Piranti online kanggo menehi latar mburi putih ing foto

Sunting foto bisa digayuh dening sapa wae sing duwe ponsel utawa komputer lan menehi kita akeh kemungkinan nalika nggarap foto. Owahi latar mburi dadi putih sing paling akeh dijaluk dening wong, nanging ora kabeh wong ngerti manawa filter utawa aplikasi sing bakal digunakake kanggo nggayuh asil iki. Latar mburi putih menehi foto tampilan sing luwih konsisten lan bebas saka gangguan.

Saliyane iki, salah sawijining sebab bisa uga pengin nggunakake fotografi kanthi apik kanggo nggunakake ing dokumen resmi, kayata DNI utawa lisensi nyopir. Sampeyan uga umum nggunakake jinis alat iki kanggo foto profil utawa avatar. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake pilihan sing paling apik kanggo ngganti latar mburi foto dadi putih kanthi langkah-langkah sederhana.

Piranti online kanggo nyelehake latar putih

Copot BG

Aplikasi web sing serba guna sing nawakake editor sing bisa dingerteni kanggo wong lan obyek utawa kewan. Bakal mbusak latar mburi saka gambar kanthi sawetara detik. Aplikasi web iki gampang digunakake kanggo ngetik situs web resmi.

Sanajan operasi online kasebut tepat banget, kita duwe aplikasi desktop yen perlu, kanggo Windows, MacOS utawa Linux. Aplikasi desktop iki menehi kita penak lan fungsi kanggo mbusak latar mburi klompok foto kanthi cepet.

Copot BG

Uga bisa digabung karo alat liyane kayata Zapier sing bisa ditemokake sawetara plugin liyane kanggo nggabungake karo platform liyane. Yen kita pengin sing padha karo video, pangembang sing padha duwe alat kanggo mbusak latar mburi video.

Ngilangi AI

Alat khusus liyane kanggo mbusak dana yaiku Removal AI, sing kanggo akeh pihak minangka salah sawijining sing paling apik wiwit saiki ora mung mikirake ngilangi latar mburi nanging uga nambah proses pasca liwat intelijen buatan sing menehi gambar konsistensi sing ora diwenehake dening aplikasi web liyane. Asil pungkasan mirip banget karo sing bisa dipikolehi karo editor foto sing khusus, sing kudu dihargai yen pengin nggunakake fotografi kanthi serius.

Ngilangi AI

Cekakipun, yen sampeyan nggoleki sing cepet karo Delete BG, kita wis cukup, nanging yen sampeyan pengin asil sing luwih "apik", Removal AI pancen cocog.

Aplikasi kanggo nyelehake latar putih ing seluler

Yen nggoleki editor foto, kita bakal nemokake akeh alat sing digunakake kanggo alat iki, nanging ora akeh nggampangake supaya bisa digunakake kanthi cepet. Ing kene kita bakal rinci babagan 3 sing paling apik lan paling gampang sing kasedhiya kanggo ponsel.

Adobe Photoshop

Salah sawijining alat sing paling populer kanggo nyunting foto yaiku Adobe Photoshop, sampurna kanggo editing komputer lan smartphone. Gampang jeneng kasebut muni lonceng amarga saliyane nyunting foto uga ana aplikasi liyane. Saliyane masang latar mburi putih ing foto, kita duwe opsi kayata motong gambar, ngetrapake saringan, nggawe desain pribadi utawa nggawe tandha banyu.

Adobe Photoshop

Kita duwe macem-macem versi kanggo aplikasi iki, ing antawisipun kita nemokake versi kanggo Windows, versi kanggo macOS ing langganan lan aplikasi kanggo terminal seluler. Android minangka iOS. Yen sampeyan nggoleki aplikasi serbaguna sing, saliyane duwe alat sing menehi fungsi iki, uga mbantu nggawe edhisi foto sing sederhana, tanpa mangu-mangu iki pilihan sing paling apik.

Photoshop Express Editor Foto
Photoshop Express Editor Foto
Pangembang: Adobe
Price: free

Apowersoft

Aplikasi iki khusus khusus kanggo fungsi spesifik iki, ora mesthi sing paling dituduhake manawa mung ana niat yaiku ora duwe kabeh opsi editing canggih sing diduweni Adobe. Sampeyan ngidini sampeyan mbusak dana kanthi otomatis kanthi intelijen buatan aplikasi kasebut. Kajaba iku, aplikasi kasebut nyedhiyakake macem-macem warna polos saliyane karo desain putih utawa luwih mewah.

Apowersoft

Aplikasi kasebut nawakake akeh template, nanging kita uga bisa nggunakake gambar dhewe kanggo ngganti latar mburi lan nggawe tangkapan unik. Aplikasi kasedhiya kanggo Android lan iOS, Operasiane gampang banget. Iki uga mbantu kita nggawe PNG nganggo gambar lan digunakake kanggo nyunting gambar. Kita bisa ndeleng versi lan sarat sing beda ing situs web resmi.

Editor Penghapus Blackground Magic

Aplikasi liyane sing khusus khusus kanggo nggawe PNG lan aplikasi latar mburi kanggo foto sing cocog kanggo pangguna iPhone. Iki dianggep minangka pangguna sing nyunting aplikasi sing nyenengake lan intuisi. Aplikasi kasebut gampang banget digunakake ing terminal apa wae ing blok tanpa nyuda utawa gagal.

mbusak latar mburi

Aplikasi kasebut nuntun supaya bisa gampang ngowahi foto kanthi gampang, Kita bisa ngetrapake latar mburi transparan kanggo mbentuk PNG, latar mburi putih utawa latar mburi saka galeri kita dhewe. Iki uga menehi kebebasan kanggo nyunting lan nyunting foto maneh miturut kekarepan kita, nambahake saringan utawa retouch warna. Kita mung kudu ndownload aplikasi saka AppStore lan nikmati kanthi gratis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.