AJAX, sistem keamanan lengkap sampeyan

Tutup AJAX

Kita duwe katon lan dicoba ing situs web kita macem-macem kamera video kanthi panyambungan wifi sing tumindak minangka sistem keamanan. Thanks kanggo sambungan streaming, lan aplikasi tartamtu, kita bisa entuk gambar langsung. Ajax maju luwih adoh lan nawakake kita a kit lengkap banget keamanan sing bakal nggawe omah kita luwih aman.

Kamera kanthi sensor gerak lan sesanti wengi nawakake kemungkinan ngontrol ruangan tartamtu kapan wae sing dikarepake. Nanging sistem keamanan Ajax yaiku arupa nganti 10 komponen beda sing ana gandhengane nggawe jaringan sing sinkronisasi sing kuat. Piranti sing mbentuk sistem keamanan nyata.

AJAX, bisa uga sistem keamanan omah sing paling apik

Sawetara minggu kepungkur, kita nampa kit keamanan omah lengkap sing diajokake Ajax. Paket lengkap banget, kaya sing wis dakkandhakake 10 elemen, sing bisa ditambahake luwih akeh miturut kabutuhan, sing saling nglengkapi kanggo mbentuk bebarengan alarm alarm paling lengkap lan canggih ing pasar. 

Apa sampeyan pengin tuku sistem keamanan Ajax? Saiki sampeyan bisa tuku saka link iki.

Kit ireng

Kita bakal nganalisa kanthi beda-beda kanthi kit sing menarik iki, ndeleng rega sing kudu dibayar saben wulan kanggo duwe alarm ing omah, asil menarik tenan. Kita bakal duwe perlindungan sing dikarepake kanggo omah ora prelu bayaran, tetep ora dadi investasi sing apik.

Kita nganalisa saben komponen

Wayahe ndhaptar saben elemen sing ditemokake ing kit alarm omah iki. Sabanjure, kita critakake apa kabeh komponen sing ditemokake lan apa tujuane kanggo masing-masing.

Basis utama 2

HUB

Es otak kabeh tim. Wis sambungan internet kabel lan sampeyan uga butuh kabel listrik. Apa dheweke mung piranti sing butuh listriksanajan banget dilengkapi karo batere kanthi otonomi nganti 16 jamapa sing bakal tetep mlaku yen ana listrik mati. Uga duwe loro slot kertu SIM sing bisa nggawe sampeyan dipercaya panyambungan tanpa jaringan. Kanggo basis Hub 2 yaiku ing endi saben elemen liyane nyambungake kanggo nggawe jaringan asal keamanan. 

Speaker NgarepSiren

HomeSiren

Jeneng dhewe nuduhake, ing basa Spanyol bakal ana artine "Sirene domestik". Iku a speaker ukuran cilik, nirkabel kaya komponen liyane. Nalika a mlebu, salah siji saka sensor ngirim akses ora sah, utawa gumantung karo sing wis kita atur, sistem bakal aktif weker banter. Fungsine jelas; yen kita ana ing omah, wenehi ngerti. Lan ing wektu sing padha dadi pencegah penyusup potensial.

Detektor Proteksi Kebakaran

Speaker AJAX

Sistem keamanan sing apik nglindhungi kita saka bebaya njaba lan internal. Sistem omah Ajax uga duwe pangayoman yen ana geni. Kita duwe detektor geni sing ditanggepi kanthi otomatis ngrokok, uga mundhak gedhe ing suhu. Piranti iki uga dietung kanthi alarm sing bisa dirungokake dhewe sing bakal menehi tandha yen ana bebaya saka kukus utawa geni.

Detektor Proteksi Bocor

AJAX Leaks Protect

Ajax uga mikir babagan dheweke bebaya manawa omah kita kena bocor lan banjir. Iki siji detektor Wis dirancang kanggo nemokake ing wilayah bebaya banjir, contone, ing jejere peralatan kayata mesin cuci. Thanks kanggo sensor khusus bakal ngabari kanthi otomatis nalika ndeteksi banyu supaya kita bisa ngatasi masalah sadurunge wis kasep. 

Proteksi Pintu

Proteksi Pintu

DoorProtect yaiku a sensor aperture dhasar. Iki digunakake kanggo kontrol bukaan utawa nutup lawang lan windows. Sanajan mung siji sing kasedhiya ing kit iki, sawetara bisa ditambahake lan digunakake kanggo nemokake ing sisih ngarep lawang omah, utawa ing windows sing paling gampang diakses. Yen ana lawang utawa jendhela sing mbukak se bakal ngabari kanthi otomatis menyang sistem, peringatan sensor sing wis diaktifake.

MotionCam

Ing kene kita temokake sensor gerakan liyane, nanging ing kasus iki luwih maju. MotionCam duwe kamera foto kanggo verifikasi weker. Sawise detektor dipicu, motret sawetara foto saengga pemilik lan perusahaan keamanan (yen ana) bisa yakin manawa penyusupan kasebut nyata utawa yen alarm kasebut diaktifake kanthi sawetara ati-ati. Nawakake 640 x 480 résolusi. Lan duwe baterei sing bisa diganti sing janjine urip nganti 4 taun.

