Aksesoris sing ora bisa dilalekake kanggo mungkasi musim panas [SWEEPSTAKES]

Musim panas wis kari udakara sewulan maneh, mula kita kudu mikir babagan sing paling akeh, rutinitas bakal cepet banget, mula kita kudu nggunakake saben wayah kaya-kaya pungkasane. Kanggo nggawe abadi wektu kasebut lan tetep nyambung karo sing paling cedhak karo kita, biasane nggawa telpon seluler, lan yen nalika banyu lan banyu mbebayani ... bener? Kita nggawa koleksi aksesoris sing sampeyan aja nganti kliwat ngrampungake musim panas iki lan entuk manfaat saka Cellularline. Kajaba iku, kita bakal milih kabeh, mula dadi waktune sing pas kanggo sampeyan melu lan melu, apa menurut sampeyan?

Lindhungi ponsel kanthi tutup

Kita wiwiti kanthi dhasar, kasus piranti seluler, saiki nalika ana ing sandal jepit lan celana cendhak, ora umum yen telpon sing larang regane tiba saka kanthong. Pramila penting banget kanggo dijaga kanthi apik, lan Cellularline ngerti sawetara wektu. Kasus silikon iki cocog banget karo desain ponsel cerdas, nalika menehi total perlindungan kanggo sudhut, sudhut lan port sampeyan. Interioré dilengkapi lapisan microfiber tahan alus lan ora kuwat, dene bahan eksterior digawe bahan tutul alusSENSASI kasedhiya kanthi warna biru, ireng, jambon lan abang kanggo iPhone 7, 8, X lan XS.

Kasus iki mesthi ngelingake kita babagan Kasus Silikon Apple dhewe lan nyedhiyakake sawetara bahan konstruksi sing apik banget. Kandel, tahan lan non-slip, uga nutupi sisih ngisor piranti supaya ora bisa goresan ing pigura. Slot kanggo koneksi lan kamera digawe kanthi bener, uga, gegayutan sing terakhir, dilindhungi kanthi apik amarga ngalangi supaya ora katon ing permukaan.

Kasus anti banyu supaya telpon ora udan

WAVE VOYAGER Iki minangka kasus anti banyu sing sampurna kanggo nggunakake ponsel cerdas ing pantai kanthi keamanan lan kenyamanan lengkap, nglindhungi banyu, pasir lan sunscreen. Materi sing lembut lan ultralight ngidini sampeyan nggunakake ponsel cerdas kanthi nyaman lan gampang diatur, tanpa kelangan sensitivitas ing layar. Nduwe sertifikasi IPX8, sing njamin banyu anti banyu nganti ambane 20 meter. Kejaba nyimpen ponsel sampeyan yen ora sengaja, sampeyan bisa njupuk foto apik ing jero banyu. Nggabungake band genggeman tenan ing sisih mburi kanggo selfie sing sampurna. Voyager Wave kompatibel karo ponsel nganti 5,7 "tanpa preduli saka pabrikan.

Kita bakal bisa entuk tutup iki kanthi warna biru, jambon lan mesthi ireng. Sampeyan bisa kanthi gampang sesambungan karo layar lan motret, uga tali anti-rusak. Temtunipun… napa risiko mbebasake piranti yen pancen ora prelu? Pramila nyaranake panggunaan tutup kasebut nalika tindak menyang pantai lan kolam renang, wiwit Iki ora mung bakal nglindhungi kita saka banyu, nanging uga saka bledug, supaya umum ing lingkungan kasebut lan ndadekake konektor lan tombol bisa nyebabake.

Foto paling apik nganggo tongkat selfie

Kanthi Seluler Selfie Line Kompak Selular sampeyan bisa poto-poto kanthi selfie kanthi nyaman 11.5 cm dawa nalika dilipat. Kajaba iku, sampeyan ora bakal duwe kabel siji ing antarane amarga teknologi Bluetooth 4.0. Lan kaya ora cukup, mula kompatibel karo sistem operasi Android lan iOS.

Cara melu raffle:

Gampang, sampeyan ngajak sampeyan ngetik video iki ing saluran YouTube lan menehi "Aku melu" komentar. Sabtu ngarep, 31 Juli 2019, kita bakal menehi jeneng para pemenang ing Twitter (@agadget) lan kita bakal ngirim hadiah sing wis ditampa: tongkat selfie, case anti banyu utawa case iPhone X / XS. Aja mikir maneh, undhangan kasebut gratis kabeh, ya iku undhangan nasional, ing Spanyol.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)