Acer nganyari macem-macem laptop Swift ultrathin

Acer tetep menehi kabar babagan presentasine ing IFA 2019. Perusahaan saiki nyedhiyakake model anyar ing sawetara ultraportabel Swift. Rentang model iki misuwur kanthi notebook tipis lan entheng, sing uga bisa njaga kinerja sing apik. Dheweke dinobatkan minangka salah sawijining perusahaan sing paling misuwur nganti saiki.

Ing sawetara sing diperbarui perusahaan njaga ciri khas sing padha. Kita nemokake desain sing elegan lan apik, bobot entheng, nanging umure batere banget. Dadi, dheweke mesthi bakal sukses karo Acer, wiwit jarak kasebut wis nggawe kita model sing apik.

Ing kesempatan iki dheweke ninggalake kita nganggo rong laptop ing kisaran kasebut, kaya sing wis dikonfirmasi. Perusahaan kasebut wis nampilake Swift 5 lan Swift 3 ing acara iki ing IFA 2019. Loro-lorone duwe spesifikasi sing beda, mula kita bakal ngomong babagan siji-sijine ing kasus iki.

 

Acer Swift 5: laptop paling entheng 14 inci

Acer Swift 5

Model pertama ing kisaran iki yaiku Acer Swift 5. Laptop iki dikenal dadi kelas paling ringan wiwit didegake, ana sing dikelola maneh, amarga generasi anyar iki bobote 990 gram. Nalika njaga kekandelan sing tipis banget, mula bisa nggawa ing endi wae. Model sing apik kanggo pangguna.

Laptop iki nduwe layar tutul Full HD IPSiii 14 inci. Ing njero dilengkapi prosesor Intel Core i7-1065G7 generasi kaping sepuluh lan duwe opsi nggunakake grafis NVIDIA GeForce MX2501 independen. Kajaba iku, dhukungan kanggo panyimpenan maksimum 512 GB PCIe Gen 3 × 4 SSD. Notebook tambahan dilengkapi konektor USB3.1 Type-C kanthi fitur lengkap, sing ndhukung Thunderbolt 3, dual-band Intel Wi-Fi 6 (802.11ax), lan Windows Hello liwat pamaca sidik jari.

Acer Swift 5 iki minangka pilihan sing cocog kanggo sing sering lelungan. Amarga entheng, nanging bisa menehi otonomi sing apik nganti 12,5 jam. Luwih, laptop duwe pilihan nggunakake ngisi daya cepet, sing ngidini udakara udakara 30 menit, kita entuk batere cekap supaya bisa 4,5 jam. Ndadekake ideal kanggo sing sering lelungan.

Acer Swift 3: Kuat lan apik gayane 

Acer Swift 3

 

Model nomer loro ing kisaran iki yaiku Acer Swift 3, sing misuwur minangka model sing elegan lan entheng. Wis a Tampilan 3-inch Full HD IPS14. Model ringan liyane, bobote ing 1.19kg lan kandel 15,95mm. Dadi model liyane sing cocog kanggo nggawa kita ing saben perjalanan lan bisa kerja ing endi wae.

Laptop iki nggunakake prosesor Intel Core i7-1065G7 Gen kaping 250 lan fitur grafis Intel Iris Plus lan opsional NVIDIA GeForce MX512 dewekan. Plus, kalebu nganti 3GB panyimpenan PCIe Gen 4 × 16 SSD, 4GB RAM LPDDR3X, Thunderbolt 6, lan dual-band Intel Wi-Fi 12,5. Otonomi minangka aspek liyane sing misuwur, sing bakal menehi otonomi nganti 4 jam. Iki uga nduweni daya sing cepet, sing ngidini otonomi 30 jam kanthi ngisi daya XNUMX menit.

Laptop iki ditampilake minangka pilihan sing cocog kanggo makarya, nanging uga kanggo santai. Menehi warna sing jelas nanging nyata ing saben wektu. Iki bisa uga amarga nggunakake rong teknologi utama ing kana, yaiku teknologi Acer Color Intelligence lan teknologi Acer ExaColor kanggo gambar sing luwih cetha lan apik. Thanks kanggo wong-wong mau sampeyan entuk pengalaman panganggo sing paling apik.

Rega lan kasedhiyan 

Acer wis negesake ing presentasi iki ing IFA 2019 manawa kisaran iki bakal didol wulan September taun iki. Swift 5 bakal diluncurake kanthi rega 999 euro menyang toko, nalika Swift 3 bakal luwih murah, regane 599 euro. Yen sampeyan kasengsem ing kisaran iki, sawetara dina bisa dituku.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.