Xiaomi mbalekake oyod lan ngarahake sing paling laris karo Redmi Note 11

Xiaomi utamane ngembangake seri Redmi Note kanthi papat piranti anyar: Redmi Note 11, Redmi Note 11S, Redmi Note 11 Pro lan Redmi Note 11 Pro 5G G, sing kalebu luwih spek lan fitur premium. Kanthi cara iki, Redmi Note 11 Series ndadekke maneh nginggilaken gedhe ing kamera sawijining, kacepetan ngisi daya, layar lan prosesor, kang ndadekake kinerja saka seri anyar smartphone iki luwih kuat.

Seri anyar kanthi kisaran rega lan fitur sing apik ing tingkat piranti saiki sing tujuane ngasilake saga Redmi Note menyang ndhuwur dodolan.

Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro lan Redmi Note 11S nggabungake kamera utama 108MP, ngidini wong-wong mau njupuk lan nuduhake momen kanthi resolusi lan rinci kanthi tingkat realisme sing paling dhuwur. Kanthi nggunakake sensor Samsung HM2 kanthi ukuran gedhe 1/1,52″.

Kanthi tingkat refresh dhuwur nganti 120Hz lan tingkat sampling tutul nganti 360Hz, seri Redmi Note 11 nambah pengalaman layar kanthi animasi sing luwih lancar lan transisi tanpa lag, nalika ndhaptar kontak tutul sing luwih akurat. Kanthi ukuran layar saka 6,67 lan 6,43 inci, seri anyar dilengkapi layar DotDisplay AMOLED FHD +.

Redmi Note 11 Pro 5G Kab Ngangkat kinerja kanthi prosesor octa-inti Snapdragon 695. Chipset iki nawakake konektivitas 5G lan kinerja sing apik banget, amarga teknologi 6nm unggulan lan kacepetan jam nganti 2,2GHz. Redmi Note 11 Pro lan Redmi Note 11S Dheweke ngrampungake tantangan kasebut kanthi prosesor octa-inti MediaTek Helio G96 lan nganti 8GB RAM. Redmi Note 11 Iki dilengkapi prosesor Snapdragon 680.

Redmi Note 11 bakal kasedhiya karo telung panyimpenan ing Spanyol:

  • 4GB + 64GB
  • 4GB + 128GB
  • 6GB + 128GB.

Redmi Note 11 Pro 5G lan Redmi Note 11S Bakal teka ing versi siji:

  • 6GB + 128GB

Redmi Note 11 Pro 5G Kab Bakal duwe 2 versi:

  • 6GB + 128GB
  • 8GB + 128GB

Kabeh model bakal teka nganggo MIUI 13 kanthi rega sing durung ditemtokake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.