Yoga 520 lan 720, loro konversi anyar sing diwenehake dening Lenovo

Lenovo terus berjuang kanggo entuk pasar sing akeh, kita ngomong babagan pasar sing bisa diowahi, sawetara piranti sing entuk bagean saka penjualan sing tablet lan PC wis mboko sithik. Perusahaan China terus sinau babagan kepiye panggunaane pangguna anyar , pangguna sing wis mutasi lan nuli nggawe konten, ngupaya penake lan portabilitas ing ndhuwur liyane. Kanggo nampilake Yoga 520 lan Yoga 720 anyar, konversi Lenovo anyar sing pengin nggawe revolusi pasar adhedhasar spesifikasi sampeyan.

Amarga iku, amarga sebab teknis lan hardware bisa nggawe kita bisu yen njupuk jinis piranti sing lagi diadhepi.

Kita miwiti nganggo Yoga 520, piranti sing ora kurang saka 14 inci, sing ora biasa ing laptop sing bisa diowahi, kanthi resolusi Full HD (120 × 1080). Kanggo mindhah tim, kita bakal nemoni generasi kaping pitu Intel Core i7, diiringi sawetara succulent RAM 16GB, sing bakal janji bakal nganti tugas sing paling nuntut ing level piranti lunak. Kanggo swara, merek Harman tanggung jawab nawakake Dolby Home Theater. Kanthi sasis aluminium lan macem-macem warna sing menarik.

Yoga 720 bakal menehi spesifikasi sing padha, kudu dielingi manawa layar 13 inci bakal menehi 3840 × 2160 px, versi 15 inci bakal menehi 3840 × 2160 uga, Kapadhetan ngisor nanging resolusi sing padha menarik. Rentang prosesor lan RAM bakal padha.

Ing babagan kertu grafis, model 13-inch bakal kasedhiya karo Intel HD Graphics 620, dene 15-inci ora luwih saka NVIDIA GTX 1050 nyenengake kita kanthi resolusi, uga diiringi seri speaker speaker JBL.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)