Xiaomi ngluncurake Mi 9T Pro ing Spanyol lan pirang-pirang negara

Xiaomi Mi 9T

Ekspansi Xiaomi ing negara kita mesthine minangka salah sawijining sing nyebabake perusahaan liyane sing nyoba nyedhaki. Ing kasus iki, perusahaan China bubar ngumumake peluncuran resmi Xiaomi Mi 9T Pro ing negara kita lan liya-liyane saka Uni Eropa. Iki minangka model paling anyar ing seri Unggulan Mi 9 lan saka teken kasebut, dheweke yakin manawa kasebut minangka smartphone paling cepet ing sawetara rega.

Kita bisa ujar kanthi banter sawetara utawa ora ana piranti seluler sing nambah kinerja dhuwur kanthi rega sing cukup murah, nanging Xiaomi wis nggawe kita rakulino banget ing pangertene iki lan kita bisa mikir manawa iku perkara normal yen ndeleng rega kasebut kalebu spesifikasi kasebut.

Prosesor Snapdragon

Mi 9T Pro diwiwiti kanthi rega 399 euro

Ya, sampeyan bisa mikir manawa tokoh iki rada dhuwur kanggo rega sing ana ing smartphone sing saiki, nanging mung ndeleng sawetara spesifikasi utama Xiaomi Mi 9T Pro cukup kanggo ngerti yen kita lagi ngadhepi piranti sing luar biasa babagan rasio kualitas-kualitas kinerja. Piranti kasebut nduweni prosesor Snapdragon 855, kalebu CPU octa inti kanthi kacepetan maksimum 2.84GHz. Iki uga nambah GPU Qualcomm Adreno 640 anyar, sing nambah kinerja, tinimbang Snapdragon 845 sadurunge, saben 45% lan 20%.

Yen iki ora cukup, Mi 9T dilengkapi sistem pendinginan bidirectional 8 lapisan grafit sing nyuda panas sing digawe sajrone nggunakake suwene kanggo keamanan sing luwih gedhe lan kaya sing dikandhakake ing perusahaan kasebut: piranti sing cocog kanggo tukang game, desainer lan profesional enom. Iki uga nggabungake batere 4000 mAh berkapasitas tinggi lan ndhukung daya cepet 27W, sing bisa ngisi batere nganti 58% sajrone mung 30 menit, lan momen kebak sajrone 73 menit.

Tampilan AMOLED FHD 6,39 inci +

Aspek liyane sing kudu dipikirake piranti iki yaiku Layar AMOLED FHD 6,39 inci + sing nitih prestasi kanggo nggayuh rasio layar-menyang-awak 91,9%. Setelan kontrol padhang DC kanthi otomatis nyetel padhange layar lan ngilangake kedhep ing kahanan cahya sithik, nalika Tampilan sinar matahari 2.0 Ngidini tampilan gampang ing kahanan cahya sing padhang.

Ing sisih liyane dilengkapi teknologi Mbukak kunci sidik jari ing generasi kaping XNUMX, sing duwe ukuran sensor sing luwih gedhe lan, kaya sing diterangake Xiaomi dhewe, nambah tingkat sukses nalika mbukak kunci lan kacepetan pangenalan sidik jari. Mi 9T Pro uga kalebu port jack 3.5mm, multi fungsi NFC, lan GPS frekuensi dobel.

Wen Wen, tanggung jawab kanggo XiaIOM ing Eropa Kulon nerangake media:

Rilis anyar iki, miturut framework seri Unggulan Mi 9, negesake maneh komitmene Xiaomi kanggo nggawa piranti menyang pasar Spanyol premium lan pengalaman panganggo paling apik. Mi 9T Pro minangka piranti sing dirancang khusus kanggo para konsumen sing golek kinerja sing luar biasa, batere gedhe lan kualitas fotografi sing dhuwur, kanthi rega sing kompetitif.

La kamera mburi telu karo a Lensa utama 48MP AI, sudhut amba 13MP lan telephoto 8MP manggoni mburi piranti. Setelan fotografi wengi lan pilihan gerakan ngidini pangguna entuk gambar kanthi kualitas dhuwur. Saliyane, kualitas video lancar, amarga piranti lunak UHD 4K sing dianyari, bisa nyekel adegan ing 60fps.

Kamera Xiaomi Mi 9T

Model rega lan kasedhiyan

Kita duwe rong model Mi 9T Pro iki. Model entri nambah 6 + 64 GB lan kasedhiya ing pra-penjualan wiwit dina 20 Agustus. Piranti iki bakal didol tanggal 26 Agustus, ing toko Xiaomi resmi my.com, Toko Mi lan ing Amazon diregani ing 399 euro. Werna kanggo model iki yaiku ireng areng, biru gletser lan abang nyala. Kanggo bagean kasebut, varian 6 + 128 GB, regane € 449, uga bakal kasedhiya ing toko online lan ing: Amazon, El Corte Inglés, FNAC, MediaMarkt lan The Phone House, wiwit tanggal 2 September ngarep. 

Iki minangka kaping pisanan piranti Xiaomi debut ing platform Amazon kanthi bebarengan ing Eropa ing Spanyol, Prancis, Italia, Walanda lan Inggris. Kaya sing wis diandharake ing wiwitan artikel iki, perusahaan China tetep entuk pasar ing pasar lan saindenging Eropa. Sithik mbaka sethithik lan sawise pirang-pirang taun ewu pangguna njaluk bisa tuku produk smartphone lan Xiaomi kasebut liwat saluran resmi Wis kawujud lan ora mung iku, nanging perusahaan kasebut uga duwe jutaan pangguna sing mundhak sithik-sithik ing pasar sing ngupayakake rega lan kualitas produk sing disesuaikan, kaya sing Xiaomi ngerti carane nawakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.