7 alasan kanggo tuku Samsung Galaxy S7

Samsung

Dina iki, sing anyar wis didol ing Spanyol lan saindenging jagad. Samsung Galaxy S7. Pancen wis pirang-pirang dina suwene bisa cadangan, nanging nganti saiki ora dikirim menyang kabeh wong sing tuku tanpa mikir. Saiki, kayane ora akeh pangguna sing ngupayakake tuku kapal penggedhe Samsung anyar, nanging dina iki kita bakal nuduhake 7 alasan, saben liyane bisa ngyakinake, kenapa sampeyan kudu tuku piranti seluler anyar iki saka perusahaan Korea Selatan.

Kaya biasane kedadeyan karo jinis artikel iki, sesuk kita bakal nerbitake liyane sing judhul artikel beda-beda sithik lan 7 sebab sampeyan ora tuku Samsung Galaxy S7, nanging dina iki kita bakal fokus menehi sampeyan 7 alasan kenapa sampeyan tuku Galaxy S7.

Sampeyan ora bakal nemokake desain sing padha

Samsung

Suwe-suwe Samsung beda-beda ngrancang desain macem-macem piranti sing diluncurake ing pasar, nggoleki desain sing dituntut akeh pangguna kanggo terminal mewah. Kanthi Galaxy S6, Samsung wis nyedhaki kesempurnaan, nanging kanthi tweak sing digawe Korea Selatan Galaxy S7 iki kita bisa ujar manawa dheweke wis entuk kasampurnan.

Tanpa ana risiko salah, aku bisa uga ujar manawa kita lagi ngadhepi smartphone kanthi desain paling apik ing pasar, ngalahake perusahaan kelas berat liyane kayata iPhone 6S, anggota kulawarga Nexus utawa Huawei P8.

Batere wis ora dadi masalah maneh

Pabrik piranti seluler saya akeh nawakake batere kanthi luwih gedhe, nambah ketebalan terminal sing pengin didhukung para pangguna ing umume kasus tanpa ana masalah.

Galaxy S7 iki nduweni batere luwih saka 450 mAh tinimbang Galaxy S6 lan nganti kekandelan, mung mundhak 1,1 milimeter. Batere nganti 3.000 mAh yaiku gambar sing apriori katon luwih saka cukup kanggo bisa ngetrapake piranti seluler iki kanthi tanpa welas. Yen ora bisa nyoba, bakal dadi angel kanggo S7 iki supaya ora ngidini kita luwih otonomi tinimbang sedina.

Mangkono uga Mode Doze Marshmallow Iki minangka prekara sing bakal njamin keamanan kanthi nggunakake batere kanthi luwih apik lan ngidini kita duwe otonomi sing luwih gedhe.

Mbalik saka microSD kanggo mungkasi masalah panyimpenan

MicroSD

Ing Galaxy S6, Samsung mutusake ngilangi kemungkinan ngembangake panyimpenan internal nggunakake kertu microSD, sawijining perkara sing kritis banget. Saka kesalahan sampeyan mesthi sinau apa-apa lan ing Galaxy S7 wis ana slot bali menyang lebokake kertu microSD supaya ora lali masalah panyimpenan.

Amarga iki, kita bisa tuku Galaxy S7 kanthi kurang panyimpenan, tuku kertu microSD, ukuran sing dikepengini, lan ngirit sawetara euro, nanging ing ndhuwur kabeh lali babagan masalah panyimpenan sing ditindakake para pangguna karo Galaxy S6.

Debu lan utamane banyu ora bakal dadi masalah

Kepiye manawa Samsung Galaxy S7 iki duwe Sertifikasi IP 68 sing nggawe bledug utawa banyu ora dadi masalah kanggo dheweke. Umume pangguna ora nyelehake smartphone ing banyu, nanging ora ana sing aman saka ngeculake segelas banyu ing piranti, kayata. Thanks kanggo sertifikasi iki, ora ana utawa meh ora bakal ana masalah kanggo terminal iki.

Sanajan Samsung negesake banget yen Galaxy tahan banyu lan bledug Rekomendasi sampeyan supaya sampeyan aja nyelehake smartphone Samsung anyar iki ing banyu utawa nindakake perkara-perkara aneh. Yen sampeyan arep main kanthi beboyo, aja lali yen biaya luwih saka 700 euro.

Anyar saka pendinginan cair

Microsoft ngenalake kulkasan cair ing Lumia 950 lan Samsung mutusake gabung karo mobil iki supaya ora ngalami masalah karo prosesor, sing saya kuat, lan sing mesthine bakal dadi luwih panas tinimbang sing dibutuhake.

Thanks kanggo pilihan iki kita bisa lali babagan masalah karo prosesor, sing bisa mengaruhi kinerja piranti. Nalika ngobrol babagan smartphone mewah, mesthi positif manawa pabrike ngupayakake nawakake fitur sing ngidini kita urip kanthi tenang lan ora wedi kapan wae Galaxy S7 sing anyar ing kasus iki bakal murub.

Kamera, faktor sing nemtokake

Samsung Galaxy S7

Kamera dadi salah sawijining kekuwatan anggota kulawarga Galaxy anyar iki lan manawa Samsung ngerti manawa akeh pangguna smartphone ngyakinake dhisik kanthi kapabilitas kamera.

Ing kesempatan iki perusahaan Korea Selatan pengin nglirwakake perang megapiksel supaya fokus kanggo nambah kanthi cara liya. Sensor kamera Galaxy S7 iki nduweni "mung siji" 12 megapiksel, sanajan luwih gedhe lan ngidini kita isih entuk kualitas gambar sing luwih apik tinimbang sing diduweni karo Galaxy S6.

Aperture uga wis tuwuh dadi f / 1.7 sing menehi kita kemungkinan anyar. Sampeyan uga kudu nggatekake penggabungan teknologi Dual Pixel. Saiki gambar pertama sing bisa dideleng mung luar biasa, ora preduli adegan kasebut duwe sithik utawa akeh cahya.

Rega dudu masalah

Mungkin ora ana sing mikir padha, nanging Dina iki rega Samsung Galaxy S7 sing larang regane ora masalah Lan sapa wae sing bisa entuk smartphone anyar iki liwat operator ponsel apa wae kanthi rega sing luwih terjangkau lan bisa mbayar cicilan sing nyaman.

Yen sampeyan ora yakin babar pisan, sampeyan kudu mlebu komitmen kanggo tetep karo perusahaan ponsel, sing biasane dadi syarat sing kudu ditindakake perusahaan kanggo nawakake terminal kanggo pangguna, sampeyan bisa tuku ing wilayah sing akeh luwih saka biasane sing ngidini kita mbayar tuku kanthi angsuran sing nyenengake tanpa bunga.

Apa sampeyan duwe alasan liyane kanggo menehi kabeh wong sing ora ragu apa bakal tuku salah sawijining Samsung Galaxy S7 anyar?Nyritakake babagan kasebut ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)