AliExpress ngluncurake gudang lan garansi setaun ing Spanyol

AliExpress

Saiki, yen sampeyan tuku kanthi online, sampeyan bakal nggunakake macem-macem kaca kanggo mbandhingake rega, kalebu ora mokal yen kita ndeleng rega, kayata ing Amazon lan malah ing AliExpress, sayangé salah sawijining masalah gedhe yaiku ing njamin produk sing dipikolehi uga ing wektu manawa dheweke butuh wektu kanggo mulih, ana sing angel diasimilasi yen kita kesusu banget supaya obyek sing dimaksud.

Masalah iki bisa ilang sawise wara-wara resmi sing digawe AliExpress, ing sangisoré program anyar sing dibaptis nganggo jeneng «Gudang Spanyol»Platform kasebut bakal mbantu kita nemokake pilihan manufaktur smartphone lan produk teknologi gudang sing ana ing Spanyol. Titik iki kudu jelas banget amarga, toko tartamtu dudu saka AliExpress, nanging saka pihak sing adol.

Aliexpress ngembangake kekaisaran karo gudang anyar ing Spanyol.

Sanajan kasunyatan manawa AliExpress mung bakal dadi link ing antarane para pembeli lan adol sing duwe toko iki, para pelanggan nemokake macem-macem kaluwihan kayata pungkasane bisa nampa produk ing wektu sing suda saka 4 utawa 5 minggu dadi paling endhek 2 utawa 10 minggu. Mung XNUMX nganti XNUMX dina ditambah layanan saka garansi penggantian nasional setaun. Minangka detail, aku kudu ngandhani, sing sejatine, gudang iki ora bakal kalebu langsung menyang AliExpress, nanging bakal dadi mediator supaya platform bakal ngatur adol lan tuku liwat lokasi anyar sing wis bisa digunakake kanthi sawetara tawaran sing sah nganti tanggal 25 Agustus.

Ing antarane penawaran sing paling apik, kita temokake Xiaomi Redmi 3S sing bisa dadi duweke sampeyan sawetara Euros 166, Huawei P9 Lite dening Euros 223 utawa kamera Xiaomi Yi dening Euros 68 (Kita kudu nambah biaya pengiriman kanggo rega kasebut) Yen terminal sing dituku saka gudang iki bakal duwe pengganti nasional setaun yen ana kegagalan teknis utawa mekanik.

Titik liyane kanggo nggunakake layanan iki yaiku kabeh barang sing dituku saka gudang iki ing Spanyol bisa uga bali yen ora wareg sajrone pitung dina. Kanggo nduweni kualifikasi kanggo layanan iki, kita kudu tetep kemasan asli amarga sing adol kudu bisa adol maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Pepe ngandika

    Yen sampeyan beroperasi saka Spanyol, sampeyan kudu netepi jaminan lokal (biasane rong taun) lan periode bali 14 dina

bool (bener)