AirPods bisa mlebu pasar minggu ngarep

AirPods

Akeh pangguna sing ngritik desain headphone nirkabel anyar Apple sing dijuluki AirPods. Headphone iki duwe desain sing padha karo EarPods, headphone kabel sing wis dikirim Apple bareng karo kabeh iPhone anyar, wiwit tekane iPhone 5. Desain lan kemungkinan kita bakal kelangan terus nggawe akeh perusahaan ngluncurake aksesoris supaya bisa nyekel kalorone AirPod tanpa wedi ilang. Tanggal sadurunge kanggo ngluncurake AirPods yaiku wulan Oktober, nanging sawetara dina sadurunge pungkasan wulan Apple ngumumake manawa ing wektu iki tanggal kasedhiyan ditundha.

Kanggo kabeh pangguna sing ngenteni sampeyan kaya banyu Mei, pengecer Jerman negesake headphone nirkabel Apple tekan Apple Store minggu ngarep, kanthi rega sing sadurunge dituduhake perusahaan 179 euro. Pengecer sing kasebut diarani Conrad lan saiki ana ing situs web, kita bisa ndeleng kepiye AirPods kasedhiya kanggo dikirim 7 nganti 8 minggu. Informasi iki kudu dijupuk nganggo uyah amarga ora asale saka sumber sing sadurunge ngakoni regane ing jagad gosip utawa bocor, sanajan bisa uga dianggep tanggal Natal ing endi Apple lan pabrik paling akeh produk elektronik sing nyedhak entuk paling bathi sajrone taun.

AirPods minangka salah sawijining pilihan paling murah ing headphone berkualitas sing bisa digunakake nganggo bluetooth. Alesan utama headphone iki luwih murah yaiku ora duwe sistem pembatalan swara, sing bisa dadi kerugian kanggo kabeh pangguna sing wis biasa karo sistem iki sing ngisolasi kita kabeh saka lingkungan kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)