Kanthi aksesoris iki, sampeyan ora bakal kejawab Ball Poké ing Pokémon Go

pokemon-go-case

Musim panas 2016 mesthi dielingi minangka musim panas Pokémon Go sing apik. Game kasebut tekan kabeh level popularitas lan eksentrisisme sing bisa kita bayangake. Sawise maneh printer dhuwit sing diarani Pokémon wis diluncurake, uga alas aksesoris ing saubenge. Kanthi aksesoris iki, Sampeyan ora bakal kejawab Ball Poké ing Pokémon Go, wis dipasang ing piranti seluler lan ngidini kita ngluncurake Poké Ball kanthi cara sing sampurna, supaya sampeyan ora kesusu lan ora kejawab peluncuran. Sampeyan bakal ngirit wektu, lelungan lan sabar.

Sepisan maneh, mukjizat digawe dening pencetakan 3D, lan sing apik banget kanggo printer kasebut yaiku ngidini pangguna bisa nggawe jinis gadget cilik sing nggawe Pokémon moro luwih gampang, lan mulane urip (kurang akeh sing nggunakake. ..). Caranya yaiku Aksesori iki mung ngidini sampeyan mindhah driji menyang sak arah, minangka pandhuan, dadi sampeyan ora bakal gagal ing kahanan apa wae, sanajan sampeyan ora ngerti. Aksesoris wis dirancang dening Jon Cleaver lan bisa disetel karo iPhone 6 lan iPhone 6s, kita bakal menehi sampeyan ing sisih ngisor kirim link menyang diagram saka cetakan 3D sing cocog karo «kasus» iki.

Ana sawetara Bola Poké sing aku ilang amarga posisi utawa akibat sing ora apik, iki ora bakal kedadeyan maneh, saiki wayahe nggunakake saben peluncuran. Ora diraguhi iki Sampeyan bakal ngirit akeh lelungan menyang PokeStops kanggo pulih amunisi. Demam Pokémon Go wis adoh banget, saengga kita bakal ngatur piranti supaya ora kelangan Pokémon sing ditunggu-tunggu sing durung didaftar ing Pokedex. Ngoptimalake 3D printing iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Àlex Pazos ngandika

    Quim Rimbau Julio Hilari Soria