Airbus kanggo nyoba taksi mabur CityAirbus ing taun 2018

Airbus bakal nyoba taksi sing mabur

Proyek Vahana

Ora rahasia manawa perusahaan aeronautika kasebut Airbus wis nyoba mlebu transportasi kutha sawetara wektu. Mesthine, iki ora bisa ditindakake liwat dharatan utawa segara, nanging keahliane adhedhasar hawa. Iki carane na Proyek Vahana lan banjur ganti jeneng dadi CityAirbus.

Amarga perusahaan kasebut wis komunikasi liwat siaran pers, perusahaan wis sukses lulus tes pertama kabeh mekanisme. Ing tes kualitas kasebut, para pejabat sing tanggung jawab wis tliti nyemak kabeh komponen listrik, uga baling-baling utawa motor Siemens saben 100 kW.

Tes nyata pisanan CityAirbus

Saliyane, CityAirbus iki minangka kendaraan listrik lan bisa lepas landas lan mandhiri kanthi vertikal. Iki tegese, ing kasus iki, kita bakal ngadhepi VTOL (Vertical Take-Off lan Landing utawa lepas landas lan landing vertikal). Semono uga, taksi ing mangsa ngarep bisa dideleng saka njero utawa rampung kanthi cara pilot dhewe. Yaiku, bisa dioperasikake saka jarak adoh.

Ing sawetoro wektu, ing njero taksi mabur kita bakal nemokake papan kanggo ngeterake nganti 4 penumpang kanthi cara kepenak. Lan transportasi udara kutha iki dirancang kanggo mindhah pangguna kanthi cepet lan cepet menyang tujuan sing penting kayata bandara utawa stasiun sepur nalika lalu lintas akeh banget.

Apa liyane sing bisa diwenehake babagan CityAirbus? Ya, tes bakal diterusake taun ngarep lan ing tengah taun direncanakake kanggo nguripake kabeh komponen sekaligus. Banjur, ing pungkasan taun 2018 dimaksudake kanggo nindakake tes skala lengkap pisanan. Ing kasus iki, bakal ana rong penerbangan sing dijadwalake. Sing pertama ora duwe tiket lan pilot saka jarak adoh, dene sing nomer loro bakal nggabungake 4 penumpang ing njero, salah sijine yaiku pilot uji coba.

Airbus uga wis maju supaya lisensi diwenehake kanthi luwih cepet, ing wiwitan sampeyan bakal lelungan karo pilot ing njero. Sanajan ing wektu sing cedhak - udakara taun 2023 - tujuane yaiku pilot test ilang saka peta lan kabeh ditangani kanthi eksternal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)