Socket

Ora mung plug cerdas kanggo nggunakake akeh sing bisa ditemokake ing pasar. Saliyane bisa ngaktifake sawayah-wayah utawa gawe jadwal panggunaan, duwe fitur liyane. Lan soket kasebut, opo maneh, kita nawakake ngawasi konsumsi energi.

Keyboard nirkabel

Keyboard AJAX

Iku keyboard kontrol sistem sing bisa kita temokake ing ngarep omah, nanging uga kita bisa nggawa kita ing omah wae lan kerjane biasane. Jangkauan lan portabilitas desain sing langsing lan tipis tegese bisa ditemokake ing papan sing dikarepake.

SpaceControl lan Tombol

Printah AJAX

Pungkasan kita duwe remot sitik sing nawakake a kontrol sistem lengkap. Kita nemokake a tombol gupuhutawa. Lan uga kemungkinan ngonfigurasi lan / utawa ngaktifake mode alarm sing beda.

Tombol ngabari langsung menyang alarm sing nampa pusat babagan gangguan, kebocoran gas utawa geni. Kanthi siji klik, sampeyan bisa njaluk pitulung medis lan ngandhani anggota kulawarga sing ngalami kesehatan sing tiba-tiba

AJAX, instalasi minimal lan otonomi maksimum

Salah sawijining detail sing nggawe Ajax Home Security Kit khusus yaiku kabeh komponen iku nirkabel. A Kajaba pusat kontrol sing butuh kabel jaringan lan kabel listrik, turahane bisa ditemokake ing endi wae ing omah kita tanpa prelu dipasang utawa kabel apa wae. Kabeh duwe batere dhewe sing bisa diganti durasi gedhe tenan.

Produsen menehi saran supaya pangguna bisa milih instalasi profesional- nyegah weker palsu, njamin kabeh rute penetrasi potensial ditutupi, lan njamin operasi sistem sing optimal lan tanpa cacat.

App Capture

Kanggo ngubungake menyang pusat kontrolsaben elemen sing nggawe kit lengkap iki, Kita mung kudu ngetutake sawetara langkah sederhana liwat App kasebut dhewe. Minangka prasaja minangka fokus ing Kode QR saben piranti dadi bagean jaringan keamanan omah Ajax.

Aplikasi Android

Sistem Keamanan Ajax
Sistem Keamanan Ajax
Pangembang: Ajax Systems Inc.
Price: free
  • Screenshot Sistem Keamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Keamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Keamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Keamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Keamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Keamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Keamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Keamanan Ajax

Aplikasi kanggo iOs

Sistem Keamanan Ajax
Sistem Keamanan Ajax
Pangembang: Ajax Systems Inc.
Price: free
  • Screenshot Sistem Keamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Keamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Keamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Keamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Keamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Keamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Keamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Keamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Keamanan Ajax

Wifi utawa Bluetooth? Ora ana

Konektivitas ing antarane saben komponen uga kalebu tambah gedhe. Ajax adhedhasar konektivitas karo sistem proprietri dhewe sing diarani "Jeweler". Sistem sing nawakake scope karo sambungan stabil nganti 2000 meter, pass sing yaiku luwih unggul tinimbang apa sing bisa ditawakake Bluetooth, contone.

Protokol sambungan Jeweler Iki uga menehi kalodhangan yen ora nganggo daya lan enkripsi data otomatis.. Soko sing diasilake umur batere ageng komponen kasebut.

AJAX, sistem keamanan sing sampeyan goleki

Kaya sing wis dituduhake, sistem keamanan omah sing propose Ajax pancen lengkap. Iki nawakake kabeh teknologi sing digoleki supaya omah kita aman. Aman saka penyusup potensial, nanging uga saka bebaya utawa karusakan sing bisa sampeyan alami amarga kena geni utawa banjir. Pangguna duwe pilihan kanggo ngawasi profesional, uga kasedhiya.

Hub AJAX Kab

Desain saiki lan ati-ati kanggo saben komponen. Sanajan desain ora dadi salah sawijining poin utama sing kudu dipikirake nalika mutusake sistem keamanan, nanging kepiye carane bisa dipikirake kabeh elemen sing nyipta tetep gaya sing padha. Desain sing luwih apik lan elegan sing ora bakal bentrok ing endi wae.

Una instalasi cepet lan gampang ing gandhengane sapa wae. Aplikasi sing lengkap banget lan sistem konektivitas lan instalasi sing nggunakake panggunaan kanthi intuisi lan gampang diatur.

Pro lan Kontra sistem keamanan AJAX 

Pros

El desain saben elemen ngirit a garis simetris lan elegan kanthi rong warna kasedhiya; ireng utawa putih.

Durasi saka otonomi batre sampeyan wis diukur pirang-pirang taun.

Kabeh unsur nirkabel thanks kanggo teknologi Jeweler kanthi kisaran nganti 2000 meter.

Pros

  • Desain
  • Otonomi
  • Konektivitas nirkabel lan jangkoan

Contra

Sanajan duwe otonomi akeh, dheweke batre ora bisa diisi ulang.

Contra

  • Baterai sing ora bisa diisi ulang

Pendapat editor

Sistem keamanan omah AJAX
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.