Acer nganyari sawetara Chromebook lan ngluncurake produk game anyar ing #NextAtAcer

Ing acara utamane #NextAtAcer, perusahaan sing spesialisasine produk teknologi skala gedhe utamane fokus ing komputer pribadi wis mutusake bakal ngluncurake katalog utama, kanthi cara iki Acer nganyari produk game desktop karo Predator Orion 7000, uga laptop anyar sing fokus ing nggawe konten, ConceptD 7 SpatialLabs, dikemas karo monitor anyar lan komputer Chromebook. Ayo goleki kanthi jero kabeh produk anyar sing diwenehake Acer ing #NextAtAcer.

Game desktop karo Predator Orion 7000

Desktop anyar iki kalebu pemroses paling anyar overclockable Generasi 12 Intel® Core ™, nganti NVIDIA GPU GeForce RTX ™ 3090 Series lan nganti 64GB RAM DDR5-4000. Externally, fitur loro penggemar ngarep 2.0mm Predator FrostBlade ™ 140 lan kipas mburi 2.0mm Predator FrostBlade ™ 120 sing bisa madhangi macem-macem warna ARGB sing sumunar. Sisih ndhuwur sasis Orion 7000 nduweni bukaan, saéngga pangguna bisa ngganti kipas 120mm iki kanthi kipas 240mm. Ing level konektivitas, Intel Killer 2.5G LAN lan ing jaringan nirkabel duwe WiFi 6E generasi paling anyar, ing port ora bakal kekurangan apa-apa: telung akses cepet USB 3.2 Gen 1 Tipe A, siji USB 3.2 Gen 1 Tipe C lan loro konektor audio. Ing sisih mburi, ana telung USB 3.2 Gen 2 Type-A, siji USB 3.2 Gen 2 × 2 Type-C, loro port USB 2.0 lan telung konektor audio wis ditemokake.

Uga, Acer njupuk kesempatan kanggo ngluncurake Predator GD711 minangka proyektor game LED pintar 4K kompatibel karo console lan PC uga meja mejo game Predator 55-inch Ngoptimalake papan kanthi rak panyimpenan internal lan papan manajemen kabel.

Laptop ConceptD 7 SpatialLabs lan Laptop Edisi

Laptop ConceptD 7 SpatialLabs Edition duwe prosesor Intel CoreSerie H kaping 11 generasi lan macem-macem pilihan grafis, kalebu GPU portebel NVIDIA GeForce RTX 3080, mula target target kreator konten lan seniman digital. Kanggo bagean kasebut, baris ConceptD 3 wis ditambahi model portabel anyar kanthi layar 16 inci lan rasio aspek 16:10, uga referensi sing bisa diowahi kanthi layar 15,6 inci.

Kita bakal duwe memori DDR64 nganti 4 GB lan panyimpenan PCIe NVMe SSD nganti 2 TB lan layar UHD sing divalidasi dening PANTONE kanggo nutupi 100% gamut warna Adobe RGB. Piranti lunak Lab Spatial uga bakal kompatibel kanggo nambah 2D liwat 3D stereoskopik, uga integral karo Unreal Engine lan mesin desain.

Acer uga wis ngembangake garis ConceptD 3 kanthi macem-macem model anyar kalebu laptop 16 inci anyar kanthi layar rasio aspek 16:10 lan konversi anyar 15,6 inci sing kalebu uga gaya Wacom EMR. Uga kasedhiya referensi ConceptD 3 Pro lan ConceptD3 Ezel Pro, kalorone nganggo prosesor Intel® inti i7 saged nggayuh 4,6 GHz lan GPU laptop NVIDIA T1200.

  • ConceptD 7 SpatialLabs Edition (CN715-73G) bakal kasedhiya ing Spanyol wiwit Desember saka 3.599 euro.
  • ConceptD 3 (CN316-73G) bakal kasedhiya ing Spanyol wiwit Oktober saka 1.799 euro.
  • ConceptD 3 Pro (CN316-73P) bakal kasedhiya ing Spanyol wiwit Desember saka 1.899 euro.
  • ConceptD 3 Ezel (CC315-73G) bakal kasedhiya ing Spanyol wiwit Oktober saka 2.099 euro.
  • ConceptD 3 Ezel Pro (CC315-73P) bakal kasedhiya ing Spanyol wiwit wulan November saka 2.199 euro.

Chromebook anyar lan paling apik saka katalog Acer

Perusahaan iki milih nganyari maneh meh kabeh portofolio komputer Chromebook. Acer Chromebook Spin 514 lan Acer Chromebook Enterprise Spin 514 bakal nggabungake desain tahan lama, bisa diowahi, tanpa kipas kanthi kinerja canggih, nggunakake prosesor Intel® Core ™ generasi kaping 11, diwiwiti saka € 799 ing wulan Oktober.

Kanggo bagean, sing Acer Chromebook 515 lan Acer Chromebook Enterprise 515 dheweke minangka model paling anyar ing jajaran Chromebook paling laris ing perusahaan 15,6 inci, sing nduwe desain premium, daya tahan maju, lan performa utama Intel 11® Gen ™® ™ Gen 499. Miwiti saka € XNUMX ing wulan Oktober.

Pungkasan, versi «akses», ing Acer Chromebook 514 Nggunakake Prosesor MediaTek Kompanio 828 Octa-core lan desain ultra-portabel kanggo kinerja sing efisien ing endi wae lan umur batere nganti 15 jam. Kaya Acer Chromebook Spin 314 uga duwe desain sing bisa diowahi kanthi tampilan FHD 14 inci, pilihan plabuhan lan panel tutul OceanGlass sing ramah lingkungan, regane wiwit € 399 nganti € 449, kasedhiya ing wulan Oktober.

Warta hiburan lan multimedia

Pisanan proyektor Acer L811, Proyektor lemparan ultra-singkat sing nawakake resolusi sing cocog karo 4K HDR10 lan padhang 3.000 kanggo pengalaman bioskop sing luar biasa, nawakake nganti 120 inci, wiwit € 2.599 diluncurake ing wulan November.

Kanggo bagean kasebut, kita duwe loro monitor high-end lan mid-range anyar, Nitro XV272U KF minangka monitor WQHD 27 inci sing duwe tingkat refresh 300 Hz, diiringi resolusi 4K lan HDR600, uga Acer CB273U minangka monitor WQHD (2560 × 1440) IPS 27 inci nampilake warna 8-bit sing jelas, saengga kanggo nyunting lan ngrancang gambar, regane € 1.149 lan € 449, kasedhiya ing wulan November.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.