi sumunar LED abang lan yen nyambung kertu SD Micro, LED sing murup abang. Sampeyan mbutuhake wektu udakara 2 jam kanggo ngisi daya lengkap lan kanthi biaya iki kita bisa nikmati Otonomi 5 jam udakara Kanggo ngisi daya, kita nambahake USB menyang kabel Micro USB ing kothak, nanging ora duwe konektor ing tembok lan kita kudu nggunakake smartphone utawa mbukak langsung ing komputer.

Yen sampeyan mikir tuku speaker Bluetooth kanggo nikmati musik ing endi wae, luwih becik sampeyan nganggep iki Speaker Portabel Piper de SBS-mobile ing antarane pilihan sampeyan, amarga fitur lan kualitas finish nggawe pilihan sing apik banget. Sampeyan bakal nemokake kanthi telung warna: putih, ireng lan biru lan kanggo ngrampungake review iki, sampeyan ora bisa lali ngerti regane, yaiku saka 29,90 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)