Wacom nyedhiyakake Cintiq 16 sing anyar kanggo siswa ing CES

Wacom

Perusahaan ngumumake kedadeyan generasi sabanjure monitor interaktif kreatif kanthi entri fitur sing ditingkatake sing bakal dadi model entri kanggo sektor seni modern lan siswa desain sing saya akeh.

Cintiq anyar kanggo siswa wis ditampilake ing framework saka Consumer Electronics Show, Wacom ngumumake kelas anyar tampilan pena kreatif. Wacom Cintiq 16 minangka alat fantastis kanggo nggambar teknis, ilustrasi lan sketsa digital, lan nggabungake pengalaman lan pengetahuan Wacom sajrone 35 taun.

Pensil lan Wacom

Cintiq anyar dirancang khusus kanggo profesional kreatif sing enom, para penggemar kreasi, siswa seni, lan hobi sing semangat sing kepengin pengalaman Wacom sing dipercaya, nanging ora mbutuhake fitur canggih sing ditemokake ing lini produk Cintiq Pro. Cintiq uga opsi sing apik kanggo pangguna tablet pena kreatif sing golek pilihan sing unggul, utawa para kreator sing kepengin ngupayakake. Pengalaman stylus Wacom ing layar kaping pisanan.

Wakil Presiden Eksekutif Unit Bisnis Kreatif Wacom, Faik Karaoglu, diterangno ing presentasi:

Tampilan lan gaya Wacom dadi penting banget kanggo para profesional kreatif. Saiki kita nggawa teknologi pena sing padha, kualitas bahan lan pengetahuan teknis kanggo wong-wong sing sadurunge kepengin, nanging wiwit awal karier, bisa uga dheweke ora bisa entuk macem-macem fitur profesional Wacom. Kita yakin iki minangka solusi sing sampurna kanggo kreatif budidaya, nanging uga kanggo para siswa, pengrajin teknis ing bidang arsitektur, perencanaan, desain industri utawa teknik, lan uga profesional kreatif sing pengin piranti kapindho ing kantor utawa studio.

Cintiq 16 kalebu Wacom Pro Pen 2 - pena teknologi modern kanthi rega sing terjangkau. Nduweni tingkat sensitivitas tekanan 8192 lan pangenalan miring kanggo presisi sing ora ana tandhingane. Thanks kanggo metode résonansi elektromagnetik Wacom, ora prelu mbayar ulang utawa ngganti batere pena. Tampilan resolusi 1920 x 1080 Full HD nampilake 72% NTSC, gelas sing dirawat matte, lan rasa alami ing kertas. Cintiq 16 nduweni desain sing menarik nanging kompak, dadi gampang dilebokake ing lingkungan kerja, lan nduweni sambungan kabel 3-in-1 unik sing nyuda kekacoan. Cintiq anyar cocog kanggo pangguna sing pengin nggawe ruang kanthi tampilan canggih lan pena digital.

Wacom Anyar

 

Tanggal rega lan rilis

Ing kasus iki, perusahaan ngumumake manawa tanggal peluncuran pancen wis cedhak lan saiki wis rampung samesthine bakal teka ing toko ing pungkasan wulan Januari iki. Babagan rega Wacom anyar sing lagi dibahas Rega ritel 599,90 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.