Acer ngasilake laptop game kanthi Predator Triton 900 sing dilengkapi GeForce RT 2080

Acer Predator Triton

Ing taun-taun pungkasan, sawetara pabrikan wis miwiti ngluncurake laptop game sing digoleki nawakake kinerja maksimal ing piranti sing bisa dijupuk ing endi wae. Sajrone sawetara notebook, konversi bisa entuk ceruk penting ing sektor iki lan bukti iki bisa ditemokake ing Acer Predator Triton 900 anyar.

Perusahaan Acer wis nampilake rong laptop game anyar sing dikelola dening Windows 10 sing dirancang kanggo nawakake portabilitas maksimal kanggo para pecinta game video sing paling nuntut. Kita ngomong babagan Predator Triton 900 kanthi layar 17 inci lan layar 4k sing bisa diowahi lan Predator Triton 500, kanthi layar 15 inci, finish logam lan kekandelan 17,9 mm.

Acer Predator Triton 900.

Nalika layar Predator Triton 900 sing bisa diowahi bisa nyedhiyakake piranti kanthi cara sing paling nyaman kanggo nikmati game favorit, Triton 500 nawakake piranti kompak kanthi sasis logam sing cocog kanggo sing Dheweke kudu nggawa peralatan saka kene menyang kana.

Kaya sing diandharake dening Direktur Utama GeForce OEM ing NVIDIA:

Kita seneng banget yen GPU GeForce RTX 2080 sing dirancang Max-Q-ngewangi nggambarake pengalaman game laptop. Kanthi teknologi inovatif kalebu nelusuri sinar wektu nyata lan memori GDDR6 generasi sabanjure kanthi cepet, para gamer kanthi yakin bisa milih Predator Triton 900 minangka platform game sing apik lan fitur.

Acer Predator Triton 900

Acer Predator Triton 900 nggabungake engsel mesin kasebut muter, njembarake lan ngidini kita melu layar 17-inch. Piranti iki nawakake papat mode panggunaan supaya bisa nuduhake layar kanca nalika main, main karo layar tutul, digunakake minangka laptop tradisional utawa minangka konversi sing bisa digunakake minangka elemen desain.

Trackpad lungguh ing jejere keyboard sing ngidini sampeyan nyelehake tangan ing posisi sing alami kanggo muter kanthi cara sing luwih nyaman lan kekandelan 23,75 milimeter. Kajaba iku, duwe sistem audio Waves Maxx sing nawakake kualitas swara sing nyenengi lan pengalaman audio 3D sing hiper-realistis.

Nang, kita nemokake GPU NVIDIA GeForce RTX 2080 Thanks kanggo layar IPS 4k, nawakake pengalaman game paling apik ing kelas kasebut bebarengan karo prosesor Intel Core i7 generasi ke-32 performa tinggi sing diiringi memori lan panyimpenan nganti XNUMX GB, SSD RAID UTAWA PCIe NVMe.

Acer Predator Triton 500

Model Predator Triton 500 nawakake a Layar IPS 15,6 inci, padhange 300 nits lan laju refresh 144 Hz kanthi tanggepan 3 ms, bobote 2.1 kg lan 17.9 mm, kanthi sasis logam lan bezel mung 6,3 mm, sing menehi layar kanthi ukuran 81% lumahing. Babagan otonomi, model iki tekan otonomi 8 jam.

Model iki kasedhiya karo grafis NVIDIA GeForce RTX 2080 kanthi desain Max-Q, prosesor Intel Core i7 generasi kaping wolu, nganti 32 GB RAM DDR4 lan NVMe PCIe RAID 0. Kajaba iku, grafis ngidini kita overclock saliyane karo sistem pendukung kasunyatan virtual, ngowahi piranti iki dadi kabeh wilayah sing bisa ditindakake seneng game favorit ing endi wae.

Kontrol saka smartphone

Acer Predator Triton 500.

Thanks kanggo app PredatorSense, kita bisa kontrol peralatan Predator saka smartphone kanggo ngowahi setelan overclocking, kacepetan penggemar, cahya, lan mode audio. Kajaba iku, kita uga bisa ngaktifake profil prasetel sing beda ing komputer utawa ngganti saka mbatalake.

Rega lan kasedhiyan Acer Predator Triton anyar

Acer Predator Triton 900 bakal teka ing Spanyol ing wulan Maret taun iki saka 4.199 euro, nalika Predator Triton bakal kasedhiya wiwit Februari lan bakal diwiwiti ing 1.999 euro. Saiki, spesifikasi kanggo saben model ora kasedhiya, mula kita kudu ngenteni nganti wulan Februari lan Maret supaya bisa tekan pasar kanggo mriksa konfigurasi sing kasedhiya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.