Analisis Metal Gear Solid V: Pain Phantom

gir logam v 1 mvj

Guns saka Patriot Minangka pamitan lengkap kanggo karakter sing paling legendaris Metal Gear Solid sing wis dingerteni wiwit sadurunge Moses bayangan ing lawas PlayStation. Pancen, lan sanajan ana bebaya bola-bali sing nggawe, sing mesthi yakin karo saben wong Metal Gear shift sing bakal dadi pungkasan, iki The Phantom Pain ya iku pamitan nyata kanthi pamisahan lan pawai sabanjure Hideo Kojima de Konami.

Nanging iki dudu olahraga ing nostalgia, luwih seneng banget kanggo pangiriman sing luwih penting tinimbang gameplay, lan bertentangan karo apa sing kedadeyan karo eksklusif Senjata Patriot, Gear Logam Solid V: Nyeri Phantom Ora duwe diskriminasi platform lan kasedhiya kanggo konsol generasi saiki lan kepungkur.

The Phantom Pain jumeneng ing ngarep pamuter kanthi presentasi sing ora digunakake ing Metal Gear Solid desktop tradisional: kita bakal duwe skenario sing jembar kanggo dijelajah lan misi loro sing nggawe plot bakal disebar - udakara 50 -, uga tugas sekunder. Mesthi wae, ora bakal ana kekurangan kojimadas, ciri khas penciptane, nanging intine spionase taktis - sing tetep ora diowahi- ditambahake syarat liyane kanggo ngluwihi target kaya sing sejatine Snake: nyinaoni posisi mungsuh, menehi tandha lokasi utama utawa mutusake arep nyerang awan awan utawa wengi, bakal dadi keputusan yen saben game bakal dadi rutinitas murni.

gir logam v 2 mvj

Kajaba iku, misi tartamtu bisa dibaleni maneh, nanging paramèter kasebut bakal dadi luwih nuntut, meksa pamuter njupuk keputusan kreatif kanggo ngatasi. Kanthi cara iki, pangembangan wis ora linear maneh lan kita bisa nandur modal wektu lan sumber daya kanggo nambah Basa Dhasar, basis operasi kita. Sanajan kasunyatan manawa pemetaan kasebut minangka dimensi sing loman, kadang-kadang kita bakal nemokake sektor sing pancen tandus lan sing sejatine tabrakan, amarga sensasi ora mung menehi kosong, nanging uga ora lengkap.

gir logam v 3 mvj

Sing wis biasa karo saga Metal Gear Solid Dheweke eling yen saben game dikemas kanthi urutan sinematik dawa sing nyritakake, kanthi peran penting ing saga lan akeh kritik sing ngritik. Wektu iki, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Ora duwe dawane ekstensif, nyatane, sebagian besar adegan klimaks disebar ing antarane prolog -Zeroes lemah- lan endgame sing ditindakake analisis iki. Lan ati-ati, aku nyaranake sampeyan ora kelangan isi sawetara kaset kaset, amarga data kasebut nyedhiyakake data sing penting banget. Pungkasan, babagan aspek iki, aku kudu ujar manawa plot kasebut ora tekan level epik bab liyane, kayata Mangan ula o Guns saka Patriot: ing The Phantom Pain Kayane luwih akeh usaha sing diinvestasikan kanggo pengalaman sing bisa dimainake.

gir logam v 4 mvj

Ing level teknis, Mesin Fox unggul ing rincian kayata efek cahya, mindhah game 60 pigura per detik lan lumaku kanthi resolusi 1080p ing sistem generasi paling anyar. Minangka versi kanggo para veteran PlayStation 3 y Xbox 360Saliyane bedane visual sing jelas, port kasebut mlaku ing 30 fps - kanthi tetes nalika beban poligonal paling gedhe- lan resolusi maksimal 720p. Nanging aja nganti disasarake, sanajan pirang-pirang taun konsol iki, asil sing diasilake bisa ngasilake Metal Gear Solid V: The Phantom Pain mujizat teknis kanggo hardware generasi kepungkur. Ing bagean swara, sing paling gedhe nyuworo yaiku swara saka Kiefer Sutherland mlengkung menyang Ula Venom, nalika kita wis biasa karo ciri khas David Hayter.

gir logam v 5 mvj

Ing cendhak, Metal Gear Solid V: The Phantom Nyeri minangka bab ing saga sing menehi pengalaman main paling jero lan paling sugeh, sanajan ing sisih liyane koin, ana misi tartamtu sing ora inspirasi, narasi lan crita sing ora bisa dielingake kanthi cicilan liyane, lan poin kasebut , dadi Metal Gear Solid, dheweke kudu dipikirake, luwih-luwih yen sampeyan pancen seneng banget Kojima. Iki siji The Phantom Pain, luwih saka terusan kanggo Guns saka Patriot, kudu ditafsirake minangka evolusi apa sing ana Lumampah katentreman kanggo sing wis lali PSP de Sony, lan saiki dadi salah sawijining game video sing paling apik sing bisa diputer ing taun 2015.

CATETAN 9


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.