Xiaomi resmi negesake tekane ing Spanyol

Xiaomi

Ing sawetara minggu kepungkur, akeh desas desus nuduhake manawa raksasa China Xiaomi arep mbukak toko pertamane ing negara kasebut, nanging durung dikonfirmasi dening pabrikan Tiongkok. Pungkasane, Xiaomi resmi ngumumake liwat akun Twitter ing Spanyol babagan konfirmasi sing diarepake para pangguna, amarga kanthi cara iki kabeh produk sing kita tuku langsung bakal dijamin karo garansi Eropa rong taun, minangka insentif liyane kanggo merek kasebut supaya terus berkembang ing Spanyol, dadi pabrik kaping papat sing adol piranti paling akeh ing wilayah Spanyol.

Toko sing pertama ora bakal nawakake kabeh produk sing saiki wis ana ing Xiaomi, luwih-luwih yen ngomong babagan smartphone. Nganti saiki, siji-sijine cara kanggo bisa tuku smartphone Xiaomi yaiku liwat kaca web, yen nganggo basa Spanyol, menehi jaminan langsung nanging kanthi biaya sing luwih dhuwur tinimbang sing bisa ditemokake ing kaca web Asia, kanthi jelas kita wis bisa pamitan kanggo njamin yen kita duwe masalah karo terminal.

Toko fisik pertama, sing bakal ana ing Madrid, Ing wayahe kita durung ngerti kapan bakal dibukak. Sing kudu dielingake yaiku rega piranti sing sampeyan adol ora bakal padha karo sing saiki bisa ditemokake online ing situs web Asia, nanging luwih becik mbayar luwih akeh, supaya bisa nikmati njamin ing negara kita sadurunge ana masalah sing ana ing piranti.

Katalog Xiaomi gedhe banget lan ora mung digawe saka smartphone utawa tablet. Xiaomi nyedhiyakake katalog gelang pengujian, kothak set-top, timbangan cerdas, skate listrik, kamera aksi, kamera IP, drone, televisi cerdas ... saiki kita mung ngenteni produk sing wiyar katalog jangkauan kasedhiya ing negara kita liwat toko resmi pertama perusahaan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)