Acer Chromebook Spin 513, analisis jero

Range produk Chromebook terus berkembang, lan salah sawijining pendukung utamane yaiku Acer, pabrikan kasebut terus milih laptop sing ngolah cahya, ngluncurake laptop kanthi alasan sing luwih akeh sing bisa narik pangguna ing sistem operasi iki sing durung dingerteni dening mayoritas pangguna.

Kita mriksa Acer Chromebook Spin 513, notebook sing duwe jantung ARM, lan Qualcomm's Snapdragon 7c kanggo digunakake saben dinane. Temokake kabeh fitur lan yen Chromebook minangka alternatif nyata kanggo PC Windows sajrone urip.

Bahan lan desain

Ora entheng mula bisa mbayangake laptop kanthi ciri kasebut, bobote nganti 1,29 kg. Mesthine, dimensi cilik sing ditinggalake, lan Acer Chromebook Spin 513 iki nganti 13,3 inci, sing katon paling cocog kanggo komputer kanthi karakteristik kasebut. Iki menehi dimensi 310 x 209,4 x 15,55 milimeter, Sawetara langkah-langkah sing kudu dipikirake, ing endi pigura gedhe saka piranti kasebut utamane ing layar, kita bayangake manawa ana gandhengane karo kasunyatan manawa panel kasebut minangka tactile. Iki bakal mbantu kita sesambungan kanthi gampang amarga bisa nyekel nganggo tangan siji.

Engsel ing Acer Spin 513 ngidini layar dibalik kabeh lan dhasar dadi tablet. Kanggo bagean, keyboard duwe touchpad sing dirancang kanthi apik nanging rada kompak kanthi denyut mung ing sisih ngisor.

Keyboard lengkap lan kompak, kanthi lelungan cukup amarga mekanisme membran tipe chiclet lan liya-liyane Nduwe backlight.

Kita nemokake ing iki Acer Chromebook Spin 513 implementasine apik ing plastik lan aluminium sing digawe. Kita nyathet manawa, adaptor daya duwe trafo eksternal, sing bakal nambah transportasi.

Karakteristik teknis

Acer wis mutusake taruhan ing ati ARM lan kanggo model iki CP513-1H-S6GH sing dianalisis duwe prosesor Qualcomm Snapdragon 7c (730) kanthi arsitektur Kyro 468 lan 8 inti total sing bakal nggayuh kacepetan jam nganti 2,11 GHz. Kanggo pangolahan grafis, padha totoan ing integral Adreno 618 lan kabeh iki bakal bisa digunakake bebarengan kanthi ora kurang saka RAM LPDDR8X 4 GB, titik sing apik yen dheweke mutusake ora racan, lan iki bakal dihargai. Minangka bagean, kita bisa uga luwih akeh panyimpenan, sing mung kasedhiya Memori 64GB eMMC.

Ing level teknis hardware iki bakal pindhah Chrome OS adhedhasar Android 9, rada ketinggalan jaman, lan bakal pungkasane ngasilake asil ing benchmark ing sekitar telpon menengah. Kita duwe 539/1601 ing Geekbench utawa 7.299 ing PC Mark kanggo menehi sawetara conto. Nanging, sistem kasebut cukup lancar kanggo nginstal APK eksternal utawa uga liwat Google Play Store. Memori eMMC bisa menehi kinerja sing luwih akeh, udakara 133MB / s nulis lan udakara 50MB / s diwaca ing ulasan kita. Kajaba iku, kita ora bisa nggedhekake memori liwat microSD.

Konektivitas lan konten multimedia

Ing bagean panyambungan nirkabel, piranti iki duwe WiFi dual-band ac (2,4 GHz lan 5 GHz) uga Bluetooth 5.0 kanggo tugas sing luwih konvensional. Ing level fisik, kita bakal bisa nikmati jack 3,5 mm, USB 3.1 lan rong port USB-C 3.2 generasi kaping pisanan, cukup lan nyisakke, sanajan ana port HDMI sing ilang, ana sing jelas bisa ngatasi nggunakake adaptor. Antarane sethithik lan ora ana liyane sing kudu takon ing bagean iki saka Acer Chromebook Spin 513.

  • 13,3 inci IPS
  • 1020 x 1080 piksel HD Full
  • Swara stereo nganggo speaker tengah supaya ora nutupi mode tablet

Kita duwe bagean multimedia ing panel multimedia 13,3 inci kanthi padhang sing ketat banget lan sing pungkasane ngasilake refleksi, nggawe angel digunakake ing kondisi pencahayaan. Kita duwe rasio 16: 9 sing cocog kanggo ngonsumsi konten multimedia, bisa uga ora akeh ing bagean produktif. Sudut ndeleng bener lan sensitivitas panel tutul uga, sing dadi Chromebook sing cukup fleksibel.

Dene swarane, swara khas sing bisa ditemokake ing laptop kisaran iki regane, cukup nanging sing nandhang sangsara murah. Nanging, cukup kanggo nggunakake konten multimedia sing paling umum, luwih-luwih yen kita nganggep yen engsel lan desaine menehi kita kesempatan kanggo nyelarasake kaya sing dikarepake.

Otonomi lan pengalaman panganggo

Ing njero kita duwe 4.670 mAh sing bisa nggumunake yen mbandhingake karo ponsel generasi paling anyar. Acer njanjeni otonomi 14 jam sing tetep cedhak karo padhang ing panel tengah lan liwat sambungan WiFi, nanging yen kita nuntut prekara kasebut lan kita bakal pindhah menyang apa sing bisa diarani "panggunaan campuran" sing wis ganti ngonsumsi konten kanthi browsing lan otomatisasi kantor lan suntingan ringan, kita bisa ngonsumsi batere sing kasedhiya udakara 9 jam panggunaan.

Chrome OS nawakake sawetara kaluwihan, luwih-luwih yen kita duwe piranti Android, fokus utamane kanggo nambah produktivitas. Nanging, adol OS Chrome bakal dadi watesan sing gedhe. Iki dirancang dening lan kanggo otomatisasi kantor lan intine nganggo konten multimedia, malih, saiki ana akeh aplikasi sing diadaptasi kanthi bener menyang sistem kanthi ciri kasebut. Nanging, iki isih adoh saka pengalaman sing bisa ditawakake PC tradisional.

Pendapat editor

Kanggo wayahe, pengalaman pangguna sing ditawakake Chrome OS mudhun menyang sektor pendhidhikan utawa lingkungan mobilitas. Nanging, jelas kanggo aku a Chromebook ora nawakake kinerja utawa pengalaman pangguna sing luwih unggul tinimbang sing bisa ditemokake kanthi tablet kanthi rega lan karakteristik sing padha. Nduwe kaunggulan saka desain sing apik, layar sing apik lan keyboard sing apik, lan kekurangan kekurangane Chrome OS bebarengan karo panyimpenan 64GB eMMC isih adoh saka kinerja sing cukup, saliyane, pindhah menyang versi nganggo SSD lan RAM 8 GB ngunggahake rega supaya dadi produk sing ora dikarepake dibandhingake karo kompetisi.

Sampeyan bisa tuku saka € 370 ing situs web Acer utawa ing Amazon kanthi nawakake lan jaminan tradisional babagan titik penjualan.

Chromebook Spin 513
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
370 a 470
  • 60%

  • Chromebook Spin 513
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • multimedia
    Penerbit: 70%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 70%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Layar apik ing ukuran lan resolusi
  • Fungsi konektivitas paling anyar
  • Desain sing apik lan manuver sing apik

Contra

  • Memori EMMC ora cukup
  • Layar ora padhang
  • OS Chrome isih durung diwasa

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.