Aja lali kesepakatan flash Amazon Prime Day iki (10 Juli)

Dina iki tanggal 10 lan sing diarani Perdana Hari diwiwiti, tawaran super Amazon bakal 48 jam, diwiwiti dina iki tanggal 10 Juli lan pungkasan tanggal 11 Juli. Nanging, tawaran permanen ora teka dhewe, banget kita bakal duwe tawaran "flash" klasik ing Amazon nawakake produk sing apik mung sawetara jam.

Dina iki, kita pengin nuduhake tawaran «flash» sing paling menarik nalika dina prima iki ing Amazon, lan ngelingake sampeyan, antara liya, sampeyan bisa nikmati diskon € 5 mung kanggo nonton bab seri ing Amazon Prime Video.

Dadi, ayo tur sawetara penawaran flash sing paling menarik ing Hari Perdana Amazon iki Dheweke bakal diwiwiti nalika diterbitake posting iki (18:00) lan mung bakal tetep nganti 23:45 ing dina sing padha, 10 Juli, dadi yen sampeyan kepengin produk, aja ditinggalake maneh. Elinga yen sampeyan pengin tuku produk sampeyan mung kudu ngeklik gambar kasebut.

Sing duwe diskon paling akeh

 

Tablet Dragon Touch Android iki nduweni diskon 67% tegese mudhun saka € 199 dadi 66,99 € saiki regane, diskon paling menarik sing ditemokake ing penawaran flash iki. Dilindhungi kanthi bener supaya anak sampeyan ora bisa nate ngilangi.

 

Pangisi daya pangisi daya cepet iki uga mudhun saka € 21,99 dadi mung € 11,99 lan bisa dadi alternatif sing apik banget supaya piranti sampeyan siyap-siyap lan cepet banget.

 

Lan pungkasane iki router nirkabel linksys menarik banget, nawakake WiFi AC kanggo omah kanthi daya lan fitur sing cocog kanggo mung € 119,99, yaiku diskon 29%. Wis sawetara USB lan mesthine pita 5GHz cocog kanggo optik serat.

Penawaran liyane

 

Iki minangka sawetara penawaran paling menarik sing ditemokake kanggo sampeyan nalika nawakake lampu kilat Perdana Hari. aja ragu-ragu mlaku-mlaku liwat kabeh tawaran sing wis disiapake dening Amazon INGKAH INGKANG saupama kita ora kejawab bab sing bisa narik kawigaten sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)