Xiaomi nyiyapake toko resmi anyar ing cedhak Apple Store ing Puerta del Sol

Lan kita isih ngomong babagan Xiaomi ing Actualidad Gadget sawise sing hebat analisis Xiaomi Mi Mix 2S anyar wingi nanging ing kasus iki, kita ngomong babagan toko anyar sing disiapake perusahaan Tionghoa ing Madrid, khusus sawetara meter saka toko Apple sing sibuk ing jantung ibukota, ing Puerta del Sol.

Iki bakal dadi toko resmi perusahaan nomer papat ing ibukutha lan kabeh nuduhake manawa merek gelem terus mbukak toko sajrone taun suwene, ya, kabeh mau ana ing Madrid lan Barcelona. Ing kasus iki bedane karo toko liyane sing wis mbukak iku toko ing sanjabane mall, iki bakal dadi sing pertama ing negara kita.

Udakara 100 meter saka Apple Store ing Sol

Tanpa mangu-mangu, papan paling sibuk ing Madrid yaiku Puerta del Sol lan iki penting banget nalika mbukak bisnis, lan ing toko iki uga ana toko anyar mung liwat 100 yard saka Apple Store sing sibuk.

La Vaguada, pusat perbelanjaan Plaza Norte 2, Xanadú kanggo Madrid lan pusat blanja La Maquinista ing Barcelona (dirilis awal taun iki sing padha karo MWC) iku sing pertama nanging duwe toko ing level dalan mesthi apik kanggo merek, ing toko iki dununge ana ing Dalan Carretas nomer 5.

Toko bakal kasedhiya luwih saka 300 meter, dilacak ing Pull & Bear sing ana ing klompok Inditex ing papan sing padha lan mesthine bisa diarepake iki minangka toko pertama sing akeh ing lokasi ing sanjabane pusat blanja gedhe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.